VILA BEACH VIEW ~PARALIJA

autobus

Paralija letovanje 2020

Ponude turistička agencija

First i last minute cene

10 noći

Autobuski prevoz ili sopstveni prevoz

Plaćanje na rata!!!

KLIK ZA ONLINE REZERVACIJE  

Lokacija: Vila se nalazi ispred marine, i na oko 120-150 m od peščanih plaža. U blizini vile se nalazi gradski parking. Vila je opremljena Wi-Fi internetom – ruteri se nalaze na svakom spratu ( agencija ne može garantovati brzinu internet i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema). Vila ima 4 sprata i poseduje lift.
Smeštaj: Vila raspolaže studijima 1/2, 1/3, i 1/4, apartmanima 1/3, 1/4 i 1/6. Sve jedince su opremljene sa čajnom kuhinjom sa osnovnim posuđem, rešo sa dve ringle, frižiderom sa friz komorom, komarnicima na balkonskim vratima, TV, TWC-om, terasom i klima uređajem (plaća se na licu mesta 3 € po danu). Zamena posteljine na 5 dana (gosti sami menjaju).

         

PROGRAM PUTOVANJA: 

1.dan :   Polazak iz Sombora u 16h  (mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja). Putovanje prema Grčkoj preko Makedonije sa usputnim pauzama radi obavljanja graničnih formalnosti. Noćna vožnja. 

2.dan : Dolazak u letovalište u prepodnevnim satima. Smeštaj u izabrane objekte najranije od 14h.  

3.-11.dan : Boravak u izabranom  studiu/apartmanu.  

12.dan : Napuštanje studia/apartmana u 09h. Slobodno vreme do polaska. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim  časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije).  

13.dan : Dolazak u Sombor u ranim jutarnjim satima. Kraj usluge. 

CENA PAKET ARANŽMANA OBUHVATA:

Smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u 1/2 studijima Prevoz turističkim autobusom (klima, audio/video oprema) na relaciji Sombor/Beograd-Olimpic Beach-Beograd/Sombor Usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka Troškove organizacije i vođstva puta .

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA: 

Fakultativne izlete i individualne troškove

PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE TURISTIČKA TAKSA:

koju je uvelo Ministarstvo turizma Republike Grčke. Ista će se naplaćivati na licu mesta I neće biti sastavni deo aranžmana. Očekivani iznos takse, koja će se naplaćivati dnevno po sobi: privatni smeštaj /0,5€; htl 1*/0,5€; htl 2*/1€; htl 3*/2€; htl 4*/3€; htl 5*/4€.  

POPUSTI / DOPLATE: (ne važi za smene označene zvezdicom (*) i ne postoji mogućnost dupliranja popusta).

Dete od 0-12 godina na zajedničkom ležaju plaća iznos od 49 € i ima svoje mesto u autobusu. Navedeni popust važi samo za jedno dete u pratnji dve odrasle (punoplative) osobe. Ukoliko je dete u sobi sa jednom odraslom osobom, plaća punu cenu smeštaja. Doplata za 1/1 studio–70% od cene paket aranžmana (smeštaj u studiju 1/2 i jedno mesto u autobusu) U slučaju spajanja smena umanjuje se cena paket aranžmana za 20 eur, druge smene

USLOVI / NAČIN PLAĆANJA:

plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne Banke na dan uplate. UPLATA U CELOSTI: Odobravaće se popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen. 

UPLATA DO POLASKA:

30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak najkasnije 10 dana pre putovanja.

ODLOŽENO PLAĆANJE:

30% akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama do 15.12.2019. godine, čekovima građana koji se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora 

PLATNE KARTICE :

(Visa, Master, Maestro, Dina, American Express)

ADMINISTRATIVNA ZABRANA:

30 % akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator) do 15.12.2019.godine. 

AUTOBUSKI PREVOZ: 

Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj u letnjoj sezoni 2019 su naznačeni u tabeli u okviru cenovnika. Povratak prema Srbiji u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja provere vreme i mesto polaska autobusa. Raspored sedenja u autobusu je određen redosledom prijave. 

NAPOMENE :

Za realizaciju putovanja neophodan je min od 45 prijavljenih putnika po smeni.

• U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

• Agencija zadržava pravo izmene programa putovanja, pojedinih sadržaja navedenih u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti.

• Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije o programu putovanja, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom programu putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije

• Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) i ponude date kolektivima/sindikalnim organizacijama kao i u okviru odredjenih reklamnih akcija i specijalnih programa;

• Putnici sami snose odgovornost za lična i putna dokumenta i njihovu validnost. 

Uz ovaj program važe opsti usloviputovanja organizatora putovanja sa licencom OTP br.41/2018 od 25.07.2018.

VIŠE INFORMACIJA KLIK NA PROGRAM I CENOVNIK