VILA LICA LUX ~ NEA KALIKRATIJA

autobus

Nea Kalikratija letovanje 2020

Solunska regija apartmani

Grcka autobuski prevoz letovanje

KLIK ZA ONLINE REZERVACIJE

Objekat LICA LUX nalazi se nedaleko od centra Nea Kalikratie u mirnom delu mesta i oko 100 metara od plaže. Poseduje petokrevetne dupleks apartmane na prvom, drugom i trećem spratu koji se sastoje od većeg dnevnog boravka sa kompletno opremljenom kuhinjom (osnovna oprema za ručavanje i pripremanje hrane, veliki šporet sa rernom, veliki frižider sa komorom, sto za ručavanje),  dve zasebne spavaće sobe, velikog kupatila i dve terase, od kojih neke imaju bočni pogled na more. U jednoj spavaćoj sobi nalazi se francuski krevet a u drugoj dva singl kreveta dok se u dnevnom boravku nalazi sofa na razvlačenje. Iz jedne od spavaćih soba se izlazi na terasu sa pogledom na dvorište dok se na drugu terasu izlazi iz dnevnog boravka. Apartmani su opremljeni TV-om, klima uređajem, WI-Fi internetom i prve su kategorije po lokalnoj kategorizaciji. Objekat ima lift i sopstveni parking (sa ograničenim brojem parking mesta).

PROGRAM PUTOVANJA (za putnike koji koriste autobuski prevoz):

1.dan - Skup putnika je u 18:30 u Beogradu. Tačno mesto polaska biće naknadno objavljeno. Polazak za Nea Kalikratiu, je predviđen za 19:00 časova. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika, kraćih odmora i carinskih formalnosti. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni).

2. – 12. dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen u jutarnjim ili prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabranom apartmanu/studiu je od 14:00 časova. Boravak u odabranom apartmanu/ studiu. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Povratak za Srbiju iz Nea Kalikratie je poslednjeg dana boravka u 17:45 po lokalnom vremenu. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor.

13. dan - Dolazak na mesto polaska u jutarnjim ili prepodnevnim časovima zavisno od zadržavanja na granici. Kraj svih usluga

NAČIN PLAĆANJA :

Aranžman se naplaćuje isključivo u dinarima po prodajnom kursu za devize AIK BANKE AD, na dan uplate i to:

• Gotovinom: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska.

• Platnim karticama (DINA, VISA, MAESTRO, MASTER CARD): isti uslovi kao gotovina.

• Čekovima građana: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana a ostatak se plaća u ratama deponovanim čekovima građana, bez uvećanja, do 17.12.2018....

VIŠE INFORMACIJA KLIK NA PROGRAM I CENOVNIK