Putovanje Istanbul Osmi Mart 2021

 

 

ISTANBUL

4 dana / 3 noćenja    5-8 Mart  2021
 hotelski smeštaj + avio karta  + transfer       
CENA od  279 eur

Organizovan PCR test po povratku 30 eurIstanbul – grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava. Uobličile su ga četiri snažne civilizacije: grčka, rimska, vizantijska i osmanlijska. Kroz istoriju je nosio različita imena: Vizantion, Novi Rim, Konstantinopolj, Carigrad i Istanbul. Danas je Istanbul velegrad, sa preko 13 miliona stanovnika koji žive i rade na dva kontinenta. Moderni Trg Taksim ili kvartovi Bejoglu i Osmanbej, će učiniti da se osećate kao u bilo kojoj svetskoj metropoli, dok ćete se šetajući Sultanahmet trgom neizbežno vratiti par stotina ili čak hiljada godina unazad. Novo i staro, Orijent i Evropa, islam i hrišćanstvo – nigde ih nećete naći ovako isprepletene i neraskidivo povezane kao u Istanbulu.

„Svi gradovi su smrtni, samo će Istanbul trajati koliko i čovečanstvo”
Petrus Galijus (Pjer Žil d'Albi) francuski diplomata 1547.

Hotel

usluga

1/2

u dvokrevetnoj sobi

1/3

u trokrevetnoj sobi

1/1

u jednokrevetnoj sobi

Hotel 4*

ND

279

269

315

CENA IZ TABELE JE PO OSOBI  IZRAŽENA U EUR,  AVIO KARTA + HOTEL + TRANSFER

Program putovanja:
01. dan  Dolazak u Istanbul. Transfer do hotela, asistencija po dolasku . Noćenje.
02. dan Doručak. Fakultativno razgledanje grada sa vodičem na srpskom jeziku. Rezervacija izleta je neophodna pre polaska na put u turističkoj agenciji . Noćenje.    
03. dan Doručak. Slobodno veme. Noćenje.
04. dan  Doručak. Transfer do aerodroma.  *** kraj programa***

Izlet 1.
Hipodrom, Sultanahmet dzamija, Aya Sofija dzamija, Topkapi Palata, Grand Bazar.Cena za minimum 10 pax: prevozom, vodic na maternjem jeziku i ulaznice za muzeje 45 euro po osobi

Izlet 2.
Egipatska pijaca, Krstarenje Bosforom regularnim brodom, poseta Dolmabahce Palati
Cena za minimum 10 pax: prevoz, vodic na maternjem jeziku, ulaznica za muzej i karta za brod 46 euro po osobi

OPIS HOTELA:
Peak Hotel Taksim 4*  thepeakhotel.com.tr
Hotel Peak u  centru Istanbula, u istorijskoj četvrti Pera,  sa preko 4500 godina istorije, istovremeno kombinujući sve savremene elemente u mozaicima civilizacija. Na samo nekoliko minuta hoda od muzeja i istorijskih znamenitosti,  tržnih centara, popularnih kafića i restorana.


Uslovi i način plaćanja:
1. Cena je izražena u eurima, plaćanje se vrši u dinarskoj protivrednosti po zvaničnom srednjem kusru NBS, na dan uplate.

2. 40% od ukupne cene aranžmana plaća se prilikom rezervacije, a ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja

3. na rate: 40% od ukupne cene aranžmana plaća se prilikom rezervacije, a ostatak se može platiti u ratama – čekovima gradjana, od čega poslednja rata može biti najviše 30 dana od završetka putovanja

4. Kreditne kartice Banca Intesa Master Card, Visa

5. preko administrativne zabrane za firme sa kojima Glob Metropoliten Tours ima potpisan ugovor
Plaćanje može biti: 1. Avansno: a) gotovinom, b) čekovima, c) uz profakturu uplatom na račun Glob Metropoliten Tours-a, ili d) platnim karticama (Visa, Master,  Maestro)

Organizator putovanja:
"GLOB METROPOLITEN TOURS" zadržava pravo da u slučaju promene cene prevoza i deviznog kursa promeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos.  Ovaj program je u skladu sa Opštim uslovima putovanja agencije GLOB METROPOLITEN TOURS usklađeni sa YUTA standardima.

ZA SVA POTREBNA OBAVEŠTENJA IZVOLITE SE OBRATITI NA ADRESU: Licenca OTP 481/2020 kategorija A10   0d 14.12.20

CENA UKLJUČUJE:
- povratnu avio kartu Beograd-Istanbul-Beograd sa svim taksama
- 3 noćenja sa doručkom i povratni transfer aerodrom - hotel-aerodrom.
- asistenciju na dolasku

CENA NE UKLJUČUJE:
- medjunarodno zdravstveno  osiguranje
- individualne troškove putnika
- sve što nije navedeno u delu „cena uključuje“
- predložena opciona razgledanja:
- organizovan PCR test po povratku 30 eur.

....


Za ulazak u Tursku je potreban validan PCR test ne stariji od 72 sata od ulaska u zemlju

U slučaju popunjenosti hotela, predlažu se ostali raspoloživi hoteli, iste klase, na sličnoj lokaciji (u ponudi su svi hoteli u Istanbulu, tako da putnici mogu odabrati i povoljnije opcije po želji i raspoloživosti). Cene važe samo na naznačenii period. Cena za  decu do 12 godina –  na upit! Preporuke o običajima i ponašanju na destinaciji, putnici će dobiti priliko potvrde aranžmana.

Aranžman je rađen na bazi minimum 15  putnika. Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom, garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja. Organizator ima pravo da 5 dana pred put otkaže putovanje usled prebukiranosti hotela ili ponudi alternativni smeštaj u drugom objektu iste kategorije i cene.
Medjunarodno putno osiguranje se preporučuje te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.

Oznaka kategorije hotela u programu je zvanično utvrđena i važeća na dan zaključenja ugovora izmedju Organizatora putovanja i ino partnera, te eventualne naknadne promene koje Organizatoru putovanja nisu poznate ne mogu biti relevantne.

Molimo da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije Glob Metropoliten Tours.

Uz ovaj program vaze Opšti uslovi putovanja Agencije GLOB METROPOLITEN TOURS..

 

der top ponuda

yuta

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi