ELIVI HOTEL 5* ~ SKIJATOS

avion

Skijatos avio prevoz

Grčka ostrva leto

Skijatos letovanje 2019

11 dana / 10 noći

Avio prevoz + transfer do hotela i nazad

Plaćanje na rate!!!

KLIK ZA ONLINE REZERVACIJE

 

Usluga: Noćenje sa doručkom (švedski sto - samoposluženje)
Lokacija: Hotel Elivi je okružen borovom šumom iz koje se pruža pogled na plažu. Sastoji se od 3 smeštajna objekta: hotela Xenia, objekta Grace Suites i objekta Nest Villas&Suites. Čuvena plaža Kukunaries nalazi se na 250 m, a Banana plaža na 700 m od hotela, luka Skijatos je udaljena 12 km, a Aerodrom Skijatos 14 km. 
Hotelski sadržaj: Obroci se služe u restoranu Xenia gde se za ručak pripremaju jela internacionalne i lokalne kuhinje. Restoran Leda i Swan nude jela mediteranske i internacionalne kuhinje. Kokteli, vina i ostala pića služe se u 6 različitih barova u okviru objekta. U okviru hotela se nalaze teniski teren, teretana na otvorenom i teren za košarku. Tu su i 2 bazena na otvorenom, spa centar sa bazenom u zatvorenom koji u svom sastavu ima 3 sobe za masažu, raznovrsne tretmane za opuštanje i podmlađivanje, frizerski salon, kao i usluge manikira i pedikira. Gostima je na raspolaganju i parking.
Sobe: Hotel nudi smeštaj u luksuzno uređenim sobama, suite jedinicama i vilama. Pored toga, svaka smeštajna jedinica sadrži balkon, popločano dvorište ili terasu sapogled na šumu, more ili vrtove. Kupatila su opremljena Hidromasažnim tuševima. Gostima je takođe na raspolaganju besplatan WiFi.
Delovi hotelskog kompleksa Elivi sadrže sledeće tipove smeštajnih jedinica - Xenia Hotel: deluxe soba i superior soba;
Grace Suites: junior suite prvi red do plaže sa bazenom (Beachfront Junior Suite), suite prvi red do plaže (Beachfront Suite) i Presidental Suite; Nest Villas & Suites sa privatnim bazenom (private pool): Deluxe Supreme, Junior Premium Suite, Premium Suite, Premium Inter-Connected Suite, Premium Double Suite, Exclusive Swan Villa; Nest Villas & Suites viši sprat (upper floor): Deluxe Supreme, Junior Premium Suite Hot Tub, Premium Suite Hot Tub, Premium Inter-Connected Suite Hot Tub, Premium Seafront Hot Tub i Premium Double Suite Hot Tub).

Uslovi placanja:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.

  • Prilikom prijavljivanja na putovanje, vrši se uplata od 40% avansa od ukupne cene paket aranžmana, osim za hotele Skiathos Princess i Kassandra Bay kod kojih se vrši uplata 50 % avansa od ukupne cene aranžmana .

Preostali deo aranžmana i avio takse isplaćuje se najkasnije do 20 dana pre polaska na put gotovinski, karticom, čekom ili virmanski. U slučaju docnje, Organizator podrazumeva da je putnik odustao od putovanja, vrši se storniranje rezervacije a uplaćeni novac primeniće se za naplatu pričinjenih troškova.

  • Odloženo plaćanje čekovima građana: Prilikom prijave za putovanje vrši se uplata 40% avansa od ukupne cene aranžmana. Preostali deo aranžmana moguće je uplatiti valutiranim čekovima građana. Posledanja rata ne može biti posle 30.11.2018. Datumi realizacije su 10. 20. i 30. u mesecu.
    • Odloženo plaćanje na 7 rata platnim karticama Banke Intesa i Komercijalne banke.

 

Aerodromske takse ne spadaju u mogućnost odloženog

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

o Povratna avio karta na relaciji Beograd – Skijatos – Beograd (čarter let) Transferi na Skijatosu aerodrom – hotel – aerodrom 
o Smeštaj u hotelu na bazi izabrane usluge po tabeli iz cenovnika na bazi 10 noćenja Usluge predstavnika agencije i troškovi organizacije i realizacije putovanja

Program putovanja:

 

1. dan Beograd - Skijatos: Turistički aranžman započinje 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona sastankom kod šaltera na aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzima služba aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 16h a moze biti i ranije u slučaju raspolozivosti), noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće, može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza a u zavisnosti od udaljenosti i razudjenosti izabranog smeštaja. Moguć je prevoz prtljaga drugim vozilom. Ulazak u sobe je posle 16h a može biti i ranije ukoliko postoje slobodni kapaciteti. Raspored soba odredjuje isključivo recepcija.

2. do pretposlenji dan - Skijatos: Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (min za realizaciju je 20 osoba), noćenje sa uslugama navedenim u cenovniku. 

Poslednji dan Skijatos - Beograd: Napuštanje soba do 12h, slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.

Popust za decu se odnosi samo kada su u pratnji dve odrasle ili punoplative osobe. Deca do 2 godine nemaju svoje sedište u avionu, niti ležaj u hotelu. Krevetac za bebe se plaća i uzima po ličnom zahtevu, a u nekim hotelima može biti besplatno. Putnik je u obavezi da najavi krevetac prilikom sklapanja ugovora....


VIŠE INFORMACIJA KLIK NA PROGRAM I CENOVNIK