ITALIJA ZIMOVANJE 2019 ~ LIVIGNO

autobus

Ski paketi sa prevozom

Italija, Livinjo zimovanje

Livigno skijanje, smestaj 

Termin:  26.01./02.02.2019.

PAKET ARANŽMAN:  BUS + SMEŠTAJ + SKI PASS…već od 489 € !!!
PREVOZ iz Niša i Beograda + SMEŠTAJ na bazi 7 noćenja + 6-dnevni SKI PASS
Polasci autobusa su dan ranije u odnosu na termin iz cenovnika

 

OPIS SMEŠTAJA:

Rezidencija “San Marco” nalazi se pored ski staze i do samog “San Roco” ski lifta, u mirnom delu mesta, na 15-tak min lagane šetnje do centra Livigna. Brojne prodavnice, restorani, i stanica lokalnog ski busa se nalaze u neposrednoj blizini ovog objekta. Rezidencija ima prizemlje i dva sprata. Raspolaže sa 3 studija i 7 apartmana. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi, skijašnica, privatni parking.

 • Studio za 2 osobe (20 m2): jedna prostorija sa francuskim ležajem, kompletno opremljena kuhinja bez mašine za pranje posuđa, kupatilo, SAT TV.
 • Jednosobni apartman za 2-4 osobe (38 m2): spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva singl ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, komplet opremljena kuhinja sa mašinom za pranje posuđa, kupatilo, SAT TV.

              

 

Rezidencija “Casa Marcos” nalazi se pored ski staze ispred “Doss” ski lifta, na 15-tak min lagane šetnje do centra Livigna, iznad poznatog kafe-restorana “Marco’s”. Objekat raspolaže sa 9 apartmana, za smeštaj 2-4osobe, na prvom i drugom spratu. Gostima je na raspolaganju besplatan WiFi, skijašnica. Apartmane na prvom spratu ne preporučujemo porodicama sa decom, zbog moguće buke kafića u prizemlju objekta.

 • Jednosobni apartman za 2-4 osobe (38 m2): spavaća soba sa francuskim ležajem ili dva singl ležaja, dnevni boravak sa sofom na razvlačenje, komplet opremljena kuhinja sa mašinom za pranje posuđa, kupatilo, SAT TV.

Popusti za decu:

 • JUNIORI – Deca rođena 2003.god -2011.god imaju svoj ležaj,sedište u busu i dečiji ski pass i ostvaruju popust od 70 EUR u odnosu na cenu paket aranžmana iz tabele.
 • Deca do 7,99 god (rođena posle 2011. god) – imaju svoj ležaj, sedište u busu i baby ski pass i ostvaruju popust od od 180 EUR u odnosu na cenu paket aranžmana iz tabele.Važi samo uz kupljeni ski pass jednog odraslog člana porodice.

PROGRAM PUTOVANJA:
1. dan: Polazak iz Niša u popodnevnim časovima. Skupljanje putnika duž auto puta Niš – Beograd. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju.

2. dan: Dolazak u Livigno u popodnevnim satima i smeštaj u apartmane.
3. – 8. dan: Šestodnevno skijanje u ski oblasti Livigno.
9. dan Priprema za put, raspremanje apartmana, odjava do 09:00h ujutru. Polazak. Obilazak OUTLET shopping centra (www.palmanovaoutlet.it). Nastavak puta ka Srbiji.
10. dan Dolazak u Srbiju, u Beograd u prepodnevnim časovima, a u Niš u popodnevnim časovima. Kraj usluge.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

 • Prevoz autobusom visoke turističke klase na relaciji Niš – Livigno – Niš;
 • Smeštaj u odabranom studiju/apartmanu na bazi 7 noćenja;
 • Šestodnevni ski pass za Livigno (115 km staza);
 • Korišćenje posteljine u apartmanu;
 • Troškove pratioca grupe;
 • Troškove organizacije putovanja;