Letovanje Grčka Krf 2024

 

Na Krfu ćete pronaći veliki broj najrazličitijih plaža. Ima peščani, kao i onih sa sitnim kamenčićima. Voda je čista i zaista plava, specifična za Grčka ostrva. Po lepoti izdvojili bi smo sledeće: Plaža na Antipaxosu, Glyfada plaža Blue Lagoon, jedna od najlepših divljih plaža plaža u Paxosu ili Stenovita plaža (La Grota bar) Paleokastrica...

Ponuda restorana na Krfu je odlična. Krf je ostrvo maslina, kažu da uh u celij Grčkoj ovde ima najviše, pa nikako nemojte zaobići ovu ,, poslasticu". Izbor ribe i morskih plodova je veliki i zaista su u pitanju sveži komati, baš tog jutra izvaženi iz mora, tako da se slobodno možete osloniti na preporuku konobara. Od lokalnih specijaliteta probajte jagnjetini, pašticadu i riblju čorbu uz Krfsko crveno pivo nprimer.

Osim plaža na ostvu Krf ne manjka ni kulturno - istoriskih znamenitosti i lokaliteta, pa obavezno obiđite grad Krf koji će vas osvojiti svojim šarmom i specifičnom atmosvero, pa smo sigurni vratićete se još koji put u njega. Za nas sa ovih područja ostvo Vidi ima veliki značaj, tu emociju treba osetiti.

Na ostrvu funkcioniše autobuski prevoz, pa ako niste stigli sopstvenim prevozom i ne biste iznajmljivali rent a car sigurni smo da ćete se snaći.

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite