Letovanje Grčka Paralija 2024

Autobuski i Sopstveni prevoz

Letovanje Grčka Paralija po Povoljnim cenama

 

Letovanje Grčka Paralija 2024

 

Šta reći o Letovanje Grčka Paralija što već ne znate...

Grčka - Što se našeg tržišta tiče to je jedno od najposećenijih letovališta u Grčkoj o čemu svedoči i činjenica da lokalno stanovništvo govori srpski jezik, tako da nema problema sa sporazumevanjem.

U Paraliji je uvek veselo, mnoštvo kafića, beach barova, taverni, restorana, diskoteka su uvek puni raspoložene mladeži u dobrom provodu. Ovde možete i dobro shopingovati od krpica, preko kože do krzna i to po vrlo povoljnim cenama.

Što se tiče smeštajnih kapacitet mislilo se na sve, tako da su vam na raspolaganju od onih malo skromnijih, jeftinih apartmana i hotela, do onih vrlo luksuznih i skupih.

Ako ste već u Paraliji ne propustite priliko da posetite Katerini. Lokalnim autobusom po ceni karte od oko 1,5E iz centra Paralije do ovog mesta ste za samo 30min. Kažu da su rasprodaje neverovatne od kraja avgusta. A posle dobrog shopinga, na kraju pešačke i shoping zone je prelepo uređen park, koji morate posetiti.

Kada već govorimo o shopingu i Solun je na svega 80ak km udaljen od Paralije. I sama Paralija, videćete, ima veliki broj radnji sa najrazličitijom robom.

 

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite