ASPROVALTA

Grčka letovanje 2018 

Asprovalta apartmani

Autobuski ili sopstveni prevoz

PRONAĐ VILE SA GRATIS LETOVANJE DO POPUNE MESTA 

ZA UPLATU ARANŽMANA U ŠPICU SEZONE U OVOJ VILI -  GRATIS LETOVANJE U PRVOJ SMENI U MAJU MESECUNA SLEDEĆIM DESTINACIJAMA:
-PARALIJA, OLYMPIC BEACH, LEPTOKARIJA, NEI PORI, PLATAMON;
-TASOS; 
-EVIA (PEFKI) i
-OFRYNIO BEACH.
*GRATIS LETOVANJE SE ODNOSI SAMO NA SMEŠTAJ. AUTOBUSKI PREVOZ SE DODATNO NAPLAĆUJE.

 

Na jednoj od najdužih plaža Severne Grčke nalazi se Asprovalta na 70km od Soluna na putu za Kavalu. Šarmantno letovalište, sa divnom peščanom plažom, širokim popločanim šetalištem, drvoredom palmi, mnoštvom kafića, beach baraova i restorana. Šetalištem je povezana sa Nea Vrasnom, a između ova dva mesta je svakog ponedeljka otvorena pijaca na kojoj možete pronaći obilje nama neobičnih riba i morskih plodova po jako pristupačnim cenama.

Ulazak u vodu je postepen, a sama voda je jako čista o čemu svedoče i jata riba ili delfina koja ovde nisu retka pojava. Kao što je specifično za Grčka letovališta i ovde uz kafu ili neko drugo piće možete koristiti ležaljke i suncobrane na plaži. Ovo mesto preporučujemo svima onima koji žele miran odmor u lepom i čistom okruženju, pa tako  pre svega porodicama sa decom. Što ne znači da i svi ostali neće pronaći dobar provod, kako u mnogobrojnim lokalima, tako i na nekom od izleta koji se nude iz ovog mesta...