TASOS

SPECIJALNA PONUDA!!

- za 01.07. / Vila Rodolfos Inn, Pefkary Bay i vila Mary 1 - POPUST 20%
- za 11.07. - POPUST 50€ PO OSOBI

* Važi za vile Vila Rodolfos Inn, Pefkary Bay i vila Mary 1, Koula, dina, Dukas, , Vaso, Dorotea, Maria, Veneta

Tasos, smeštaj, apartmani, hoteli

Grčka ostrva letovanje 2018

First i last minute ponude

13 dana / 10 noći

Autobuski prevoz

Plaćanje na rate!!!

Najzelenije grčko ostrvo poznato je po redovima maslinjaka borovih šuma na planinama. Zbog toga ga nazivaju i "šuma koja pliva". Temperatura tokom cele godine je prijatna, a vazduh ispunjen najlepšim mirisima.

Putevi su veoma dobro urađeni i prolaze duž celog ostrva, omogućavajući prilaz svim plažama i uvalama. Glavni grad Limenas (Tasos), ujedno je i najveća trgovinska luka i centar. Temperatura smaragdnoplave vode je već u junu oko 24 stepena.

Info: Tasos je udaljen od Beograda oko 700 km, putnim pravcem preko Niša, Skoplja i Soluna do Kavale. Najbolje je da pođete na Tasos sopstvenim prevozom, jer ćete tako moći da obiđete celo ostrvo u 90 km kružne vožnje. Trajekti koji povezuju Tasos kreću iz Kavale Keramotija. Prvim se putuje sat vremena, a drugim pola sata.

PLAŽE:

Plaže na Tasosu su predivne, uglavnom prekrivene peskom. Voda je čista. Ima plaža za različite ukuse. Severno od grada Limenarija se nalazi plaža Tripiti. Prekrivena je belim peskom, a glavna atrakcija na njoj je prirodna kada koju sa otvorenim morem povezuje pećinski prolaz.