COSTA BRAVA ~ AUTOBUS

Španija letovanje 2019

Kosta Brava  aranžmani leto

Hoteli, smeštaj u Španiji

FIRST MINUTE CENE 

 

MONTECATINI ~ LLORET DE MAR ~ BARSELONA

sa posetom Sanremu,Nici,Mentonu i Monte Carlu

Autobuski prevoz 

Plaćanje na rate!!!

Paketa aranžman po osobi 12 dana autobuski prevoz + 1 noćenje sa doručkom Italija + 6 punih pansiona Španija

 

ZA ONLINE REZERVACIJE KLIK OVDE

 

PROGRAM  PUTOVANJA:

1. dan  BEOGRAD – MONTECATINI TERME

Sastanak putnika u 17:30 polazak u 18:00  sa BAS stanice. Noćna vožnja  preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2. dan  –Italija- FIRENCA -MONTECATINI 

Dolazak u  Firencu u jutarnjim časovima jedan od najposećenijih gradova sveta, koji u svoje zlatno doba ulazi zahvaljujući uzdizanju moćne bankarske porodice Medici (tehnička pauza 5-9h). Iz tog razloga Firenca danas uz Rim čuva najveće umetničko blago sveta. Zatim sledi fakultativno razgledanje grada sa stručnim lokalnim vodičem. Obilazak grada: Piazza Santa Maria Novela, Piazza della Signoria, katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Djotov zvonik, Ponte Vechio, Palazzo Uffici … Slobodno vreme, nastavak putovanja ka Montecatini termama, smeštaj u hotel. Noćenje.

3. dan –MONTECATINI-EZ-NICA

Doručak. Napuštanje hotela. Nastavak putovanja ka Ezu. Svraćanje u srednjovekovni gradic Ez –kraća  poseta fabrici parfema Fragonard ili Galimard. Nastavak putovanja ka Nici. Razgledanje sa vodičem: Trg Masena, stari grad, Englesko šetaliste,... Slobodno vreme do nastavka putovanja ka Španiji. Noćna vožnja.

4. dan -Španija- LLORET DE MAR

Dolazak u Lloret de Mar u jutarnjim časovima. Upoznavanje ovog šarmatnog gradića - poznatog letovališta koji se nalazi na Costa Bravi. Slobodno vreme za kafu do check in-a u hotel. Posle 14h smeštaj u hotelske sobe. Ručak.  Slobodno vreme za kupanje na prelepim plažama Ljoret de Mara koje sa razlogom poseduju plavu zastavicu... Večera. Noćenje.

5.dan - LLORET DE MAR –BARSELONA PANORAMIKA

Doručak. Celodnevna fakultativna poseta Barselone I. Obilazak glavnog grada Katalonije: Olimpijska luka, crkva „Sagrada Familia“, Trg Katalonije, čuvena dela jos čuvenijeg Antonia Gaudija-kuće Batljo I Casa Mila, Avenija Diagonal, Trg Španije, Nacionalna palata, brdo Mon Žuik, Olimpijski stadion, Kolumbov spomenik, luka De la Paz, Barseloneta, šetaliste Las Ramblas... Slobodno vreme za uživanje u šoping zoni Las Ramblas i čuvenoj gotičkoj četvrti-Barrio Gotico. Mogućnost fakultativnog obilaska stadiona Barcelone CAMP NOU (koji je sagradjen 1957 god., a prema kapacitetu najveći stadion u Evropi) u okviru ture CAMP NOU EXPERIENCE. Ručak. (lunch paket za izletnike). Povratak u Lloret de Mar. Večera. Mogućnost fakultativnog odlaska na čuveni Flamenko šou i uživanje u temperamentnom i strastvenom plesu ansambla Hose Leona. Individualni povratak u hotel. Noćenje.

6. dan - LLORET DE MAR –BARSELONA BY NIGHT SA ŠOPINGOM- “osetite noćne čari Barselone”

Doručak. Slobodno vreme za plažu i odmor. Ručak. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje. U predvečernjim časovima fakultativni izlet u Barselonu by night. Prvi deo izleta provešćemo u šoping centru “Diagonal del mar” gde ćete imati prilike da posetite sve čuvene španske brendove poput Zare, Manga, Leftisa, Sfere ali i Primarka … nakon toga slobodno vreme do 23h –uživajte u restoranima, kafićima i bodegama kojih Barselona ima na pretek. Naravno uz dobru preporuku naših vodiča.

7. dan  - LLORET DE MAR

Doručak. Slobodan dan za odmor, sunčanje i kupanje…Ručak/Večera.Noćenje.’

8.dan  - LLORET DE MAR-FIGUERAS

Doručak. Slobodno vreme za kupanje i sunčanje... Ručak. Fakultativna poseta živopisnom gradiću Figerasu, rodnom gradu slavnog Salvadora Dalija, koji mu je u nasledje ostavio najveći nadrealistički objekat na svetu, čiji  eksponati provocirajući podsvest svakog posetioca, nikog ne ostavljaju ravnodušnim! Povratak u Lloret de Mar. Večera.Noćenje.

9.dan  - LLORET DE MAR-BARSELONA MAGICA

Doručak. Slobodno vreme  ili poludnevna fakultativna poseta i obilazak Barselone magice. Po dolasku u Barselonu slobodno vreme (mogućnost posete akvarijumu)…ili fakultativna  poseta parka Guell. Slobodno vreme do večernjih sati i polaska na Trg Španije na spektakl svetlosti i zvuka, popularnih „Magičnih fontana“  zvanično najposećeniju  turističku atrakciju ovog grada. Povratak u Lloret de Mar u kasnim večernjim časovima. (hladna večera nas čeka u hotelu). Noćenje.

10. dan - LLORET DE MAR-TOSSA DE MAR

Doručak. Napuštanje hotelskih soba i odlaganje prtljaga u predviđeni hotelski prostor.  Mogućnost fakultativne posete  najlepšem letovalištu na Costa Bravi  TOSSA DE MAR-u. Srednjevekovni grad opasan zidinama koje datiraju iz 12.veka. Na glavnom ulazu u stari grad nalazi se sahat kula, a unutar zidina je splet uskih ulica sa skulpturom Ave Gardner. Slobodno vreme za šetnju, kupanje, kafu ili tapas u nekom od autentičnih španskih ili katalonskih restorana. Povratak u Ljoret de Mar. Slobodno vreme do polaska za Menton i Kneževinu Monako. Noćna vožnja.

11. DAN –MENTON –KNEŽEVINA MONAKO

U jutarnjim časovima dolazak u Menton mondensko letovalište koje se nalazi između Kneževine Monako i Ligurijske obale, na krajnjem zapadu Azurne obale. Ovaj  gradić je poznat po festivalu agruma  „Fête du Citron“, koji se  svake godine održava upravo ovde... Razgledanje grada sa vodičem , slobodno vreme ili mogućnost fakultativne posete Kneževini  Monako gde ćete imati prilike da u celodnevnoj poseti (boravak u Monaku oko  9h-10h) osetite sva čula mondenske Kneževine: razgledanje Monaka-starog grada sa vodičem: obilazak palate Grimaldijevih, okeanografskog muzeja,crkve  Sv.Nikole u kojoj su sahranjeni  princ  Renije III i princeza Grejs Keli, kupanje i sunčanje na prelepim plažama u Monaku...zatim ćemo obići grad kocke Monte Karlo sa čuvenim grand kazinom i prelepim hotelom Le Paris-delo čuvenog arhitekte Garniea.  Slobodno vreme do polaska. Povratak u Menton. Nastavak putovanja ka Srbiji.

12. DAN – BEOGRAD

Dolazak u Beograd  u podnevnim časovima. Kraj putovanja

NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke  na dan uplate.

- Gotovinsko plaćanje: 40% prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre početka putovanja.

- Plaćanje kreditnom karticom: Vazi za korisnike kartica Intesa I  Komercijalne banke mogućnost plaćanja na 6 rata bez kamate.

 

Popusti za decu u sobi sa roditeljima :

-deca do 2 god.plaćaju  samo prevoz  50€ (imaju sedište u autobusu i koriste zajednički ležaj)

 - deca 2-10 godina u pratnji dve odrasle osobe; I dete ostvaruje 50% popusta, II dete ostvaruje 20% popusta (imaju sedište u autobusu i sopstveni ležaj)

-deca u pratnji jedne odrasle osobe ne ostvaraju popust

 

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:

- Prevoz komfornim turističkim autobusom (tv,dvd,ac),prema program putovanja

- Smeštaj na bazi 6 punih pansiona u Lloret de Maru 3* ili 4* i  1 noćenje sa doruckom u Montecatini termama (ili okolini) u hotelima  3* ili 4* u 1/2 i  1/3 sobama.

-Usluga predstavnika agencije/vodiča,

-Obilaske gradova prema programu, (Montecatini, Menton,Nica, Ez)

-Troškove realizacije programa

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

Fakultativne izlete ( minimum 30 prijavljenih)

-Fakultativna šetnja “upoznajmo Firencu”  10 €/deca do 12 god.  5 € (cena uključuje usluge lokalnog vodiča)

- “ Barselona panoramica” - 25 € / deca  do 12 god. -15€ (celodnevni izlet)

-  “ Park Guell”- 15€/deca do 12 god.10€

 -“Barselona by night”- 15€/deca do 12 god.10€

 - “Barselona magica”  - 20€/ deca  do 12 god. 10 € (poludnevni izlet)

-   Muzej Salvadora  Dalija  -25€/deca do 8 god.- 15€ (cena uključuje: ulaznicu,rezervaciju,autobuski prevoz)

-   Tossa de Mar i bodega (besplatna degustacija vina)-10 €/ deca do 12.god. 5€

-   Kneževina  Monako- 15 €/deca do 12 god. 10 €

*Camp Nou - 30€/ deca  do 12 god. -20€ (cena uključuje: ulaznicu,rezervaciju,autobuski prevoz)

*Flamenko vece ( Tradicionalni ples)- 25 €/ deca do 12 god.15 €

*Akvarijum 20€/deca do 12 god. 17€

 

CENA PAKETA IZLETA : 120€ (ne uključije izlete sa zvezdicom)

 

- stanični vaučer 50 rsd po osobi ( uplaćuje se u agenciji za polaske iz Beograda) 

-Individualne troškove putnika

-Obaveznu gradsku komunalnu taksu za Montecatini (uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela)-u hotelima sa 2* i 3*- 1 €/noćenju, 4* -2 €/noćenju

-Obaveznu turističku taksu za boravak u Lloret de Maru (plaća se na recepciji hotela-0.5 €/noćenju za hotele 3*, 1€/noćenju za hotele 4*)

-Medjunarodno zdravstveno osiguranje

-Doplata za jednokrevetnu sobu 140€ za sve smene

 

NAZIV I OPIS SMEŠTAJA:

Putnici će biti smešteni u navedenim ili sličnim hotelima na osnovu raspoloživosti. Potpisivanjem Ugovora o putovanju stranka prihvata svaki hotel odgovarajuće kategorizacije i opisa navedenog u Programu putovanja.Organizator odmah po zvaničnoj potvrdi rezervacije od strane partnera, obaveštava putnike o nazivu hotela putem sajta.

 

Lloret de Mar   

Hotel Sun beach 3* (Ex Esmeralda) http://www.hotelsunbeach.website/

Renoviran u maju 2015 godine,nalazi se na idealnoj lokaciji u centru Ljoreta i 200m od plaže. Sadrži bar, restoran, bazen, igralište za decu. Sobe su 1/2 i 1/3 poseduju kupatilo (tuš/wc), tv, balkon. Usluga je na bazi punog pansiona (švedski sto) .

Hotel Golden Sand 3* http://www.hotelgoldensand.es/

Nalazi se na samo 400 metara od plaže u Ljoret de Maru. Sobe su 1/2, 1/3 uređene sa balkonom i TV-om. Objekat poseduje otvoreni bazen i restoran sa uslugom na bazi švedskog stola. Sobe su klimatizovane i uključuju sopstveno kupatilo sa fenom za kosu. Usluga je na bazi punog pansiona (švedski sto) .

 

Hotel Villa Garbi 3* https://www.hotelesgarbi.com/en/hotels/hotel-garbi

Nalazi se u strogom centu u glavnoj ulici Ljoreta na 400 m od plaze. Sadrži bar, restoran, bazen. Sobe su 1/2 i 1/3 poseduju kupatilo (tuš/wc), tv, balkon. Usluga je na bazi punog pansiona (švedski sto) .

 Hotel Hawai Montevista 3* https://www.blueseahotels.com/en/hoteles/destinos/costa-brava/lloret-de-mar/blue-sea-hotel-montevista-hawai

Nalazi na 500metara od plaže u Ljoretu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, klimom, terasom, tv-om i sefom. Hotel ima otvoreni bazen, bar, recepciju. Usluga je na bazi punog pansiona– švedski sto.

 

Montecatini Terme

Hotel Innocenti 3*http://www.hotelinnocenti.com/en/, nalazi se u srcu Montekatinija.U sklopu hotela se nalazi, bar, restoran, bazen. Sobe su 1/2 i 1/3 imaju kupatilo, klimu, tv, telefon. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

 

Hotel Resort 3* http://www.hotelresortmontecatini.it/en/ nalazi se na 10m od centra Montekatinija. Sadrži restoran, bar, baštu. Sobe su 1/2 i 1/3 sa kupatilom, tv-om, telefonom. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.

 

Hotel Massimo d Azeglio 3* http://www.hotelmassimodazeglio.it/ nalazi se u centru Montekatinija u glavnoj ulici Corso Mateotti . Udobne sobe, uređene u italijanskom stilu imaju tv, telefon,klimu. Doručak je na kontinentalni na bazi švedskog stola.

Hotel Corallo 3*  www.golfhotelcorallo.it  Nalazi se u centru Montekatinija, blizu železničke stanice. Sobe su 1/2 I 1/3 I imaju TV, klima uređaj, telefon... Sadržaj hotela: recepcija, bar, restoran, kongresna sala, spoljašnji bazen. Doručak je na bazi švedskog stola-kontinentalni.

Hotel Miro 3* https://www.hotelmiro.eu/ smešten u Montekatini termama. Hotel ima restoran, bar, terasu, tv sobu. Sobe imaju kupatilo sa tuš kabinom, tv, telefon, mini bar (uz doplatu), fen. Doručak je na bazi švedskog stola, kontinentalni. 

 

 Hotel Holiday 3*  www.hotelholidaymontecatini.com  Nalazi se u starom delu Montekatini termi. Hotel ima restoran, recepciju... Sobe imaju kupatilo , tv, fen. Doručak je na bazi švedskog stola, kontinentalni.   

 

NAPOMENE U VEZI SMEŠTAJA:

-U smeštajne objekte se ulazi prvog dana boravka od 15:00 časova (postoji mogućnost ranijeg ulaska), a napuštaju se poslednjeg dana boravka do 09:00 časova.

  • Opisi smeštajnih objekata su informativnog karaktera. Za eventualna odstupanja i kvalitet usluge u okviru smeštajnih objekata, organizator putovanja ne snosi odgovornost, jer to isključivo zavisi od smeštajnih objekata.
  • U pojedinim smeštajnim objektima treći i četvrti ležaj mogu biti pomoćni. Dimenzija i izlged pomoćnog ležaja zavise od smeštajnih objekata, može biti sofa na razvlačenje, ali je uglavnom manjih dimenzija u odnosu na standardni ležaj.
  • Organizator putovanja ne može da utiče na razmeštaj po sobama, jer to isključivo zavisi od recepcije smeštajnog objekta.
  • Putnik je dužan da poštuje pravila smeštajnog objekta i sam snosi odgovornost usled sankcionisanja od strane osoblja.
  • Organizator putovanja, zadržava pravo rasporeda po sobama, u skladu sa strukturom soba smeštajnog objekta. Ukoliko postoji mogućnost u datom momentu u smeštajnom objektu,  putnici će dobiti vrstu kreveta (bračni, razdvojeni) po želji, sobe jednu do druge, na istom spratu itd. Agencija se trudi da izađe u susret željama putnika, no često ovakve stvari nisu izvodljive – te ih ne možemo garantovati.

 

VISE INFORMACIJA KLIK NA PROGRAM I CENOVNIK

 

Ponuda smeštaja