Letovanje Grčka Olympic Beach 2024

 

Letovanje Grčka – povoljni i provereno dobri aranžmani za Grčku su sastavi deo našeg programa “Grčka apartmani – 2024” koji Vam nudi po izuzetno povoljnim cenama mogućnost da uživate u veličanstvenim plažama najpopularnijih letovališta koje ima Severna Grčka, i koje već decenijama privlače neverovatan broj turista iz Srbije i čitave Evrope.

Olimpik Beach je veoma poznato Grčko letovalište među našim turistima. Dugim šetalištem pored obale Olimpik je spojen sa Paralijom, pa ukoliko ste ljubitelji mirnog dana na plaži, a uveče ludog provoda upravo ova destinacija je idealan izbor za vaš odmor.

Plaža u Olimpic beach je široka i peščana, sa postepenim ulaskom u vodu. Na plaži su vam uz kaficu ili piće na raspolaganju suncobrani i ležajke, a za one koje ipak žele da osete pesak ispod sebe postoje i uređeni delovi plaže koji su slobodni i za takvo opuštanje i odmor.

Mesto je lepo uređeno sa mnoštvom travnatih površina, taverna, kafića, restorana, prodavnica, apotekom, ambulantom i svim ostalim sadržajima neophodnim za boravak.

Iz ovog mesta lokalnim prevozom do Katerinija vas deli 30min vožnje i karta po ceni od oko1,5E, obližnjeg grada koji vam preporučujemo da posetite. Katerini je mali i veoma lep gradić, čija pešačka zona se završava velikim parkom. Park je prelep, sa vodenim površinama i životinjama koje slobodno šetaju i dubokom hladovinom u kojoj ćete sigurno uživati.

Iz Olimpik Biča ni Solun nije daleko, pa je i poseta ovom gradu naša apsolutna preporuka.

Proverite naše aktuelne apartmanske aranžmane za leto, jer letovanje 2024. počinje sa nama!

 

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite