Letovanje Bosna Neum 1 noć 2024

4 dana / 1 noćenje

 

PROGRAM U PRIPREMI...

 

 

PUTOVANJE BEZ TESTA I BEZ KARANTINA!!!!

Neum je primorsko mesto koje se nalazi u Bosni  Hercegovini, na obali Jadranskog mora  i jedini je izlaz koji ima Bosna i Hercegovina na Jadransko more.

Mostar je grad poezije  gde se susreće sever s jugom i zapad s istokom, grad u kojem reka Neretva vekovima deli kulture i religije, i gde se različitosti i suprotnosti mogu videti i osetiti na svakom uglu.

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan BEOGRAD – NEUM
Sastanak putnika u 19.30 h.Polazak u 20h. Noćna vožnja kroz Srbiju i BIH sa usputnim pauzama za obavljanje graničnih formalnosti.

2.dan NEUM
Dolazak u Neum u jutarnjim časovima. Smeštaj u hotel. Slobodno vreme za celodnevno kupanje i sunčanje. Noćenje.

3.dan NEUM – MOSTAR - BEOGRAD
Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vreme za kupanje do popodnevnih časova. U popodnevnim časovima polazak za Mostar. Slobodno vreme ili fakultativno mogućnost odlaska na razgled Mostara u pratnji lokalnog vodiča. Prošetaćemo se starom čaršijom, Prošlost u ovom gradu je na svakom koraku, i svakoga vraća u vremena vladavine Turaka. Njihov pečat se nalazi u svakom kamenu drevne kaldrme, i gotovo svakoj kući starog grada. Najimpresivniji simbol Mostara je njegov Stari most, remek-delo otomanske arhitekture, pod zaštitom UNESCO-a. Ovaj most vekovima čuvaju „mostari“ – čuvari - kula Kalebija, Kula Herceguša, Sahat Kula. Verujemo da će Vas oduševiti Kriva ćuprija - jedan od najstarijih očuvanih spomenika iz osmanlijskog perioda, podignut polovinom 16. veku, a šetnja Kujundžilukom, poseta Turskoj kući . Ova kuća reprezentuje na pravi način život domaćinstva tokom otomanskog perioda, običaje, tradiciju... Slobodno vreme. Nastavak putovanja za Beograd.

4.dan BEOGRAD
Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj usluga.


CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu (klima,TV,i audio oprema);
- smeštaj u hotelu 3*/4* na bazi 1 noćenja sa doručkom
- troškove organizacije i vođenja aranžmana;
- usluge licenciranog vodiča.

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
- individualne troškove putnika
- fakultativni izleti: Mostar – 10 € (razgled grada u pratnji lokalnog vodiča)
- putno zdravstveno osiguranje

NAČIN PLAĆANJA:
- 40% akontacija kod prijave, ostatak najkasnije 10 dana pre početka korišćenja usluge


Napomene: Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika.

Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije,prevoza,parking,vodiča,ulaznica,organizacije. Cene fakultativnih izleta su podložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika ili u slučaju promena cena ulaznica na lokalitetima. Neophodan minimum za izvodjenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera,organizator izleta tj.ino partner zadržava pravo ponuditi korigovane,više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koji isto nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta (ino partnera)naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava. Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima,broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike,ometa vozače i pratioca u poslu ili ugrožava realizaciju programa putovanja, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca. Agencija zadržava pravo krivičnog gonjenja nesavesnog putnika usled gore navedenih okolnosti.

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 40.
MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA POLAZAK IZ BILO KOG GRADA OSIM BEOGRADA JE 10 UZ DODATNU DOPLATU
A SLUČAJU OTKAZA PUTOVANJA, OTKAZNI ROK AGENCIJE JE MINIMUM 5 DANA PRED PUT.

 

 

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite