Turska Bodrum

Samara Bodrum 5*

 

 

Lokacija: Hotel se nalazi u divnoj uvali sa dosta zelenila na sopstvenoj plaži, 8 km od centra Bodruma, na 27 km od aerodroma. Renoviran je 12-te. i jedan deo hotela 16-te. god. Sastoji se iz glavne zgrade i bungalova. Dolmuši staju u neposrednoj blizini hotela.

Sadržaj: Glavni restoran, a la carte restoran na otvorenom, 5 barova, veliki otvoreni bazen, bazen za decu sa toboganom, zatvoreni bazen, ležaljke i suncobrani na plaži, fitness, sauna, tursko kupatilo, masaže, frizer, stoni tenis, bilijar, boćanje, tenis, odbojka na plaži, mini golf, dnevna i večernja animacija, sportski zabavni sadržaji, mini klub za decu, igraonica, internet cafe, sportovi na vodi, wi-fi u lobiju, oko bazena i u sobama.

Sobe: Kupatilo, fen, centralni klima uređaj, mini bar (dnevno voda, sokovi - besplatno), TV, sef (bez doplate).

Usluga: All inclusive – „sve uključeno“ – doručak, kasni doručak, ručak, užine, večera, domaća alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje – izbor više jela).

Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna pića, sva pića nakon 02:00h, ceđeni sokovi, room servis, teniska oprema, frizer, doktor, masaže, sportovi na vodi, telefon, internet café.

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite