Putovanje Sejšeli 

 

 Putovanje Sejšeli 2024

Putovanje Sejšeli Postoji razlog zašto Sejšele nazivaju „rajem na zemlji“, a videćete čim stignete.

Smešteni uz istočnu obalu Kenije, Sejšeli se sastoje od 115 koralnih i granitnih ostrva - većina ima zaštićena područja morskih svetilišta i rezervate prirode koji su na listi UNESCO-a, a dom su endemskim vrstama poput gigantskih kornjača Aldabra i retkih Coco de Mer palma.

(Putovanje Sejšeli) Dane možete provesti u planinarenju kroz bujne džungle, odmarajući se na slikovitim plažama ili roneći i istražujući podvodno nasleđe ostrva.

 

SEJŠELI MIX 10 DANA

PRASLIN – MAHE


10 DANA / 7 NOĆI

 

 

Putovanje Sejšeli Povoljno


(Putovanje Sejšeli) U sred Indijskog okeana, na 1500km od istočne obale Afrike, nalazi se Republika Sejšeli koja predstavlja zajednicu od oko 115 ostrva vulkanskog, koralnog i granitnog porekla, rasprostranjenih u beskrajnom plavetnilu okeana. Bogati netaknutim prirodnim lepotama i bujnom vegetacijom, predstavljaju parče raja na kojem masovni turizam još uvek nije rasprostranjen i koji je izolovan od sveta. Pravo su  mesto da zaboravite sve i prepustite se uživanju. Najveće ostrvo je Mahe, na kojem se nalazi glavni grad – Viktorija, jedan od najmanjih prestonica na svetu, mesto jedinstvene atmosfere i šarma.

Sejšeli su destinacija koju odlikuju živopisne plaže sa sitnim belim puderastim peskom, tirkizna boja okeana, mnoštvo koralnih grebena sa bogatim morskim svetom, veliki broj pustih plaža okruženih gustim tropskim šumama gde plodovi sejšelske palme mogu dostići težinu do 20kg i gde se džinovske kornjače nalaze u velikom broju. Pored ostrva Mahe, najpoznatija su ostrva Praslin i La Digue koja svojom lepotom i skrivenim mestima sa opuštajućom tišinom čine arhipelag nestvarno privlačnim, a Sejšele jednom od najpestižnijih svetskih destinacija. U ovim rajskim ostrvima možete uživati kad god poželite, jer se topla tropska klima pobrinula da tokom cele godine dnevne temperature budu nešto ispod 30 stepeni. U scenografiji izuzetne i očaravajuće  prirodne lepote, mira i tišine, gde je harmonija način života i gde je moguće gotovo sasvim zaboraviti na vreme-želimo vam Sejšele…

Putovanje Sejšeli Avionom


Plan i program puta:

1. dan (11.10.): Beograd – Istanbul

Sastanak grupe na aerodromu Nikola Tesla u dogovoreno vreme (ukoliko vam više odgovara, postoji mogućnost polazaka sa drugih aerodroma: Zagreb, Budimpešta…). Avion za Istanbul poleće u 20:20h, broj leta TK1084. Sletanje u Istanbul u 23:10h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 2h i 45 minuta.

2. dan (12.10.): Istanbul – Mahe – Praslin

Avion za Mahe poleće u 01:55h, broj leta TK748. Sletanje na Mahe u 11:00h po lokalnom vremenu. Nakon graničnih formalnosti sledi transfer do luke. Ukrcavanje na brod i krstarenje indijskim okeanom u trajanju od sat vremena (mogućnost doplate za avio prevoz Mahe – Praslin / Praslin – Mahe, 100 € sa uključenim svim taksama i 23kg prtljaga). Dolazak na Praslin i transfer do smeštaja. Check in u sobe i slobodno vreme za odmor. Praslin je ostrvo na kome se nalaze neke od najlepših plaža na svetu. Ostatak dana koristimo za odmor i istraživanje okoline. Noćenje.

3. dan (13.10.): Praslin – plaža Volbert i plaža Anse Lazio

Slobodan dan za individualne aktivnosti ili vam predlažemo fakultativni obilazak Praslina – plaža Volbert i plaža Anse Lazio. Nakon doručka spremamo se i krećemo put plaže Volbert, jedne od najpoznatijih na Praslinu. Od lokalaca kupujemo voće i pronalazimo svoje mesto na plaži u prirodnom hladu palmi. Vreme za odmor i relaksaciju. U dogovoreno vreme nastavljamo ka plaži Anse Lazio, koja važi za najlepšu plažu na svetu!  Odmaramo se na mekom belom pesku, okruženi oblim granitnim stenama. Pravimo nezaboravne fotografije i kupamo se u tirkizno plavoj vodi. Ako raj postoji na zemlji upravo se nalazi na ovoj lokaciji. Slobodno vreme do polaska ka smeštaju. Dolazak u smeštaj i slobodno vreme. Noćenje.

4. dan (14.10.): Praslin – Valle de Mai – plaža Anse Georgette

Slobodno vreme ili fakultativni obilazak ostrva Praslin – plaža Anse Georgette i Valle de Mai. U jutarnjim satima krećemo put rezervata prirode Valle De Mai koji se nalazi na UNESCO listi svetske baštine, doma retke vrste palme Coco de Mer čije seme važi za najveće na svetu, čuvenog crnog sejšelskog papagaja i neobično lepe flore i faune. U pratnji vodiča provlačimo se kroz gustu vegetaciju, slušamo pesmu endemičnih vrsta ptica i uživamo u energiji zapanjujuće prirode. Nakon obilaska polako se spremamo za nastavak avanture i krećemo prema plaži Anse Georgette koja se nalazi u sklopu luksuznog rizorta Lemuria. Uživamo u nestvarnim prizorima i bojama prirode koji ovu plažu čine fascinantnom. Želimo, ali ne možemo izaći iz savršenog toplog indijskog okeana. Dok nam lokalci uz nezaobilazan osmeh spremaju šarenu voćnu salatu na improvizovanim štandovima mi se izležavamo na belom puderastom pesku u prirodnom hladu palmi. U dogovoreno vreme povratak u smeštaj. Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan (15.10.): Praslin – Ostrvo La Digue – Praslin

Dan rezervisan za individualne aktivnosti ili vam možemo predložiti fakultativni obilazak ostrva La Digue. U jutarnjim časovima odlazimo do luke, ukrcavamo na brodić i krećem La Digue-a. Poput nekadašnjih istraživača divimo se istim prizorima dok prilazimo bezvremenskom ostrvu La Digue, gde je duh tradicije i dalje očuvan a priroda i plaže magične. Ostrvo je okruženo koralnim grebenima, sa posebnim šarmom, impresivnom prirodom i nestvarnim pejzažima. Po dolasku na ostrvo, sedamo na bicikle, vozimo se i istražujemo egzotične predele. Naša prva stanica je L’Union Estate gde ćemo imati priliku da vidimo i hranimo džinovske kornjače – Aldebra. Nakon ovog jedinstvenog iskustva ostatak dana provešćemo na jednoj od najpoznatijih plaža u svetu Anse Source d’Argent. Okruženi impozantnim granitnim stenama, odmaramo se na belom pesku i kupamo u toploj i kristalno čistoj vodi Indijskog okreana. Maske za snorkling su ovde obavezne! Okruženi šarenim ribicama, imaćete utisak da se nalazite u džinovskom egzotičnom akvarijumu. Slobodno vreme za istraživanje lokalnih plaža i uživanje u nestvarnim pejzažima. U dogovoreno vreme povratak brodićem na Praslin i transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.

6. dan (16.10.): Praslin – Ostrvo St. Pierre – ostrvo Curieuse – Marine park

Slobodan dan ili predlažemo fakultativni izlet – Rajska ostrva. Nakon doručka, polazak iz hotela. Put nas vodi do lokalne plaže, gde se ukrcavamo na brodić i krećemo ka koralnom grebenu ostrva St. Pierre, koje je smešteno severno od ostrva Praslin. Ovo mesto, omiljeno kod ljubitelja snorkelinga, ronjenja i plivanja, zbog svoje tirkizno plave i kristalno bistre vode, učiniće i Vas zaljubljenicima u podvodni svet Indijskog okeana. Nakon istraživanja morskih dubina i relaksacije u čarobnom plavetnilu koje okružuje ovo maleno ostrvo, dižemo sidro i isplovljavamo ka ostrvu Curieuse, peto po veličini ostrvo Sejšela. Samo ostrvo okruženo je netaknutom prirodom, granitnim stenama veličanstvenih oblika, a dom je i čuvenim Aldabra kornjačama. Nakon nezaobilaznog fotografisanja sa kornjačama, nasmejani domaćini nas pozivaju na ručak. Uživaćemo u lokalnim specijalitetima sa roštilja i prikupljati energiju za hajking koji nas očekuje. Upoznajemo se sa središnjim delom ostrva, florom i faunom Sejšela… spektakularnim šumama  mangrova, zaštitnim znakom ove zemlje – palmama Coco de Mer, čarobnim granitnim stenama koje formiraju neverovatne oblike, dajući poseban pečat celokupnom izgledu ostrva. Kratku pauzu pravimo na vidikovcu, odakle se pruža pogled na jedan od ostrvskih zaliva. Nakon hajkinga sa plaže Anse St.Jose nastavljamo našu plovidbu Indijskim okeanom. Nakon uživanja u rajskim predelima, pravimo pauzu za plivanje i snorkeling u Marine National Park of Curieuse. Zaštićeno područje koralnog grebena sa pogledom na Anse Petite Cour pruža neverovatan osećaj slobode i sjedinjenosti sa prirodom. U popodnevnim satima povratak na Praslin i transfer do smeštaja. Slobodno vreme. Noćenje.

7. dan (17.10.): Praslin – Mahe – Sunset plaža

Pakujemo stvari i napuštamo smeštaj. Transfer do luke i brodom plovimo do ostrva Mahe. Po dolasku transfer do hotela i smeštaj. Dan rezervisan za opuštanje i kupanje na plaži Beau Vallon i uživanje u egzotičnoj kreolskoj kuhinji – svežim morskim plodovima i ribi začinjenoj lokalnim sosevima, tropskim voćem uz Takamaka rum. Opuštamo se uz zvuke talasa na sitnom belom pesku. U popodnevnim satima odlazimo fakultativno na plažu Sunset, gde ćemo dočekati spektakularni zalazak sunca kakav se samo na Sejšelima može doživeti. Povratak u smeštaj. Noćenje.

8. dan (18.10.): Mahe – Razgledanje Viktorije – plaža Anse Soleil – plaža Petit Anse

Slobodan dan ili vam predlažemo fakultativni izlet na kojem ćemo obići glavni grad Sejšela, kao i dve prelepe plaže ostrva Mahe i pronaći naš raj pod suncem. Nakon doručka krećemo u obilazak najmanje prestonice na svetu, šarmantne Viktorije. Pešačka tura po gradskom jezgru. Imaćete priliku da vidite zaštitni znak Sejšela simpatičnu i umanjenu verziju Big Bena. Nastavljamo dalje ka Hindu hramu posvećenom Bogu sigurnosti i prosperiteta, najvećoj katoličkoj crkvi na Sejšelima okruženoj prelepim dvorištem, nadbiskupiji Domus sagrađenoj od granita za koju može da se kaže da je najimpresivnija građevina na Sejšelima, Prirodnjačkom muzeju Sejšela itd. Poseta lokalnoj pijaci Selwin Clark – društveno srce Viktorije gde ćemo zadovoljiti sva čula i imati priliku da se upoznamo sa kreolskim običajima i čuti priče o svakodnevnom životu lokalnog stanovništva. Nakon obilaska Viktorije odlazak do plaže Anse Soleil, gde ćemo nastaviti sa uživanjem i upijanjem sunčevih zraka. Preporučujemo da probate kreolske specijalitete u lokalnom restoranu na ovoj plaži, po veoma pristupačnim cenama. U dogovoreno vreme  selimo se do plaže Petite Anse, koja se nalazi u sklopu rizorta 4 season. Plaža glasi za jednu od najlepših na ostrvu Mahe. Za one koji žele da se sklone od sunca zaklon mogu potražiti u hladu tropskog rastinja i palmi. U popodnevnim satima krećemo put smeštaja. Po dolasku imamo slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

9. dan (19.10.): Mahe – Eden vidikovac – Morne – Sauzier vodopad – plaža Port Launay – Istanbul

Nakon doručka pakujemo stvari i ubacujemo u sobu za prtljag. Slobodno vreme za individualne aktivnosti do polaska na aerodrom u večernjim satima ili predlažemo fakultativni izlet i obilazak ostrva Mahe. Krećemo se putem kroz najveći Nacionalni park na Sejšelima koji pokriva više od 20% područja ostrva. U okviru ove zelene šume leži planinski lanac Morne koji dostiže visinu od 905 metara odakle se pruža prelep pogled na Viktoriju. Prolazimo krivudavim putevima kroz planine pored plantaža čajeva i uživamo u miru i tišini okruženi tropskim palmama i egzotičnim voćem. Kraću pauzu za fotografisanje pravimo na najpoznatijem vidikovcu ostrva Mahe – Eden vidikovac, nakon čega dolazi na red obilazak vodopada Sauzier gde ćemo uživati u kupanju i plivanju, prelepoj prirodi i zvucima vode. Za nepropustiti! Nakon obilaska nastavljamo do plaže Port Launay. Za one koji žele malo više avanture i adrenalina predlažemo ZIP line koji se nalazi u blizini plaže Port Lounay. U ranim popodnevnim satima povratak u smeštaj. Preostalo vreme do polaska na aerodrom koristimo za kupovinu suvenira, sejšelskog ruma i šetnju plažom Beau Vallon. U dogovoreno vreme transfer do aerodroma. Let za Istanbul u 22:05h, broj leta TK749.

10.dan (20.10.): Istanbul – Beograd

Sletanje u Istanbul u 04:45h po lokalnom vremenu. Pauza izmedju letova je 2h i 50 minuta. Avion za Beograd poleće u 07:40h, broj leta TK1081. Sletanje u Beograd u 08:20h po lokalnom vremenu. Kraj programa. Sa osmehom na licu planiramo novo Manga putovanje.

Putovanje Sejšeli


(Putovanje Sejšeli)

SMEŠTAJ:

PRASLIN

Hotel Palm Beach 3* ili sl. – nalazi se na Praslinu i smešten je na samoj plaži Grand Anse i sadrži bazen na otvorenom sa ležaljkama, restoran i bar. Hotel je gradjen u kolonijalnom stilu sa pogledom na Indijski okean. Sobe su dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne, klimatizovane i imaju sopstvenu terasu/balkonski prostor. Svaka soba poseduje sef. U hotelskom restoranu možete uživati u raznovrsnim jelima kreolske i internacionalne kuhinje. U neposrednoj blizini smeštaja nalazi se veliki broj prodavnica, restorana i fast food-ova.

MAHE

Sun Properties and Resort Hotel 3* ili sl. –  nalazi se na 300 metara od plaže Beau Vallon. Sobe su dvokrevetne sa sopstvenim kupatilom. Svaki soba poseduje balkon, tv sa kablovskom, ormar. U okviru smeštaja postoji restoran, bazen, bar i WiFi internet. U neposrednoj blizini smeštaja nalazi se veliki broj restorana, fast food-ova, lokalna pijaca sa suvenirima. Uz obalu mora nalazi se šetalište na kome možete uživati u večernjim časovima uz zvuke tradicionalne muzike i ispijanju koktela u barovima.

Putovanje Sejšeli Jeftino

 

Aranžman obuhvata:
- Povratni avio prevoz redovna linija (Beograd – Mahe – Beograd sa presedanjem u Istanbulu – ekonomska klasa) sa uključenim svim taksama i 23kg prtljaga
- Prevoz brodom redovna linija na relaciji Mahe – Praslin / Praslin – Mahe
- Sve transfere po programu putovanja (u zavisnosti od broja putnika, mogu biti: autobus, minibus, kombi, auto)
- Smeštaj na ostrvu Praslin u hotelu 3* na bazi 5 noćenja sa doručkom (1/2, 1/3, 1/4 sobe sa klimom)
- Smeštaj na ostrvu Mahe u hotelu 3* na bazi 2 noćenja sa doručkom (1/2 i 1/3 sobe sa klimom)
- Troškove organizacije putovanja
- Stručno vodjstvo puta/predstavnika agencije
- Putno zdravstveno osiguranje i osiguranje u slučaju kovida na destinaciji / osigurana suma 15000€

Aranžman ne obuhvata:
- Vizu za Sejšele (Državljanima Republike Srbije vlasnicima crvenog biometrijskog pasoša nije potrebna viza za boravak do 90 dana na Sejšelima)
- Mogućnost doplate za jednokrevetnu sobu – na upit
- Mogućnost doplate za avio prevoz Mahe – Praslin / Praslin – Mahe, 100 € sa uključenim svim taksama i 23kg prtljaga
- Individualne troškove
- Fakultativne izlete i obilaske
- Hranu
- Doplatu za prekoračenje kilaže prtljaga (cena po kg zavisi od aviokompanije sa kojom se leti)
- Osiguranje od otkaza putovanja

NAPOMENA: Za putovanje na Sejšele neophodni su negativan PCR test na Covid-19 ne stariji od 72h od započinjanja putovanja i putno-zdravstvena autorizacija.

 FAKULTATIVNI IZLETI I OBILASCI


PRASLIN: La Digue - L’Union Estate i Anse Source d’Argent

Poput nekadašnjih istraživača divimo se bezvremenskom ostrvu La Digue, gde je duh tradicije i dalje očuvan a priroda i plaže magične. Ostrvo je okruženo koralnim grebenima, sa posebnim šarmom, impresivnom prirodom i nestvarnim pejzažima. Po dolasku na ostrvo, sedamo na bicikle, vozimo se i istražujemo egzotične predele. Naša prva stanica je L’Union Estate gde ćemo imati priliku da vidimo i hranimo džinovske kornjače – Aldebra. Nakon ovog jedinstvenog iskustva ostatak dana provešćemo na jednoj od najpoznatijih plaža u svetu Anse Source d’Argent. Okruženi impozantnim granitnim stenama, odmaramo se na belom pesku i kupamo u toploj i kristalno čistoj vodi Indijskog okreana. Maske za snorkeling su ovde obavezne! Okruženi šarenim ribicama, imaćete utisak da se nalazite u džinovskom egzotičnom akvarijumu.

Izlet obuhvata: povratni transfer, povratni brodski transfer, iznajmljivanje bicikala, ulaznicu za nacionalni park L’Union Estate i uslugu vodiča.


PRASLIN: Plaža Volbert + Plaža Anse Lazio

Kupanje, plivanje i uživanje na plaži Anse Volbert i plaži Anse Lazio, koja važi za najlepšu plažu na svetu. Neverovatan mix tirkizne vode, belog sitnog peska, impresivnih granitnih stena, viskolih palmi. Odmaramo se na mekom pesku, dok se iza nas nalaze granitne stene.

Izlet obuhvata: Povratni transfer i uslugu vodiča.


PRASLIN: Valle de Mai + Anse Georgette

Praslin je dom misterioznog Valle de Mai, prirodnom rezervatu i prvoklasnoj botaničkoj senzaciji koji je pod zaštitom UNESCO-a. Smaragdno zeleno parče raja i jedno od retkih mesta na svetu gde ćemo videti retku Coco de mer palmu koja se može naći samo na Sejšelima i poznatog sejšelskog crnog papagaja. Nakon završene posete Valle de Mai, idemo na prelepu plažu Anse Georgette. Pravimo nezaboravne fotografije i kupamo se u tirkizno plavoj vodi. Slobodno vreme do polaska ka hotelu.

Izlet obuhvata: Povratni transfer, ulaznicu za Valle de Mai, usluge lokalnog vodiča i vodiča na srpskom jeziku.


PRASLIN: Ostrvo St. Pierre + ostrvo Curieuse + Marine park

Koralni greben ostrva St. Pierre koje je smešteno severno od ostrva Praslin, omiljeno je kod ljubiteljasnorkelinga, ronjenja i plivanja, zbog svoje tirkizno plave i kristalno bistre vode. Sigurni smo da će i Vas učiniti zaljubljenicima u podvodni svet Indijskog okeana. Nakon istraživanja morskih dubina i relaksacije u čarobnom plavetnilu koje okružuje ovo maleno ostrvo, dižemo sidro i isplovljavamo ka ostrvu Curieuse, peto po veličini ostrvo Sejšela. Samo ostrvo okruženo je netaknutom prirodom, granitnim stenama veličanstvenih oblika, a dom je i čuvenim Aldabra kornjačama. Nakon nezaobilaznog fotografisanja sa kornjačama, nasmejani domaćini nas pozivaju na ručak. Uživaćemo u lokalnim specijalitetima i u morskim plovodima sa roštilja. Prikupljamo energiju za hajking koji nas očekuje, gde ćemo uživati u nestvarnom krajoliku ovog netaknutog rajskog ostrva. Upoznajemo se sa središnjim delom ostrva, florom i faunom Sejšela… spektakularnim šumama mangrova, zaštitnim znakom ove zemlje – palmama Coco de Mer, čarobnim granitnim stenama koje formiraju neverovatne oblike, dajući poseban pečat celokupnom izgledu ostrva. Kratku pauzu pravimo na vidikovcu, odakle se pruža pogled na jedan od ostrvskih zaliva. Nakon hajkinga sa plaže Anse St.Jose nastavljamo našu plovidbu Indijskim okeanom. Nakon uživanja u rajskim predelima, pravimo pauzu za plivanje i snorkeling u Marine National Park of Curieuse. Zaštićeno područje koralnog grebena sa pogledom na Anse Petite Cour pruža
neverovatan osećaj slobode i sjedinjenosti sa prirodom.

Izlet obuhvata: Povratni transfer hotel-luka, povratni brodski transfer izmedju ostrva, taksu za Marine park, ručak na ostrvu Curieuse, opremu za snorkling, soft drinks, voda, ručak-roštilj, vodič na srpskom jeziku i lokalnog vodiča.


MAHE: Viktorija pešačka tura + plaža Anse Soleil + plaža Petite Anse

Obilazak najmanje prestonice na svetu šarmantne Viktorije. Pešačka tura po gradskom jezgru, videćemo zaštitni znak Sejšela simpatičnu i umanjenu verziju Big Bena. Podignut je 1903. godine u čast Kraljici, guverner iz tog perioda na svom putovanju u Londonu video je Big Ben i naredio da se i u Viktoriji napravi mala replika. Nastavljamo dalje ka šarenolikom Hindu hramu posvećenom Bogu sigurnosti i prosperiteta, najvećoj katoličkoj crkvi na Sejšelima okruženoj prelepim dvorištem, nadbiskupiji Domus sagrađenoj od granita za koju može da se kaže da je najimpresivnija građevina na Sejšelima, Prirodnjačkom muzeju Sejšela. Poseta lokalnoj pijaci Selwin Clark – društveno srce Viktorije gde ćemo zadovoljiti sva čula i imati priliku da se upoznamo sa kreolskim običajima i svakodnevnim životom. Nakon obilaska odlazak do plaže Anse Soleil, nakon čega se selimo do plaže Petite Anse. Kupanje u kristalno čistoj vodi i sunčanje na plažama nestvarne lepote. Za one koji žele da se sklone od sunca zaklon mogu potražiti u hladu tropskog rastinja i palmi.

Izlet obuhvata: Pešačka tura i obilazak Viktorije, povratni transfer i uslugu vodiča.


MAHE: Eden vidikovac + Nacionalni park Morne + Sauzier vodopad + plaža Port Launay

Krećemo se putem kroz najveći Nacionalni park na Sejšelima Morne koji pokriva više od 20% područja ostrva. U okviru ove zelene šume leži planinski lanac Morne koji dostiže visinu od 905 metara odakle se pruža prelep pogled na Viktoriju. Prolazimo krivudavim putevima kroz planine pored plantaža čajeva i uživamo u miru i tišini okruženi tropskim palmama i egzotičnim voćem. Kraću pauzu za fotografisanje pravimo na najpoznatijem vidikovcu ostrva Mahe – Eden vidikovac, nakon čega dolazi na red obilazak vodopada Sauzier gde ćemo uživati u kupanju i plivanju, prelepoj prirodi i zvucima vode. Nakon obilaska nastavljamo do plaže Port Launay. Za one koji žele malo više avanture i adrenalina predlažemo fakultativno ZIP line koji se nalazi u blizini plaže Port Lounay.

Izlet obuhvata: Povratni transfer, ulaznicu za vodopad i uslugu vodiča.
Napomena: Za one koji žele malo više avanture i adrenalina predlažemo ZIP line u blizini plaže Port Lounay (uz doplatu od 60€)


MAHE: Sunset plaža

U popodnevnim satima fakultativni odlazak na plažu Sunset, gde ćemo uz svež kokos, koktele dočekati spektakularni zalazak sunca, kakav se samo na Sejšelima može doživeti. Kupanje i chill na belom, brašno pesku. U dogovoreno vreme povratak u smeštaj.

Izlet obuhvata: Povratni transfer i uslugu vodiča.


NAPOMENE

Fakultativni izleti i obilasci nisu obavezni niti su sastavni deo plana i programa puta. Izvode se u saradnji sa ino-partnerom, lokalnom agencijom. Za realizaciju je potrebno minimum 10 prijavljenih (moguće je organizovati fakultativne izlete i sa manjim brojem prijavljenih uz blagu korekciju cene – cene mogu biti više). Može doći do promena u ceni, datumu realizacije izleta, satnici, organizaciji od strane inopartnera ili nekih nepredvidjenih okolnosti na šta organizator putovanja ne može da utiče, a samim tim nije odgovoran za gorenavedene promene. Bukirane fakultativne izlete na destinaciji nije moguće otkazati i uplaćeni novčani iznos nije moguće refundirati. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora putovanja, obzirom da se realizuju od strane lokalnih partnera.

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite