PARIZ - MINHEN - BEČ Prvi Maj 

Program u pripremi...

9 dana / 4 noćenja /autobusom

 

 

 

 

PARIZ - Grad kontrasta,šarma,stila...Grad koji svojom bogatom i dugom istorijom prezentuje zanimljivu priču, koju poput glamurozne predstave možete gledati dok šetate njegovim velikim bulevarima ili dok pijete café late u nekom od pariskih cafea… Krenite sa Falcon Travel-om da zajedno osetimo grad ljubavi!

 

PROGRAM PUTOVANJA:

1.dan BEOGRAD - NOVI SAD
Sastanak putnika na parkingu Sava centra(savska strana) u 16:30h, polazak u 17:00h. Noćna vožnja preko Mađarske i Austrije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2.dan MINHEN
Dolazak u Minhen u prepodnevnim satima. Razgledanje grada koji je vekovima bio prestonica bavarskih kraljeva: Nacionalne opere i pozorišta, galerija nove i stare Pinakoteke, glavni trg Marienplac sa starom i novom zgradom opštine i čuvenim Glokenšpilom (sat), pijaca Viktualienmarkt... Slobodno vreme, 9h (tehnička pauza). Preporučujemo vam da probate čuveni bavarski specijalitet - kobasice i pivo i posetite poznatu pivnicu HB. Slobodno vreme do polaska autobusa za Pariz. Noćna vožnja.

3.dan MINHEN-PARIZ
Dolazak u Pariz u jutarnjim časovima. Panoramsko razgledanje prestonice Francuske: Opera, trg Vandom, Konkord, Jelisejska polja, Trijumfalna kapija, Trokadero, Ajfelova kula, Latinski kvart, Panteon, Notr Dam… Smeštaj u hotel oko 15h. Slobodno vreme za odmor. U predvečernjim časovima fakultativni odlazak na Monmartr, umetničku i boemsku četvrt gde ćemo u šetnji posetiti baziliku Sacre Coeur i napraviti pauzu na Place du Tertre gde su inspiraciju nalazili slavni umetnici poput Pikasa, Dalija, Henrija Milera…Imaćete priliku da se upoznate sa pariskim metroom koji ima 14 linija koje savršeno funkcionišu. Povratak u hotel. Noćenje.

4.dan PARIZ - DIZNILEND
Doručak. Slobodno vreme ili celodnevna fakultativna poseta Disneyland-u udaljenom od Pariza 30 km, gde ćete se za trenutak vratiti u detinjstvo i uživati u društvu Diznijevih junaka kao i oprobati svoju smelost na mnogobrojnim atrakcijama ovog bajkovitog parka.Povratak u Pariz. Noćenje.

5.danPARIZ - VERSAJ
Doručak. Fakultativna poseta Versaju, rezidenciji francuskih kraljeva koja je bila uzor mnogim palatama širom sveta. Obilazak palate i uživanje u versajskim vrtovima koje je uredio čuveni kralj Luj XIV.Povratak u Pariz, slobodno vreme i mogućnost fakultativne šetnje sa lokalnim vodičem “upoznajmo Pariz” kako bi se upoznali sa najznačajnijim lokalitetima i tajnovitim ulicama.Uz preporuku našeg vodiča gderučati ili večeratiu Latinskoj Četvrti, šopingovati u La Rue Rivoli...Individualni povratak u hotel. Noćenje.

6.dan PARIZ - LUVR
Doručak. Fakultativni obilazak jednogodnajlepših i najvećih muzeja na svetu-LUVRA. Od 1793. godine otvoren za posetioce sa preko 350000 eksponata, a danas se u ovom muzeju nalazi i čuvena Leonardova Mona Liza. U predvečernjim časovima fakultativno krstarenje Senom i upoznavanje Pariza iz ove perspektive. Slobodno vreme. Nastavak putovanja ka Beču u večernjim časovima. Noćna vožnja.

7.dan PARIZ - BEČ
Dolazak u Beč u prepodnevnim satima, razgledanje grada sa vodičem: zgrade državne Opere, Parlamenta, Hofburga- zimske rezidencije austrijskih vladara, Trga Marije Terezije, šetačke ulice Kertner strasse i katedrale sv. Stefana.Smeštaj u hotel.Slobodno vreme. Noćenje.

8.dan BEČ
Doručak.Napuštanje hotelskih soba i pakovanje stvari u autobus. Slobodno vreme. Mogućnost fakultativne posete letnjoj rezidenciji austrijskih vladara Šenbrun. Polazak za Srbiju u dogovoreno vreme. Noćna vožnja.

9. dan NOVI SAD -BEOGRAD

Dolazak u Srbiju u prepodnevnim časovima.

 

 

-plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate-

 

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:


Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti.Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta www.falcon.rs

Campanile Paris Bagnolet 3*https://paris-est-porte-de-bagnolet.campanile.com/en-us/
Nalazi se u širem centru Pariza. Do centra grada se stiže metro linijom 3.Metro stanica Galieni udaljena je 30 metara. U ponudi su udobne sobe sa flat-screen TV-om i besplatnim bežičnim internetom. Svaka soba je uređena u modernom stilu i ima radni sto i sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Objekat Campanile Paris Est Porte de Bagnolet služi svakodnevni doručak na bazi švedskog stola koji uključuje tople napitke, peciva, žitarice i voćni sok.

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:


• U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.
• Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
• U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj.
• Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
• Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja.
• Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta. Ukoliko postoji mogućnost u datom momentu u smeštajnom objektu, putnici će dobiti vrstu kreveta (bračni, razdvojeni) po želji, sobe jednu do druge, na istom spratu itd. Agencija se trudi da izađe u susret željama putnika, no često ovakve stvari nisu izvodljive – te ih ne možemo garantovati.

 

....

NAČIN PLAĆANJA:


-Gotovinsko plaćanje: 30% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja

-Plaćanje kreditnom karticom: Visa, Master, Maestro, Dina, (isti uslovi kao gotovina)

-Preko računa: uz profakturu izdatu od strane TA FALCON TRAVEL-a

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA :


-Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu

-Smeštaj na bazi 3 noćenja sa doručkom u hotelu Campanile Est Porte de Bagnolet 3 * u Parizu u 1/2 i 1/3 sobama,1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u Beču, u 1/2 i 1/3 sobama.

- Obilaske prema programu Beč/Minhen
- Usluge predstavnika agencije/lokalnog vodiča
- Troškove realizacije programa

 

CENA  ARANŽMANA NE OBUHVATA: 


- Individualne troškove putnika
- Međunarodno putno zdravstveno osiguranje
- Karte za metro

- Ulaznice za muzeje i druge turističke objekte
- Doplatu za jednokrevetnu sobu koja iznosi 50%od cene aranžmana - NA UPIT

 

FAKULTATIVNI PROGRAM:

 - Poseta Monmartru 10 €/deca do 12 god besplatno

 - Poseta Versaju 45€ (u cenu je uključeno:ulaznica u palatu,rezervacija,lokalni vodič,prevoz)deca do 18god - 15€ (u cenu nije uključena ulaznica za vrtove) doplata za ulaznicu u vrtove 10€

 - Poseta Luvru 35€ (u cenu je uključeno:metro karta,ulaznica,rezervacija,lokalni vodič sa slušalicama)deca do 18 god-15€

 - Krstarenje Senom 15€ /deca do 12 god10€

 -Diznilend 85€ plus 10€ prevoz/deca do 12 god – 70€plus 10€ prevoz

 -Šetnja „upoznajmo Pariz“15€ / deca 10€

 -Šenbrun-Imperial tura 25€ /deca 20€

 

....

....


 

VAŽNE NAPOMENE:


• NE POSTOJI MOGUĆNOST ODABIRA SEDIŠTA Agencija pravi raspored sedenja, uzimajući u obzir starija lica , porodice sa malom decom, trudnice kao i vreme uplate. Potpisivanjem ugovora putnik je dužan da prihvati mesto u autobusu koje mu dodeli agencija. Naknadne izmene nisu moguće.
• Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm. Maksimalna težina prtljaga je 20 kg.
• Cene fakultativnih izleta su podlložne promenama u zavisnosti od broja prijavljenih putnika. Neophodan minimum za izvođenje fakultativnih izleta je 30 putnika. U slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, organizator izleta tj. ino-partner zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate,te se organizator ne može smatrati odgovornim za fakultativne izlete. Prema pravilima organizatora fakultativnih izleta( ino-partnera) naknadno odustajanje već prijavljenih putnika ne podleže povraćaju uplaćenih sredstava.
• Putnik koji svojim neadekvatnim ponašanjem uznemirava druge putnike, ometa vozače i pratioca u poslu ili ugrožava realizaciju programa putovanja, biće odmah isključen sa putovanja i sva odgovornost prelazi na njega bez prava na žalbu i povraćaj novca. Agencija zadržava pravo krivičnog gonjenja nesavesnog putnika usled gore navedenih okolnosti.
• Putnik je dužan da poštuje satnicu određenu od strane predstavnika agencije na putovanju, u suprotnom predstavnik agencije ima pravo da putnika isključi sa putovanja.
• Dužina trajanja slobodnog vremena za individualne aktivnosti tokom programa putovanja zavisi od objektivnih okolnosti (npr. Dužine trajanja obilaska, termina polaska...)
• Putnici koji imaju za cilj putovanja i posetu pojedinim institucujama, savetujemo da se putem internet informišu o radnom vremenu istih kao i o tome da li je potrebna rezervacija termina za posetu.
• Predviđeni raspored privremenog zaustavljanja:zaustavljanje radi usputnih odmora predviđeno je na svakih 3-4 sata vožnje na usputnim stajalištima, a u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta stajališta i uslova na putu agencija određuje mesta za pauzu i dužinu iste. U turističikim autobusima nije mogućau potreba toaleta, putnici mogu u skladu sa programom putovanja na pauzama koje se prave( u zavisnosti od lokacije i opremljenosti benzinske stanice) istu iskoristiti za upotrebu toaleta.
• Organizator putovanja zadržava pravo promene sadržaja programa putovanja usled nepredviđenih objektivnih okolnosti (npr. gužva na granicama, gužva u saobraćaju, zatvaranje nekog od lokaliteta, radovi na putu….
• Zas ve ove slučajeve, ukoliko na strani putnika dođe do bilo kakve štete i/ili nepredviđenih troškova usled nepoštovanja navedenih uputstava i napomena, organizator putovanja ne snosi odgovornost već celokupan iznos štete i/ili dodatnih troškova snosi putnik.
• Potpisnik ugovora o putovanju ili predstavnici grupe putnika obavezni su da sve putnike upoznaju sa ugovorenim programom putovanja, uslovima plaćanja i osiguranja, kao i Opštim uslovima putovanja organizatora putovanja. Od momenta prijavljivanja, stvaraju se administrativni troškovi organizatora putovanja. Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine promotivne ponude, kao i za zaposlene u firmama sa kojima zaključi poseban ugovor.
• Organizator zadržava pravo da putem PROMOCIJA i LAST MINUTE ponuda proda svoje slobodne kapacitete po cenama koje su drugačije od onih u cenovniku. Stranke koje su uplatile aranžman po cenama objavljenim u redovnom cenovniku nemaju pravo da potražuju nadoknadu na ime razlike uceni.
• Maloletni putnici prilikom putovanja moraju imati overenu saglasnost roditelja na punoletno lice –pratioca.
• Agencija ne snosi odgovornost za neispravnost pasoša ili vize, niti je odgovorna ukoliko pogranične ili imigracione vlasti ne odobre ulazak, tranzit ili dalji boravak putnika. Posledice gubitka ili krađe pasoša tokom putovanja, kao i troškove izdavanja nove putne isprave snosi putnik. U slučaju plaćenog putovanja koje nije realizovano usled neispravnosti putne isprave ili gubitka tokom trajanja programa putovanja, putnik nema pravo na refundaciju i snosi svu odgovornost.
• Pogranične službe prilikom pasoške kontrole mogu zatražiti od putnika da pokaže novčana sredstva (kartice,gotovina…), kao i međunarodnozdravstvenoosiguranje.
• Preporuka je, da se putnici sa novim crvenim pasošima, informišu o uslovima ulaska u zemlje Evropske unije (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju ...) na web-stranici Delegacije Evropske unije u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju Evropske unije.
• U slučaju uvođenja viza za državljane RepublikeSrbije, svi putnici su u obavezi da organizatoru dostave na vreme potrebnu dokumentaciju, a o uslovima i plaćanju viziranja će naknadno biti obavešteni.
• Proveriti 2 dana pre putovanja tačno vreme i mesto polaska autobusa.
• Putnici koji nisu državljani Srbije obavezni su da se sami upoznaju sa viznim režimom zemlje u koju putuju i kroz koje putuju. Za državljane Srbije ne postoji vizni režim za navedene zemlje u program.
• U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
• Agencija ne snosi odgovornost za sve informacije date usmenim ili elektronskimputem, validan je samopisani program putovanja istaknut u prostorijama agencije.
• Cene su podložne promeni ukoliko dođe do promene mera prevoza usled Covid propisa
• Putnici su dužni da tokom putovanja obezbede maske i rukavice i poštuju zdravstvene propise u autobusu i na destinaciji.


Aranžman je radjen na bazi minimum 50 prijavljenih putnika.

UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI ORGANIZOVANJA
PUTOVANJA OTP 94/23 kat A

....

 
Modni trendovi i stilovi - Outlet Parndorf
Parndorf - Shopping po povoljnim cenama

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite