Putovanje - Swarovski Svet 2024

 Insbruk - Salzburg - Dvorci Bavarske

 

6 dana / 3 noći – autobusom

program u pripremi...

 

Cena aranžmana: ­­/€

 

 

PROGRAM PUTOVANJA:

 

 

1.dan Beograd

Polazak u 18h sa dogovorenog mesta. Noćna vožnja kroz Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju i Austriju sa povremenim pauzama radi osveženja i obavljanja graničnih formalnosti.

2.dan Insbruk

Dolazak u Insbruk u prepodnevnim satima. Pauza za kafu i doručak. Panoramsko razgledanje grada autobusom. Smeštaj u hotel i kraći odmor. Polazak u razgledanje grada sa vodičem. Insbruk važi za jedan od najlepših gradova Austrije. Turiste očarava odličnom arhitekturom, vrhunskim poslasticama u mnogobrojnim restoranima, udobnim hotelima, mnogobrojnim trgovima, muzejima i kipovima za razgledanje. Neke od mnogobrojnih atrakcija grada su: Zlatni krov, Hofburg, Trijumfalni luk, Imperijalna crkva u čast cara Maksimilijana, dvorac Ambras, ulica Marije Terezije sa mnogobrojnim prodavnicama i restoranima… Povratak u hotel. Noćenje.

3.dan Insbruk – Nojšvanštajn – Linderhof – Insbruk

Posle doručka slobodno vreme ili fakultativni izlet do dvoraca Nojšvanštajn i Linderhof u Nemačkoj pokrajini Bavarskoj. Vožnja kroz živopisne predele Bavarske do dvorca Linderhof, jedinog zamka koji je uveliko bio završen za života Ludviga II. Oko baroknog zdanja prostire se park u kom se nalaze: Venerina pećina i koliba Hining ideal nemačke drvene kolibe obe po uzoru na Vagnerove opere, mavarska kuća, pruski paviljon... Odlazak do čuvenog „dvorca iz bajki“ Nojšvanštajn. Smešten je visoko iznad jezera po kome je kralj Ludvig II plovio uz zvuke Vagnerove muzike. Dvorac je poslužio Voltu Dizniju kao inspiracija za njegov dvorac iz bajke u crtanim filmovima. Povratak u Insbruk u večernjim satima. Noćenje.

4.dan Insbruk – Swarovski svet – Salzburg

Doručak. Napuštanje hotela. Put nas dalje vodi do predgrađa Insbruka Waten gde se proizvode Swarovski kristali. Ovde se nalazi Swarovski kristalni svet, smešten u pećini u koju se ulazi ispod vodopada. Ulaskom u ovu pećinu ulazimo u najveći kaleidoskop na svetu napravljen od Swarovski kristala. Ceo izložbeni prostor izgleda kao umetnička galerija ili tematski park od kristala. U prodajnom delu može se kupiti i neki lep komada nakita kao uspomena na posetu svetu kristala. Nastavak puta ka Salzburgu. Dolazak u Salzburg, smeštaj u hotel i slobodno vreme. Noćenje.

5. dan Salzburg

Posle doručka odjava iz hotela i organizovani obilazak Salzburga: Stari grad gde je zapravo sve, šetalište, prodavnice, restorani, poslastičarnice…Mocartova kuća, čarobni vrt Mirabel.
Polazak za Srbiju u 19h. Vožnja kroz Austriju, Sloveniju i Hrvatsku sa povremenim pauzama radi osveženja.

6. dan Beograd

Dolazak u Srbiju u prepodnevnim satima.

 

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan plaćanja.

 

Cena aranžmana uključuje:

• Prevoz autobusom visoke turističke klase
• Smeštaj u hotelu 3* na bazi ND prema programu putovanja
• Razgledanje prema programu u pratnji vodiča
• Usluge turističkog vodiča tokom putovanja
• Troškovi organizacije putovanja

Cena ranžmana ne uključuje:

• Doplatu za 1/1 sobu na upit
• Putno zdravstveno osiguranje
• Ulaznice za galerije, muzeje i dvorce navedene u programu
• Fakultativni izlet za dvorce Bavarske - 45€
• Poseta Swarovski svetu - 25€
• Individualne troškove putnika

 

 

Napomene:

Aranžman je rađen na bazi 40 putnika. U slučaju manjeg broja putnika (najmanje 30) cena se uvećava za 25€

Agencija zadržava pravo da u slučaju izmene cene prevoza, deviznog kursa, nedovoljnog broja prijavljenjih putnika i slično izmeni cenu aranžmana za odgovarajući iznos ili otkaže putovanje, a najkasnije 5 dana pre polaska na putovanje. Svi ostali uslovi korišćenja aranžmana navedeni su u Opštim uslovima putovanja agencije organizatora, koji su u skladu sa Zakonom o turizmu.

 

UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA TURISTIČKE AGENCIJE

FALCON D.O.O.
Licenca: OTP 88/22

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite