Letovanje Grčka Neos Marmaras 2020

NEOS MARMARAS je na Hlkidikiju i to na Sitoniji, zapadno orjentisan tako da ovde dan na plaži traje do kasnih večernjih časova. Još jedna dobra karakteristika geografskog položaja Neos Marmarasa je to što je zaštićen od talasa zalivom Toroneos.

Ko najpopularnije letovalište na Sitoniji Neos Marmaras ima veliki broj restorana, kafića i taverni, kako na samoj obali tako i u gradu. I što s opremljenosti robom najšire palete tiče ne morate brinuti jer ovde ćete pronaći najrazličitije radnje, supermarkete i pijacu. Inače pijačni dan u Neos Marmarasu je četvrtak, pa je to dan kada vam preporučujemo kupovinu svežih namernica.

Ono što će ostaviti najveći utisak je su izuzetno čiste i uredne plaže zbog čega je ovo letovalište i popularno među brojnim turistima.

Inače moramo vam napomenuti da je Neos Marmaras smešten na brežuljcima, tako da oni koji ne vole da idu uzbrdo neka obrate pažnju prilikom izbora smeštaja. Ovog leta 2020 to neće biti problem, jer u našoj ponudi možete naći veliki broj različitog apartmanskog i hotelskog smeštaja koji će svakome učiniti letovanje nezaboravnim.

 

der top ponuda

yuta

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi