Letovanje Grčka 2024

Kako je Grčka omiljena destinacije naših turista za letovanje Grčka 2024 u našoj ponudi imamo sva letovališta u ovoj zemlji.
Možete putovati avio, autobuskim ili sopstvenim prevozom.
Nudimo Vam apartmanski ili hotelski smestaj, različitih kategorija, pa tako i cena.
Grčko more odlikuje čista voda, neretko tirkizno plava u kojoj se kupaju jata delfina.
Mnoštvo plaža od onih kamenitih, do onih sa sitnim belim peskom, onih na kojima je gužva ili onih na kojima možete biti i bukvalno sami, pitanje je samo šta zelite i koliko ste maštoviti.
Ako ste bili znate o čemu vam govorimo, a ako ne, ne oklevajte ne propustite priliku da letujete u Grčkoj već ove 2024. godine.

Paket aranžman / Sopstveni prevoz

Grčka Apartmani i Hoteli - sezona 2024

Najjeftinije letovanje u Grčkoj

Jeftino letovanje Grčka 2024 apartmani

 

Letovanje Grčka 2024

Grčka nudi posetiocima mnogo stvari koje treba da rade tokom leta. Osim kupanja na prelepim plažama, turisti mogu da se okušaju i u sportovima na vodi, kao što su jedrenje, jedrenje na dasci i jedrenje zmajem, pešačenje šarmantnim stazama u grčkom selu, poseta važnim istorijskim mestima ili se jednostavno opustite uz piće u brojnim barovima na plaži pored mora - kada dođete u Grčku, otkrićete da je ova navika omiljena među Grcima i strancima, jer ljudi u Grčkoj vole da popiju piće na plaži, gde provode mnoge sate svog odmora.

 

Halkidiki Leto 2024

 

Poluostrvo Halkidiki Grčka u našem narodu čuveno kao tri prsta se sastoji od 3 poluostrva Kasandra (prvi prst), Sitonija (drugi prst) i Atos (treći prst) poslednjih godina sve popularnije među našim turistima.

A nije ni čudo obzirom na lepotu ove regije koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Svaki od tri dela poluostrva je različit, pa je tako Kasandra najurbanija, dok je Atos gotovo pust.

Ono što je zajedničko za celu ovu regiju je bezbroj prelepih peščanih plaža, čisto more, predeli prekriveni borovom šumom, prelepi mirisi u vazduhu, dobra hrana i odlična klima.

Do letovanja na Halkidikiju možete povoljno autobuskim ili sopstvenim prevozom. Ukoliko se dvoumite kojim prevoznim srestvom da putujete, naša preporuka je sopstveni prevoz. Jer ako želelite da zaista upoznate lepote ovog Grčkog poluostrva planirajte iznajmljivanja automobila ili skutera, šteta je ne videti svu tu lepotu. A za sve one koji nemaju mogućnost sopstvenog prevoza, pa bi putovali autobusom u organizaciji lokalnih agencija postoji pregršt fakultativnih izleta kao rešenje.

Niz peščanih plaža, sanjivih, skrivenih uvala okruženih tirkižnim morem i zelenim prirodnim rajem, samo su neki od razloga koji govore o odmoru na Halkidikiju.

U našoj agenciji možete plaćati na rate kreditnim karticama Intesa do decembra 2024. I to sa karticama Intesa na 6 rata.

 

 

Kasandra

 

Kasandra - prvi prst poluostrva, najpitomiji, najpopularniji i najnaseljeniji od svih regiona za letovanje na poluostrvu Halkidiki. Nalazi se na najzapadnijem delu Halkidikija, blizu Soluna.

Poput broda na sidru, poluostrvo Kasandra svakog leta strpljivo čeka talase hiljade turista, kako bi ih odveli na plaže o kojima su sanjali celu zimu.
Najgušće naseljeni od tri poluostrva - uz svoju mnogo kilometara dugu obalu i kristalno čisto more - nudi živahan noćni život. Mnogi barovi raspoređeni su duž obale ili u selima, a područje takođe sadrži velike hotelske sadržaje i domaćini dva velika festivala, "Sani" i "Siviris".

Ovaj deo krase borove šume i prekrasne plaže sa belim peskom i kamenjem obavijene redovima borova. Harmonično su objedinjene drevna istorija i savremeni turistički sadržaji. Poznata je po širokim plažama, prostranim borovim šumama i malim gostoljubivim selima.

