SUNSHINE 3* ~ LIGIA

avion

Lefkada letovanje 2019

Grčka ostrva leto

Apartmani, prevoz Lefkada

11dana / 10 noći

Avio prevoz i transfer do vile

Plaćanje na rate!!!

KLIK ZA ONLINE REZERVACIJU   

Usluga: noćenje sa doručkom (švedski sto-samoposluženje)
Lokacija: Hotel se nalazi 100m od kamenite plaže u mestu Ligija, udaljen je 4km od grada Lefkade.
Hotelski sadržaj: recepcija, bazen sa terasom i ležaljkama, parking, bašta sa zelenilom.
Sobe: klima, mini bar (uz doplatu), TV , balkon.

Program putovanja:

1. dan Beograd - Preveza:  Turistički aranžman započinje 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona sastankom kod šaltera na Aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika zaduženog za više agencija. Putnik pristupa šalteru za predaju prtljaga i šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzima služba aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 16h, a može biti i ranije u slučaju raspolozivosti), noćenje. Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće, može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza, a u zavisnosti od udaljenosti i razuđenosti izabranog smeštaja. Moguć je prevoz prtljaga drugim vozilom. Raspored soba određuje isključivo recepcija.

 2. do 10.dan – Lefkada:  Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (min za realizaciju je 20 osoba), noćenje sa uslugama navedenim u cenovniku.

11. dan Preveza - Beograd:  Napuštanje soba najkasnije do 12h (ili ranije u zavisnosti od poletanja aviona), slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge. 

 

Popust za decu se odnosi isključivo kada su u pratnji dve odrasle ili punoplative osobe. Deca do 2 godine nemaju svoje sedište u avionu, niti ležaj u hotelu. Krevetac za bebe se uzima na lični zahtev i plaća, a u nekim hotelima može biti  besplatno. Putnik je u obavezi da najavi krevetac prilikom sklapanja ugovora.

 

U CENU ARANŽMANA JE URAČUNATO:

 • Povratna avio karta na relaciji Beograd – Preveza – Beograd  (čarter let)
 • Transferi aerodrom – hotel – aerodrom
 • Smeštaj u hotelu na bazi  izabrane usluge po tabeli iz cenovnika na bazi 10 noćenja
  • Usluge predstavnika agencije  i troškovi organizacije i realizacije  putovanja

 

U CENU ARANŽMANA NIJE URAČUNATO:

 • Aerodromske takse u ukupnom iznosu od 36.50 € za odrasle i decu preko 2 godine, (taksa u Beogradu 21.42€, taksa u Grčkoj 14.10€, DCV taksa 0.98€); deca od 0-2 godine ne plaćaju kartu ni takse i nemaju sedište u avionu.
 • YQ taksa doplata za gorivo 10€ po osobi (odrasli i deca preko 2 godine), plaća se u agenciji uz aranžman. Iznos takse je podložan promeni.
 • Dinarski deo aranžmana, odrasli i deca preko 2 godine starosti, u iznosu od 1.990,00 dinara
 • Doplata za korišćenje jednokrevetne sobe (doplata je na upit i razlikuje se od hotela do hotela)
 • Međunarodno putno osiguranje.
 • Boravišna taksa. Ista se plaća direktno recepciji hotela. U trenutku postavljanja programa cena po sobi po danu iznosi:  0.50€ za htl 2*/ 1*, 1,5€ za htl 3*, 3€ za htl 4* I 4€ za htl 5*; 0.25€ za apt 1key-2key, 0.50€ za apt 3key, 1€ za apt 4key.
 • Fakultativni izleti i individualni troškovi putnika

 

USLOVI I NAČIN PLAĆANJA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Banca Intesa na dan uplate.

 • Prilikom prijavljivanja na putovanje, vrši se uplata od 40% avansa od ukupne cene paket aranžmana.

Preostali deo aranžmana i avio takse isplaćuje se najkasnije do 20 dana pre polaska na put gotovinski, karticom, čekom ili virmanski. U slučaju docnje, Organizator podrazumeva da je putnik odustao od putovanja, vrši se storniranje rezervacije, a uplaćeni novac primeniće se za naplatu pričinjenih troškova.

 • Odloženo plaćanje čekovima građana: prilikom prijave za putovanje vrši se uplata 40% avansa od ukupne cene aranžmana. Preostali deo aranžmana moguće je uplatiti valutiranim čekovima građana. Posledanja rata ne može biti posle 30.11.2019. Datumi realizacije su 10. 20. i 30. u mesecu.
 • Odloženo plaćanje na 7 rata platnim karticama Banca Intesa  i Komercijalne Banke: prilikom prijave plaća se 40% paket aranžmana sa realizacijom odmah. Preostalih 60% paket aranžmana plaća se najkasnije do 20 dana pre polaska odloženim plaćanjem na 6 jednakih mesečnih rata platnim karticama Banca

Aerodromske takse ne spadaju u mogućnost odloženog plaćanja aranžmana.

 

VIŠE INFORMACIJA KLIK NA PROGRAM I CENOVNIK