KUCA POMME DE LA MER ~ NIKITI

autobus

Nikiti apartmani

Sitonija, Halkidiki letovanje 2020

Nikiti autobuski prevoz

Kastri beach (okolina Nikitija)

13 dana / 10 noći ili više

Autobuski ili sopstveni prevoz

Plaćanje do 12 rata!!!

ZA ONLINE REZERVACIJE KLIK OVDE

Na samo 4km od popularnog Nikitija, na 200m od plaže Agios Joannis nalazi se plaža Kastri i kuća Pomme de la mer koja je od plaže udaljena 290m. U ponudi su višekrevetni apartmani u prizemlju i mezonete sa panoramskim pogledom na more na spratu. Kuća ima veliko dvorište sa roštiljem, dva montažna bazena za najmlađe i parking. Svi imaju TV, WIFI i klima uređaj čije je korišćenje uključeno u cenu. Fantastična lokacija za osvajanje Sitonije.

Uslovi i način plaćanja apartmanskog smeštaja                                                          

Rezervacija se smatra konačnom prilikom uplate 40% od celokupnog iznosa aranžmana. Preostalih 60% od celokupnog iznosa aranžmana potrebno je uplatiti najkasnije do mesec dana pre polaska na put.

Na rate:

  • Najmanje 30% prilikom rezervacije, a ostatak ČEKOVIMA na do 14 MESEČNIH RATA BEZ UVEĆANJA, s tim da poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2019. Iznos pojedinačne rate bi bio obračunat u eurima, a stvarna naplata bi bila u kešu ili čekovima u dinarskoj protivvrednosti po kursu na dan donošenja ili dospeća rate, najkasnije svakog 15-og u mesecu. Za rate koje dospevaju tokom ili posle iskorišćenog aranžmana, neophodno je deponovanje čekova u agenciji 15 dana pre polaska na put.
  • 40% preilikom Rezervacije, a ostatak na 6 RATA BEZ KAMATE za korisnike kreditnih kartica Komercijalne i Intesa banke.                                     

VISE INFORMACIJA KLIK NA PROGRAM I CENOVNIK