U letovalištima Polihrono, Hanioti i Pefkohori, na istočnoj obali, možete se kupati u izuzetno čistom moru zaliva Toroneos ili uživati u raznim sadržajima. Većina velikih turističkih odmarališta na Kasandri su na istočnoj obali, naročito duž plaže od Kalitheae do Pefkohorija.

Na zapadu Sani je najveće odmaralište, a Fourka drugo po veličini.

Ulazak u Kasandru ostavlja prijatan utisak, jer je povezan s Halkidikijem preko mosta u Nea Potidei, sa kojim se prvi posetioci sela susreću. Zapravo, poluostrvo Kasandra je ostrvo odvojeno od kopna kanalom Potidea, s kojeg se pruža spektakularan panoramski pogled, posebno pri zalasku sunca.
Vredi spomenuti da se Kasandra nekada zvala Flegra, što znači "mesto vatre". Prema grčkoj mitologiji, područje je bilo dom divovima i postalo je bojno polje tokom ere kada su pokušali proterati bogove s planine Olimpa.

 

 

Sitonija

 

SITONIJA je srednje poluostrvo Halkidikija, najsunčanijeg predela severne Grčke. Nalazi se između poluostrva Kassandre koja je na zapadu i Atosa na istoku.

Poznata je po raznovrsnoj i bujnoj vegetaciji, a preovladuju borove šume koje se spuštaju do samih plaža, najčešće peščanih i sa morem boje tirkiza.

More je izuzetno čisto, a izbor plaža velik, pa tako možete birati da li biste se kupali na nekoj od urbanih plaža sa kafićima i ležaljkama ili na skrovitim plažama koje pružaju apsoluni mir i intimu.

Neka Sitonija bude Vaš izbor za letovanje 2024.

 

Najbolje atrakcije na Sitoniji:
Selo Partenonas - nalazi se u blizini Neos Marmarasa. Ovo staro selo je bilo napušteno, ali još uvek se mogu videti neke autentične kuće. Neke od kuća su obnovljene ili pretvorene u butik hotele.
Dvorac Lekythos - Smešten u drevnom gradu Toroniju, važno je arheološko nalazište. Ovaj vizantijski zamak je u ruševinama, ali veliki podsetnik na istoriju tog područja.
Vetrenjače - I u Sykiji i u Nikitiju naći ćete istorijske vetrenjače. Zaštićeni su kao spomenici. Dve vetrenjače u Sykiji datiraju iz 1890. godine.
Plaža Livrohio - severno od Ormos Panagiasa. Ova plaža s Plavom zastavom nudi vodene sportove i barove na plaži. Dostupni su ležaljke i suncobrani.
Narandzasta plaža - takođe poznata kao Kavourotripes, ova plaža je zapravo mnogo malih plaža i belih peščanih uvala. Područje je savršeno za ronjenje, a na licu mesta ima mesta za hranu.
Plaža Armenistis - Ova plaža s Plavom zastavom takođe je plaža za kampovanje. Dostupni su sportovi na vodi, hrana i ležaljke. Plaža je duga jedan kilometar s plitkom vodom.
Grad duhova Kriaritsi - Ovo područje je bilo pripremljeno za izgradnju, koja se nikada nije dogodila. Nema zgrada, samo asfaltne ulice, podvožnjaci i mostovi. Vozeći se kroz područje možete doći do tri plaže: Tigania, Kriaritsi i Klinataria

 

 

Atos

 

Atos ili treći prst kako ga naš narod često naziva je najistočniji i najudaljeniji deo poluostrva Halkidiki od aerodroma u Solunu. Ovde se živi tiho, monaški, zbog blizine Svete Gore. Tako da je sam Atos slabo naseljen. Ipak njegov severni deo poslednjih godina sve se više otvara ka spoljašnjem svetu. Tako da tu niču hoteli odličnog kvaliteta i obično visoke kategorizacije.

Kao takav Atos je idealan za pre svega za letovanje za porodice sa malom decom, ili sve one koji žele zaista tih i miran odmor u Grčkoj bez stresa i gužve. Plaže su puste, peščane, a voda posebno čista.

Ukoliko se ne pronalazite u ovom opisu potražite smeštaj na Sitoniji ili Kasandri.

 

 

Regija Sv Đorđe


REGIJA SVETI ĐORĐE nalazi se u istočnoj Grčkoj izneđu Volvi i zaliva Strimonikos.

Graniči se sa Halkidikijem i čine je letovališta Nea Vrasna, Asprovalta i Stavros.

Do ovih mesta vas vodi moderan i prohodan auto-put, kojim je regija sa jedne strane povezana sa Solunom, a sa druge sa ostrvom Tasos.

Veoma blizu Soluna, do koga vrlo često ide i lokalni prevoz po simboličnim cenama, kao i blizina Atosa (3. prst na Halkidikiju) i mnogih arheoloških nalazišta učiniće vaš odmor još atraktivnijim.

Pored blizine Soluna, što je svakako prednost, ova regija se odlikuje i veoma čistim, toplim morem, kao i širokom peščanom plažom kojoj se već godinama dodeljuje plava zastavica za kvalitet i uređenost od strane Evropske Unije i Mediterana.

Za potpuni hedonizam, tu su mnogobrojne autentične taverne, kafići i restorani.

Ukoliko odlučite da letujete u regiji Sv  Đorđe nećete pogrešiti, a u našoj ponudi možete pronaći odgovarajući smeštaj po povoljnim cenama. Ukoliko niste sigurni pri odabiru, uvek možete da se posavetujete sa stručnim osobljem u našoj poslovnici. 

 

 

 

Olimpska Regija

 

OLIMPSKA REGIIJA je dobro poznata regija  u našem narodu, često smo odlazili i odlazimo tamo na letovanje. Locirana je u severnoj Grčkoj na obali Egejskog mora. Činije je nekoliko letovališta i to: Paralija, Olimpik Bič, Platamon, Nei Pori, Leptokarija...a sedište je prelep gradić Katerini. U zaleđu dominira planina Bogova tj. Olimp, do koga su često u ponudi i izleti.

Osim blizine graničnom prelazu, prednosti ove regije su i to što stanovništvo jako često govori i razume srpski jezik.

Plaže su peščane, sa postepenim ulaskom u vodu i često dugačkim plićakom, pa su idealne za neplivače i decu.

Ovde je odličan i shopping, kao i ostale cene van pansiona.

Kvalitet smeštaja, tj. apartmana i hotela se razlikuje, pa tako i usluge i cene.

Do ovih letovališta možete lako doći i sopstvenim prevozom i autobusom.

 

 

 

Solunska Regija

 

Stavros, Paralia Vrasna, Nea Vrasna i Asprovalta pripadaju Solunskoj regiji u Centralnog Makedoniji. Ova popularna turistička naselja su preplavljena turistima tokom leta, omiljeni su izbor porodica, a cene smeštaja su pristupačnije u odnosu na ostrva i Halkidiki.

Najbliži Solunu i Srbiji je Stavros, udaljen 670-700km u zavisnosti da li birate put preko Bugarske i Srbije. Razlika je neznatna.

Stavros je malo malo mesto sa dve dugačke gradske plaže. Ušuškan sa svih strana u brda obrasla šumom, Stavros predstavlja vazdušnu banju zbog ruže vetrova i mikroklime. Nalazi se blizu najlepših plaža na ovom potezu poput Babilon, Kuba, Zugla i Totos, koje po lepoti mogu parirati plažama na ostrvima.

Paralia Vrasnai Nea Vrasna su dva praktično spojena mesta. Oba su mala, ali sa dosta smeštajnih objekata.

Asprovalta je veliko mesto, živo tokom čitave godine i izbor za sve koji žele sadržajan odmor.

Sva pobrojana mesta se nalaze u zalivu Strimonikos koji je dugačak skoro 12km. Ovaj zaliv se proteže praktično čitavom dužinom plaža na kojoj svako može pronaći svoj savršen kutak. Gradske plaže su peščane na obali i u moru, dubina je postepena, ali nema plićaka, a talasi su relativno česti u Paraliji Vrasni, Nea Vrasni i Asprovalti, dok je Stavros malo zaklonjeniji i obično nema talasa. Naravno, plaže oko Olimpijade su uvek tu kada se uželite tirkiznijeg mora.

