Milano Nova Godina 2025 Autobusom

Milano nova godina 2025 sa obilascima: torino ~ lugano ~ jezero komo ~ outlet seravalle

Paket aranžman 6 dana: autobuski prevoz + smeštaj na bazi 6 noćenja sa doručkom

 

Program u pripremi...

 

 

 

Program putovanja:

1. dan BEOGRAD (Milano Nova Godina 2025) - Polazak sa dogovorenog mesta u dogovoreno vreme (proveriti u agenciji tačno vreme i mesto polaska  dva dana pred put). Noćna voznja kroz Hrvatsku i Sloveniju prema Italiji.

2. dan MILANO - Dolazak u Milano u prepodnevnim časovima. Po dolasku obilazak grada: zamak Sforca, Milanska katedrala, galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala... Nakon obilaska smeštaj u hotel (ne pre 16h). Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Noćenje.

3. dan MILANO - TORINO - MILANO -(Milano Nova Godina 2025) - Doručak. Slobodno vreme u Milanu ili fakultativno mogućnost odlaska na izlet u Torino. Po dolasku razgledanje grada sa vodičem: trg Karlo Feliće sa lepim vrtom koji predstavlja jednu od najlepših zelenih oaza istorijskog centra grada; trg San Karlo – elegantan i raskošan sa baroknim palatama I crkvama bliznakinjama; Via Roma – trgovačka zona grada; trg Kastelo sa Kraljevskom palatom – nekadašnje sedište moći dinastije Savoja; palata Madama – kraljičina palata sa prelepo dekorisanom čeonom fasadom; Mole Antonelijana – jedan od najupečatljivijih simbola Torina sa veličanstvenom kupolom i slavnim „letom brojeva“ (preporuka je da se popnete na vrh kupole i da uživate u spektakularnom pogledu na grad); trg Solferino sa mističnim legendama o vratima magije... Slobodno vreme za individualni obilazak i šetnju.Povratak u Milano u popodnevnim časovima. Noćenje.

4. dan MILANO - LUGANO (ŠVAJCARSKA) - JEZERO KOMO - MILANO - (Milano Nova Godina 2025) - Doručak. Slobodan dan ili fakultativno mogućnost odlaska do grada i jezera Lugano u Švajcarskoj. Lugano je grad na istoimenom jezeru, jednom od najlepših u Evropi koje je podeljeno izmedju švajcarskog kantona i italijanske regije Lombardija. Razgledanje i upoznavanje grada: katedrale Sv. Lorenca, crkve Svete Marije od Anđela iz XVI veka, Gradskog parka, vile Ćani, Trga reforme... Slobodno vreme. Nastavak putovanja do jezera Komo, trećeg jezera po veličini u Italiji i jednog od najpoznatijih mondenskih mesta u Italiji. Obilazak grada: Trg i katedrala Duomo iz XIV veka, trg i crkva San Fedele sa portalom iz XIII veka, Sv. Abondija najlepši primer lombardijske romanike sa živopisom iz sredine IV veka, vile Đeni, Olmo, hram Alesandra Volte, najpoznatijeg žitelja Koma, Mogućnost organizovanja voznje brodom po jezeru. Povratak u Milano Slobodno vreme. Noćenje.

5. dan MILANO - OUTLET SERAVALLE - MILANO - Doručak. Napuštanje hotela.Slobodno vreme u Milanu ili fakultativno odlazak do jednog od najboljih italijanskih tržnih centara – outlet Serravalle. Slobodno vreme za kupovinu i šetnju. Povratak u Milano po putnike koji nisu otišli. Nastavak putovanja za Beograd. Noćna vožnja kroz Hrvatsku i Sloveniju.

6. dan BEOGRAD - Dolazak u Beograd u jutarnjim časovima. Kraj usluga.

 

ARANŽMAN OBUHVATA:

•    Prevoz turističkim autobusom  na navedenoj relaciji
•     Smeštaj u Milanu ili okolini  u hotelima 3* ili 4* u 1/2 i 1/3 sobama na bazi 3 noćenja sa doručkom (po hotelskom normativu).
•    Razgledanje Milana  u pratnji lokalnog vodiča,
•    Usluge licenciranog vodiča - pratioca na putovanju,
•    Troškovi organizacije putovanja.

 

ARANŽMAN NE OBUHVATA:

•    Troškove obaveznog međunarodnog zdravstvenog osiguranja;
•    Doplata za jednokrevetnu sobu – radi se na upit.


Fakultativni izleti:
•    Torino -25€ ; *Lugano i jezero Komo –  45€ +  voznja brodićem 20€; outlet Seravalle 20€

Napomena u vezi fakultativnih izleta: fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika Neophodan minimum za izvođenje   fakultativnih izleta je 30 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta zadržava pravo ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezida prihvate. Za sve izlete / minimum je 25 putnika.

 

Milano Nova Godina 2025

NAČIN PLAĆANJA:

U dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Komercijalne banke na dan uplate:
- 30% akontacija kod prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre početka korišćenja usluge.
- 40% akontacije prilikom rezervacije, a  ostataka na 6 MESEČNIH RATA BEZ KAMATE za korisnike kreditnih kartica Intesa i Komercijalne banke.
- 40% akontacije prilikom rezervacije, a  ostataka na 12 MESEČNIH RATA za korisnike kreditnih kartica Poštanske Štedionice, uz uvećanje od 5% na deo koji ide na rate.

Autobuski prevoz

VAŽNE NAPOMENE:


Organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa, fakultativnih izleta usled poskupljenja ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.

MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA REALIZACIJU OVOG PROGRAMA JE 50.
MINIMALNI BROJ PUTNIKA ZA POLAZAK IZ BILO KOG GRAD OSIM BEOGRADA JE 10 UZ DOPLATU.

EG 5/23
UZ OVAJ PROGRAM VAZE OPSTI USLOVI PUTOVANJA TURISTICKE AGENCIJE FALCON LICENCA BR.OTP 88/23 OD 25.10.22 GODINE

 

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite