EGIPAT

Egipat putovanja 2020

Hurgada, Šarm El Šeik hoteli

Egipat letovanje

Crveno more, kažu da je najlepše na kome se možete kupati i glavni razlog zašto se mnogobrojni turisti odlučuju baš za Egipat kao destinaciju za svoje letovanje.

To je zemlja kontrasta koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Nasuprot luksuznim hotelima, popločanim šetalištima, radnja sa raznom robom su divlja i neuređena naselja lokalnog stanovništva.

Naša generalna preporuka za smeštaj u Hurgadi ili Šarmu su hoteli veće kategorizacije i to oni kaoji pripadaju poznatim svetskim lancima hotela. U suprotnom moguće ja da vas dočeka prezačinjena hrana na koju mi nismo navikli ili lošiji higijenski uslovi.

Imajte u vidu da odlazite na drugi kontinent, očekujte veliku kulturološku i socijalnu razliku. Ali očekujte i sigurno najlepše letovanje koje ste doživeli. Bilo da se odlučite za Hurgadu ili Šarm El Šeik sigurno ćete uživati u dobrom smeštaju i prelepim plažama.

Hurgada ponude agencijeEgipat aranžmaniHurgada leto 2020CENOVNIK HURGADA 2020Hurgada je jedno od najpoznatijih letovališta na Crvenom moru i pionir...
Egipat leto 2020                                   ...