Prednost mesta u solunskoj regiji je blizina Soluna (80-100km) i Kavale. Oba grada su odlična za kupovinu, ali i razgledanje. Stavros i Asprovalta su odlično snabdeveni zahvaljujući velikim supermarketima, a na magistrali kod Nea Vrasne se nalazi Lidl. Pijaca u Stavrosu je četvrtkom, a između Asprovalte i Nea Vrasne ponedeljkom. Pijace su pune voća, povrća i drugih proizvoda, i povoljnije su od supermarketa.

 

 

Leto Grcka Ostrva

 

Maštate o belom pesku i tirkiznom moru... ako je to slika odmora koji želite za leto ne mislite da je nemoguće bez puno novca. 

Ne tako daleko od Srbije možete uživati na nekom od prelepih ostrva Grčke sa zaista rejskim plažama.

Vodimo vas na Kefaloniju, Lefkadu, Skijatos, Krf, Rodos, Krit, Eviju, Skopelos, Karpatos, Zakintos...

Možete putovati autobusom, avionom ili sopstvenim prevozom, boraviti u apartmanskom smeštaju ili hotelima od 2* do 5* od čega će svakako zavisiti i cena vašeg letovanja. U svakom slučaju na vama je da izaberete.

A u našoj ponudi pronaćićete hotele svih kategorija sa različitim uslugama, kao i vile u kojima vam nudimo najam apartmana.

Većina aranžmana se plaća akontacijom od 40% a ostatak možete platiti kešom, karticama, na račun ili na rate čekovima ili kreditnim karticama Intesa, Komercijalne i banke Poštanske Štedionice. Ipak vas molimo da u programu i cenovniku detaljno pročitate uslove putovanja za ponudu koja vas zanima.

 

 

Epir

 

 

Peloponez

 

Smešten u prelepom okruženju, na zlatnoj peščanoj plaži, u slikovitoj uvali sa tvrđavom Assini, sa tri zelena ostrva preko puta mesta i bistrim i toplim morem, Tolo je danas moderno turističko mesto koje poseduje sve sadržaje koji će da ispune očekivanja i zahteve savremenih turista. Ovo, nekada staro ribarsko selo, poznato je po gostoljubivim domaćinima. Nalazi se u jugoistočnom delu Peloponeza, na oko 130 km od aerodroma u Atini i samo 11 km od Nafpliona, najljepšeg grada u Grčkoj i prve prestonice moderne Grčke.

Prelepa peščana plaža svake godine se nagrađuje Plavom zastavom za čistoću vode. Idealna je za porodice, kao i ljubitelje sportova na vodi, kojima je na raspolaganju jedrenje, skijanje na vodi, jedrenje na dasci i ronjenje. Plaža je uređena, tu su ležaljke i suncobrani, kao i pedaline i mali motorni brodovi za iznajmljivanje, idealni za obilazak okolnih malih ostrva. Tradicionalni ribljih restorani duž plaže nude plodove mora i tradicionalna grčka jela. Tolo može da se pohvali i bogatim noćnim životom, mladi uživaju u barovima i klubovima koji pružaju zabavu do sitnih sati. Tolo je idealna lokacija za turiste koji su ljubitelji obilazaka kulturno-istorijskih zmanenitosti. U blizini Tola se nalaze Mikena, Epidaurus, Delfi, kao i Atina do koje može da se stigne javnim prevozom. Boravak u Tolu može da se obogati i jednodnevnim krstarenjem i obilaskom nekog od ostrva: Hydra, Spetses, Poros ili Monemvasia. Tolo čini idealnu destinaciju za odmor, bilo da želite da uživate u moru i suncu ili pak želite da istražujete divne arheološke predele Peloponeza.

 

 

 

 


Ukoliko niste još uvek razmišljali gde ćete provesti ovo leto, na pravom ste mestu. Sada je idealno vreme da iskoristite first minute ili last minute ponudu za letovanje u Grčkoj. Smeštena na samom jugu Balkanskog poluostrva, Grčka izlazi na Egejsko, Sredozemno i Jonsko more. Zbog tog bogatstva, Grčka pruža veliki izbor destinacija za letovanje. Sa više od 700 ostrva i skrivenih i netaknutih plaža, Grčka je omiljena destinacija za letovanje turista iz celog sveta.


Idealno vreme za leto u Grčkoj?

Ipak, prvo pitanje koje se postavlja jeste kada je pravo vreme za letovanje u Grčkoj? Imajući u vidu da je geografska lokacija Grčke takva da pruža mogućnost uživanja u umerenoj klimi tokom cele godine, kasno proleće i rana jesen su idealni za letovanje u Grčkoj. Duga leta i period od maja do oktobra pruža mogućnost za izbor vremena za letovanje u Grčkoj upravo zbog lepog vremena i prijatne temperature, kako vazduha, tako i vode. Tokom letnjih meseci, sunce u Grčkoj sija jače nego ikad, a duge peščane plaže i more jesu pravi izbor za suočavanje sa letnjim vrućinama.


Isplanirajte i rezervišite smeštaj za leto na vreme u Grčkoj


Kako je svake godine sve više turista koji žele da svoj odmor provedu na plažama Grčke, idealno bi bilo da svoje letovanje planirate i smeštaj rezervišete na vreme. Odaberite destinaciju za letovanje po svojoj meri: bilo da želite da uživate u all inclusive odmoru ili da sebi organizujete dinamično i avanturističko letovanje. Uvažavajući sve vaše želje, turistička agencija Falcon Vam pruža pomoć prilikom odabira idealne destinacije za letovanje u Grčkoj i mogućnost plaćanja letovanja na rate.


Najlepša ostrva za leto u Grčkoj


Iako Grčka broji između 1200 i 6000 ostrva, tokom letnje sezone aktivno je više od 700 ostrva. Ova ostrva, smeštena u Jonskom, Sredozemnom i Egejskom moru, obiluju lepotom peščanih plaža i kristalno čistog, tirkiznog mora. Toplina vode omogućava da uživate i da se istovremeno rashladite, a svako ostrvo nosi svoje specifičnosti po kome je poznato.

Zato je Letovanje Grčka 2024:


- letovanje na Krfu – letovanje koje znači uživanje u kristalno čistom moru, dugim šetnjama unutar sela pastelnih boja, pogledu na valovite maslinjake i veličanstvene dvorce
- letovanje na Kritu – idealno za ljubitelje istraživanja i avanture jer sa preko 1000 kilometara obale prosto je nemoguće ne naći plažu po Vašem ukusu.
- letovanje na Lefkadi – je pravi izbor kada želite da posetite biser Jonskog mora i uživate u tirkizno plavoj vodi koja daje utisak da ste na nekoj egzotičnoj destinaciji.
- letovanje na Tasosu – idealno za porodice sa decom zbog mirnog i toplog mora i nepreglednih peščanih plaža.
- letovanje na Santoriniju – idealno za organizovanje mladenačkih putovanja, ljubitelje romantičnih pogleda i slikovitih pejzaža.
- Letovanje na Skijatosu –opasanim borovim šumama, Skijatos je mali i pruža najviše mogućnosti za uživanje u malim peščanim i šljunkovitim plažama.


Letovanje na Halkidikiju: Sitonija i Kasandra


Svake godine, na letovanje na Halkidikiju odluči se veliki broj ljudi. Smešteni u južnom delu poluostrva Halkidiki, Sitonija, Kasandra i Atos svake godine postaju sve popularnije destinacije. Sitonija i Kasandra za letovanje u Grčkoj, a Atos za hodočašća. Halkidiki, zbog kombinacije bujnih zelenih šuma, prelepih planinskih pejzaža i zadivljujućih plaža obiluje ponudom idealnom za letovanje. I dok je Kasandra više kosmopolitski uređena, idealna za ljubitelje šopinga i dobrog provoda, Sitonija nudi više divljih prirodnih pejzaža i mogućnosti za avanturistički odmor. Najlepša mesta za letovanje na Halkidikiju su:


- Kasandra: Pefkohori, Kalitea i Polihrono.
- Sitonija: Sarti, Neos Marmaras, Nikiti, Kalamitsi, Vurvuru.
- Olimpijska regija: letovanje od Makrigialosa do Nei Poirija


Pored Makrigialosa na krajnjem severu i Nei Poirija na jugu Olimpijske regije, najpoznatija letovališta u ovom kraju su Paralija, Olimpik beach, Leptokaria i Platamon. Duge i peščane, a u pojedinim delovima i šljunkovite plaže, koje izlaze na Egejsko more, pružaju potpuno uživanje u letovanju u Grčkoj. Dobra geografska pozicija ove regije, blizina Soluna i planine Olimp, pruža mogućnost da se klasično letovanje u Grčkoj pretvori u pravu avanturu ukoliko ste spremni da malo istražujete. Veliki broj prodavnica, taverni, restorana i barova pruža dodatno uživanje za sve ljubitelje aktivnog odmora. Letovanje u Grčkoj 2024. godine u Olimpijskoj regiji je posebno tražena destinacija upravo zbog bogate ponude sadržaja.


Najpovoljnije leto u Grčkoj


Letovanje Grčka 2024 Jeftino - Ako razmišljate koja je idealna destinacija za letovanje ove godine, nemojte zaobići atraktivne turističke destinacije u Grčkoj. Najpovoljnije letovanje u Grčkoj zavisi od destinacije koju odaberete, kao i da li želite sopstveni ili organizovani prevoz. Svakako, turistička agencija Falcon Travel organizuje turističke aranžmane u najpoznatija grčka letovališta po najpovoljnijim cenama, a first minute i last minute ponude su stalno dostupne na našem web sajtu. Upoznajte se sa ponudom u skladu sa Vašim zahtevima i dopustite da organizujemo letovanje u Grčkoj 2024. godine kakvo ćete pamtiti. Letovanje Grčka 2024.

 

Letovanje Grčka 2024 Povoljno Jeftino

Leto Grčka 2024 Povoljno Jeftino

grcka zemlja


Grčka (grč. Ελλάδα; službeno Helenistička Republika, grč. Ελληνική Δημοκρατία; istorijski Helada, stgrč. Ἑλλάς, država u južnom delu Balkanskog poluostrva, između Egejskog mora na istoku, Jonskoga na zapadu i Sredozemnoga na jugu.

Glavni grad: Atina (37°58′0″N, 23°43′0″E)
Jezik: Grčki
Demonim: Grci
Valuta: Euro
Vremenska zona: GMT+2 (sat unapred u odnosu na Srbiju)
Pozivni broj za Grčku: +30
Geografski položaj: Grčka se nalazi na križanju Evrope, Azije i Afrike.
Religija: Pravoslavlje
Površina: 131,957 km2
HDI: 0.853 - jako visok
Himna: Himna slobode
Moto: Sloboda ili smrt - (грч. Ελευθερία ή θάνατος)
Broj stanovnika: 10.607.051 (23.)

Grčka izlazi na Egejsko, Jonsko, i na Mediteransko more između Albanije i Turske. Nalazi se na 39 stepeni SGŠ i 22 stepena IGD.

Zvanični sajt: gnto.gov.gr

Ministarstvo Spoljnih Poslova Važne Informacije: mfa.gov.rs

- Viza nije potrebna za boravak do 90 dana u periodu od šest meseci
- Zdravstvene usluge u Grčkoj su dovoljno razvijene, s tim što je znatno razvijeniji privatni sektor. Privatne klinike su dobro opremljene.
- Ističemo potrebu da naši građani pred putovanje u Grčku uplate privatno zdravstveno osiguranje, makar i u najmanjim iznosima.
- Ukupna bezbednosna situacija u Grčkoj je dobra.
- Telefoni za hitne slučajeve: hitna pomoć 112, vatrogasci 199, policija 100, turistička policija 1571, obalska straža 108.
- Srpski državljani tokom kraćih putovanja u Grčku, mogu upravljati motornim vozilom sa nacionalnom vozačkom dozvolom Republike Srbije. Nije neophodno posedovati međunarodnu vozačku dozvolu.
- U Grčkoj za vozila registrovana u Srbiji važe nacionalne polise osiguranja, tako da nije neophodno posedovati zeleni karton osiguranja.
- Zvanična valuta je evro. Plaćanje u drugoj valuti nije moguće. Plaćanje karticom je moguće u najvećem broju prodavnica, ugostiteljskih i smeštajnih objekata.
- Prilikom boravka u Grčkoj, za konzularnu pomoć i zaštitu možete se obratiti Ambasadi R. Srbije u Atini (adresa: Vasilissis Sofias Ave. 106, 11527 Atina), putem sledećih brojeva telefona +30 210 777 4344, +30 210 777 4355 i 30 210 747 2360.

grcka grb

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite