NEOS MARMARAS

Neos Marmaras smeštaj, apartmani

Grčka leto 2020

Halkidiki, Kasandra leto

 

Plaćanje do 12 rata!!!

Autobuski ili sopstveni prevoz.

KLIK ZA ONLINE REZERVACIJU

KAKO STIĆI OD BEOGRADA DO NEOS MARMARASA POGLEDAJ OVDE

NEOS MARMARAS je na Hlkidikiju i to na Sitoniji, zapadno orjentisan tako da ovde dan na plaži traje do kasnih večernjih časova. Još jedna dobra karakteristika geografskog položaja Neos Marmarasa je to što je zaštićen od talasa zalivom Toroneos.

Ko najpopularnije letovalište na Sitoniji Neos Marmaras ima veliki broj restorana, kafića i taverni, kako na samoj obali tako i u gradu. I što s opremljenosti robom najšire palete tiče ne morate brinuti jer ovde ćete pronaći najrazličitije radnje, supermarkete i pijacu. Inače pijačni dan u Neos Marmarasu je četvrtak, pa je to dan kada vam preporučujemo kupovinu svežih namernica.

Ono što će ostaviti najveći utisak je su izuzetno čiste i uredne plaže zbog čega je ovo letovalište i popularno među brojnim turistima. 

Inače moramo vam napomenuti da je Neos Marmaras smešten na brežuljcima, tako da oni koji ne vole  da idu uzbrdo neka obrate pažnju prilikom izbora smeštaja.

Ovog leta 2019 to neće biti problem, jer u našoj ponudi možete naći veliki broj različitog apartmanskog i hotelskog smeštaja.