KRF

SPECIJALNA PONUDA za 28.06. - POPUST do 40%

SPECIJALNA PONUDA za 08.07. - POPUST 60€ po osobi

*Popust se obračunava na redovan cenovnik i važi za vile: Vila Eleni, Vila Platania,  Vila Janis, Vila Vasiliki, Vila Aleksandros, Vila Aleksandros, Vila Minas, Vila Alexakis

Krf, Grčka ostrva autobuski prevoz

First i last minute cene

Grčka letovanje 2018

Veliki broj apartmanskog i hotelskog smeštaja, različite kategorizacije i usluge na jednom mestu.

Na Krfu ćete pronaći veliki broj najrazličitijih plaža. Ima peščani, kao i onih sa sitnim kamenčićima. Voda je čista i zaista plava, specifična za Grčka ostrva. Po lepoti izdvojili bi smo sledeće:  Plaža na Antipaxosu, Glyfada plaža Blue Lagoon, jedna od najlepših divljih plaža plaža u Paxosu ili  Stenovita plaža  (La Grota bar) Paleokastrica...

Ponuda restorana na Krfu je odlična. Krf je ostrvo maslina, kažu da uh u celij Grčkoj ovde ima najviše, pa nikako nemojte zaobići ovu ,, poslasticu". Izbor ribe i morskih plodova je veliki i zaista su u pitanju sveži komati, baš tog jutra izvaženi iz mora, tako da se slobodno možete osloniti na preporuku konobara. Od lokalnih specijaliteta probajte jagnjetini,  pašticadu i riblju čorbu uz Krfsko crveno pivo nprimer.

Osim plaža na ostvu Krf ne manjka ni kulturno - istoriskih znamenitosti i lokaliteta, pa obavezno obiđite grad Krf koji će vas osvojiti svojim šarmom i specifičnom atmosvero, pa smo sigurni vratićete se još koji put u njega. Za nas sa ovih područja ostvo Vidi ima veliki značaj, tu emociju treba osetiti.

Na ostrvu funkcioniše autobuski prevoz, pa ako niste stigli sopstvenim prevozom i ne biste iznajmljivali rent  a car sigurni smo da ćete se snaći.