Atlantica Aeneas 5* ~ Limasos

avion

Kipar letovanje 2019

hotelski smestaj na Kipru

Aja Napa avio prevoz

 

7 ili 10 noci

Avio prevoz iz Beograda

Popularan i luksuzan hotel nalazi se samo na 90 metara od poznate peščane Nissi plaže od koje ga deli ulica, 2.5 km od centra Ayia Nape, a od aerodroma u Larnaki 48 km.

Ima ukupno 132 sobe u glavnoj hotelskoj zgradi i 194 sobe u jednospratnim vilama raspoređenim oko bazena koji je najprostraniji na Kipru. Svaka ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj, mini bar, aparat za čaj i kafu, sef i balkon.

Pored pansionskog internacionalnog restorana, gostima su na raspolaganju 2 a la carte restorana. Jedan je pored bazena. Kokteli i osvežavajuća pića služe se u pet barova, od kojih se četiri nalaze pored bazena. Od ostalih sadržaja hotel ima frizerski salon, servis za pranje i peglanje veša, menjačnicu, prodavnicu suvenira i nakita, TV salu i internet.

Hotel ima dva spoljašnja i jedan unutrašnji bazen, bazen za decu, fitnes centar, dok se Wellness i Spa zona prostiru na 350 m2 i ona u svom sastavu pored bazena ima saunu, đakuzi, parno kupatilo, prostorije za relaksaciju, masažu i ostale tretmane. Gosti mogu da se zabave igrajući bilijar, pikado, tenis, skvoš, košarku, stoni tenis i mini fudbal. U sastavu hotela nalazi se još i mini i disco klub, a za zabavu najmlađih gostiju brine se tim profesionalnih animatora.