OLYMPIC BEACH

Olimpik Bič leto apatmani

Grčka letovanje 2018

Smeštaj, autobuski prevoz

SPECIJALNA PONUDA
- za 03.07. - POPUST 50€ PO OSOBI
- za 13.07. - POPUST do 10% PO OSOBI

*Popust se obračunava na redovan cenovnik i važi za vile: Vila Blue Sea i Vila Korali

ZA ONLINE REZERVACIJE KLIK OVDE

Grčka letovanje 2018, Olimpik Bič veliki izbor apatmana, sopstveni ili autobuski prevoz...

Letovanje Grčka – povoljni i provereno dobri aranžmani za Grčku su sastavi deo našeg programa “Grčka apartmani – 2018” koji Vam nudi po izuzetno povoljnim cenama mogućnost da uživate u veličanstvenim plažama najpopularnijih letovališta koje ima Severna Grčka, i koje već decenijama privlače neverovatan broj turista iz Srbije i čitave Evrope.

Olimpik Bic je veoma poznato Grčko letovalište među našim turistima. Dugim šetalištem pored obale Olimpik je spojen sa Paralijom, pa ukoliko ste ljubitelji mirnog dana na plaži, a uveče ludog provoda upravo ova destinacija je idealan izbor za vaš odmor. 

Plaža u Olimpik Biču je široka i peščana, sa postepenim ulaskom u vodu. Na plaži su vam uz kaficu ili piće na raspolaganju suncobrani i ležajke, a za one koje ipak žele da osete pesak ispod sebe postoje i uređeni delovi plaže koji su slobodni i za takvo opuštanje i odmor. 

Mesto je lepo uređeno sa mnoštvom travnatih površina, taverna, kafića, restorana, prodavnica, apotekom, ambulantom i svim ostalim sadržajeima neophodnim za boravak.

Iz ovog mesta lokalnim prevozom do Katerinija vas deli 30min vožnje i karta po ceni od oko1,5E, obližnjeg grada koji vam preporučujemo da posetite. Katerini je mali i veoma lep gradić, čija pešačka zona se završava velikim parkom. Park je prelep, sa vodenim površinama i životinjama koje slobodno šetaju i dubokom hladovinom u kojoj ćete sigurno uživati.

Iz Olimpik Biča ni Solun nije daleko, pa je i poseta ovom gradu naša apsolutna preporuka.

Proverite naše aktuelne apartmanske aranžmane za leto, jer letovanje 2018 počinje sa nama!

Do Olympic Beach je najsigurnije i najisplatljivije Falconovim autobusom, ali ako se ipak odlučite da putujete vašim prevozom kako stići možete pogledati na linku ispod:

PUTANJA OD BEOGRADA DO OLYMPIC BEACHA KOLIMA