Trst Izlet Palmanova Šoping Tura - 2024

 

Kao nekad... Trst Palmanova

/


bez noćenja / autobusom

Cena aranžmana: /€Prvi izlazak Srba u svet pose drugog svetskog rata bio je u grad Trst još početkom 60-ih godina. Stariji putnici se dobro sećaju čuvenog Đovanija, Darwil satova, farmerki Super Rifle i naravno čuvenih šuškavaca. Danas je to multinacionalni grad, gde žive Italijani, Kinezi, Slovenci... a naravno i Srbi koji se okupljaju oko naše čuvene pravoslavne crkve u tom gradu. Danas ponovo idemo u Trst sa sličnim motivima ali i proširenim interesovanjima, upoznajući se sa lepotama Trsta i okoline. Naš program vam omogućava i jedno i drugo po prihvatljivoj ceni, lepim i novim autobusima, ljubaznim osobljem i već poznatom dobrom organizacijom. Dobrodošli!

1.dan Beograd
Skup putnika na dogovorenom mestu u 19:30 polazak autobusa u 20:00. Putovanje kroz Hrvatsku i Sloveniju sa usputnim pauzama radi osveženja.


2.dan Trst
Dolazak u Trst u jutarnjim satima. Razgledanje Trsta i poseta pravoslavnoj crkvi Sv.Spiridona. Slobodno vreme za šetnju i uživanje u gradu ili fakultativna poseta tržnom centru Palmanova, gde se među mnogobrojnim restoranima i kafićima nalazi oko 90 prodavnica među kojima i neki najpoznatiji brendovi odeće i kozmetike. Kao i uvek u Italiji možete kupiti najkvaliteniju garderobu i popiti najbolji kapućino. Polazak za Srbiju u večernjim satima. Vožnja kroz Sloveniju i Hrvatsku...


3.dan Beograd
Dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima.


Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti  po srednjem kursu NBS

Aranžman obuhvata:
- Prevoz autobusom visoke turističke klase
- Razgledanje Trsta
- Usluge turističkog vodiča
- Organizacija putovanja


Aranžman ne obuhvata:
- Putno zdravstveno osiguranje
- Individualne troškove putnika
- Fakultativni izlet za Palmanovu - 15€

Agencija. zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza, deviznog  kursa, nedovoljnog broja prijavljenjih putnika i slično izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja agencije organizatora, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu.

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE

Trst Izlet

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite