TOSKANA ~ DOČEK NOVE GODINE 2019

autobus

Toskana putovanja za doček Nove 2019

Italija Novogodišnji aranžmani

Putovanja u decembru

FIRENCA ~ PIZA ~ LUCA  ~ CINQUE TERRE ~ SAN ĐIMINJANO - SIJENA

6 dana /3 noćenja ~ Autobuski prevoz

Termini putovanja: 29.12. – 03.01.2019.

FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA DO 15.10 ~ 189€    

REDOVNA CENA ARANŽMANA~  209€     

ZA ONLINE REZERVACIJE KLIK OVDE

PROGRAM PUTOVANJA:       

1. dan (29.12.) BEOGRAD

Sastanak grupe na dogovorenom mestu u kasnim popodnevnim časovima. Noćna vožnja preko Hrvatske i Slovenije uz usputna zadržavanja radi odmora i obavljanja graničnih i carinskih formalnosti.

2. dan (30.12.)  FIRENCA

Doručak. U prepodnevnim časovima dolazak u Firencu. Po dolasku obilazak grada u pratnji vodiča: Piazza Santa Maria Novela, Piazza della Signoria, katedrala Santa Maria del Fiore, krstionik i Djotov zvonik, Ponte Vechio, Palazzo Uffici  Slobodno vreme za šetnju i individualno razgledanje. Nastavak putovanja za Montecatini . Smeštaj u hotel. Noćenje

3. dan (31.12.)  PIZA – LUCA

Doručak-Fakultativni izlet u Pizu i Luku. U Pizi obilazak znamenitosti na jedinstvenom “Polju čuda”: Krstionica koju je Dante nazvao “Moj prelepi Sv.Jovan”, Katedrala podignuta u sjajnom fiorentinskom stilu i Krivi toranj, jedan od najvoljenijih simbola Italije. Slobodno vreme. Nakon toga odlazak u jedan od najlepših gradova regije Toskane  Luku. Panoramski obilazak: Trgovi Napoleone, Anfiteatro i San Mikele, gradska katedrala Svetog Martina, rodna kuća Đakoma Pučinija... Slobodno vreme. Povratak u Montekatini. U večernjim časovima fakultativno mogućnost odlaska na doček nove godine u Firencu. Nakon dočeka u dogovoreno vreme povratak u Montekatini. Noćenje

4.dan (01.01.) CINQUE TERRE

Doručak. Slobodno vreme u Montekatiniju, jednoj od najlepših banja Italije ili vam preporučujemo celodnevni fakultativni izlet u nacionalni park Cinque Terre. Vožnja do mesta La Spezia, gde se ukrcavamo na lokalni voz koji povezuje svih pet naselja u sklopu nacionalnog parka Cinque Terre. Pet sela, pet priča, pet doživljaja objedinjenih pod zajedničkim nazivom – pet zemalja, Cinque Terre. Monterosso al Mare je najsevernije naselje sa prostranom plažom, a čitava oblast oko naselja poznata je po limunu i čuvenom belom vinu i maslinama. Najvažniji spomenik je crkva Svetog Jovana Krstitelja. 

VIŠE INFORMACIJA KLIK NA PROGRAM I CENOVNIK 

ARANŽMAN OBUHVATA:

  • prevoz turističkim autobusom  na navedenoj relaciji
  •  smeštaj u banji  Montekatini  u hotelima 3* u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (po hotelskom normativu).
  • usluge licenciranog vodiča - pratioca na putovanju,
  • troškovi organizacije putovanja.

NAČIN PLAĆANJA u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate:

  • 30% akontacija kod prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre početka korišćenja usluge.
    • 40% akontacije prilikom rezervacije, a  ostataka na 6 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE za korisnike kreditnih kartica Intesa i Komercijalne banke.