Doček Nove Godine Prag

Nova Godina Prag

 

Doček Nove Godine 2025

 

Doček nove godine Prag 2025  Rezervišite mesto za putovanje autobusom za doček Nove godine u Pragu i upoznajte prelep zlatni grad u najlepšem prazničnom svetlu sa Falcon Travelom.Kažu da niste upoznali Evropu ako niste posetili Prag, glavni grad Češke. Upravo je zbog svojih lepota i duge istorije Prag destinacija iz snova svakog putnika, grad koji za svakoga ima nešto što će putovanje ostaviti u lepom sećanju. Pre nego što krenete put Praga, potrebno je da znate da je to kulturni i društveni centar centralne Evrope u kome se prepliću stilovi gotike, baroka i renesanse. Kada prvi put zakoračite na tlo Praga, osećtićete dug različitih kultura koji će ostaviti neponovljiv utisak dok posmatrate jedinstven spoj arhitekture, kulture i prirode.

Otkrijte čari Praga, modernog i živopisnog grada punog energije, kombinujte načine na koji želite da upoznate znamenitosti Praga (automobil, autobus ili šetnja). Uživajte u šetnji duž obale reke Vltave do Karlovog mosta i preko reke do Praškog zamka. Posetite Kraljevski dvor i Zlatnu traku, legendarno mesto misterioznih alhemičara.

U upoznavanju grada i prepuštanju potpunom uživanju, preporučujemo da izdvojite nekoliko dana kako biste osetili bajkoviti duh istorije. Geografski posmatrano, Prag se deli na: Stari grad (od 1992. na UNESCO-voj listi svetske baštine), Novi grad, Hradčani i Mala strana. Istorijski deo Starog grada i druge značajnije atrakcije najbolje je obići peške. Upoznajte se sa srednjevekovnim zgradama i divite se arhitekturi prošlih vremena, šetajte uskim ulicama Starog grada. Krećući se od Vlcavskog trga na kome započinje i istorija ovog grada, zastanite ispred statue svetog Vlcava na konju i zgrade Narodnog muzeja. Ovo je jedan od glavnih trgova u Pragu, mesto istorijskog centra borbe protiv komunizma i fašizma u 20. veku. Danas, ovo je simbol modernog Praga.

Doček Nove Godine Prag 2025

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite