APARTMANI FILARETI - NEA KALIKRATIJA

autobus

Nea Kalikratija letovanje 2020

Solunska regija apartmani

Grcka autobuski prevoz letovanje

KLIK ZA ONLINE REZERVACIJE

OPIS VILE

Vila se nalazi u centru Nea Kallikratije, u prvoj liniji kuća do gradske plaže. Supermarket, pekara i zelena pijaca nalaze se u blizini vile.
Smeštajni objekat raspolaže četvorokrevetnim apartmanima i petokrevetnim dupleksima.

Struktura apartmana: Apartman se sastoji iz spavaće sobe gde se nalaze francuski ležaj i jedan singl ležaj, odvojenom kuhinjom u kojoj se nalazi jedan singl ležaj. Duplex raspolaže sa dve odvojene spavaće sobe, u jednoj je francuski ležaj, a u drugoj francuski i singl ležaj, odvojenom kuhinjom. Kuhinjski deo sadrži rešo sa dve ringle, frižider, sudoperu i elemente sa osnovnim kuhinjskim inventarom. Kupatilo ima tuš kadu. Peškiri, toalet papir i sapun nisu sastavni deo smeštajne jedinice. Svi apartmani imaju TV prijemnike sa grčkim kanalima i prostrane terase sa direktnim pogledom na more (plažu). Smeštajni objekat ne poseduje klima uređaj, internet wireless i obezbeđeno parking mesto.

 

PROGRAM PUTOVANJA (za putnike koji koriste autobuski prevoz):

1.dan - Skup putnika je u 18:30 u Beogradu. Tačno mesto polaska biće naknadno objavljeno. Polazak za Nea Kalikratiu, je predviđen za 19:00 časova. Noćna vožnja sa usputnim pauzama radi ulaska putnika, kraćih odmora i carinskih formalnosti. Vožnja do graničnog prelaza sa Grčkom (Evzoni).

2. – 12. dan - Ulazak u Grčku (vreme se pomera za +1 sat). Dolazak u letovališta je predviđen u jutarnjim ili prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabranom apartmanu/studiu je od 14:00 časova. Boravak u odabranom apartmanu/ studiu. Napuštanje smeštajnih objekata poslednjeg dana boravka do 09:00 časova. Povratak za Srbiju iz Nea Kalikratie je poslednjeg dana boravka u 17:45 po lokalnom vremenu. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i mestima za odmor.

13. dan - Dolazak na mesto polaska u jutarnjim ili prepodnevnim časovima zavisno od zadržavanja na granici. Kraj svih usluga

NAČIN PLAĆANJA :

Aranžman se naplaćuje isključivo u dinarima po prodajnom kursu za devize AIK BANKE AD, na dan uplate i to:

• Gotovinom: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana, a ostatak najkasnije do 15 dana pre polaska.

• Platnim karticama (DINA, VISA, MAESTRO, MASTER CARD): isti uslovi kao gotovina.

• Čekovima građana: prilikom prijavljivanja uplaćuje se 30% od cene aranžmana a ostatak se plaća u ratama deponovanim čekovima građana, bez uvećanja, do 17.12.2019...