OLYMPIC BEACH

Olympic beach leto apartmani

Grčka letovanje 2020

Smeštaj, autobuski prevoz

 

ZA ONLINE REZERVACIJE KLIK OVDE

Grčka letovanje 2020, Olimpik Bič veliki izbor apatmana, sopstveni ili autobuski prevoz...

Letovanje Grčka – povoljni i provereno dobri aranžmani za Grčku su sastavi deo našeg programa “Grčka apartmani – 2020” koji Vam nudi po izuzetno povoljnim cenama mogućnost da uživate u veličanstvenim plažama najpopularnijih letovališta koje ima Severna Grčka, i koje već decenijama privlače neverovatan broj turista iz Srbije i čitave Evrope.

Olimpik Bič je veoma poznato Grčko letovalište među našim turistima. Dugim šetalištem pored obale Olimpik je spojen sa Paralijom, pa ukoliko ste ljubitelji mirnog dana na plaži, a uveče ludog provoda upravo ova destinacija je idealan izbor za vaš odmor. 

Plaža u Olimpik Biču je široka i peščana, sa postepenim ulaskom u vodu. Na plaži su vam uz kaficu ili piće na raspolaganju suncobrani i ležajke, a za one koje ipak žele da osete pesak ispod sebe postoje i uređeni delovi plaže koji su slobodni i za takvo opuštanje i odmor. 

Mesto je lepo uređeno sa mnoštvom travnatih površina, taverna, kafića, restorana, prodavnica, apotekom, ambulantom i svim ostalim sadržajima neophodnim za boravak.

Iz ovog mesta lokalnim prevozom do Katerinija vas deli 30min vožnje i karta po ceni od oko1,5E, obližnjeg grada koji vam preporučujemo da posetite. Katerini je mali i veoma lep gradić, čija pešačka zona se završava velikim parkom. Park je prelep, sa vodenim površinama i životinjama koje slobodno šetaju i dubokom hladovinom u kojoj ćete sigurno uživati.

Iz Olimpik Biča ni Solun nije daleko, pa je i poseta ovom gradu naša apsolutna preporuka.

Proverite naše aktuelne apartmanske aranžmane za leto, jer letovanje 2020. počinje sa nama!

Do Olympic Beach je najsigurnije i najisplatljivije Falconovim autobusom, ali ako se ipak odlučite da putujete vašim prevozom kako stići možete pogledati na linku ispod:

PUTANJA OD BEOGRADA DO OLYMPIC BEACHA KOLIMA