Bodrum Charm Beach Hotel 4*

 

Bodrum Letovanje Cenovnik 11 dana

Bodrum Letovanje Cenovnik 11 dana

Hotel se nalazi na jednom od najlepših delova obale bodrumskog poluostrva. Otvoren je 1990. godine, ali je potpuno renoviran 2015. Prostire se na površini od 4.000 m2. Od aerodroma u Bodrumu udaljen je 58 km, 24 km od centra grada, a najbliže mesto, Turgutreis, udaljeno je 6 km. Nalazi se na sopstvenoj peščano-šljunkovitoj plaži. Ležaljke, suncobrani i bar na plaži su besplatni za goste hotela. Peškiri se mogu dobiti uz depozit.

Smeštaj:
Kompleks čini 9 trospratnih blokova sa ukupno 94 standardne sobe sa pogledom na vrt i more (površine 18-21 m2, za maksimum 2+1 osobu) i 12 dvosobnih porodičnih soba (površine 32 m2, dve sobe odvojene vratima, za maksimum 4 osobe). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, telefon, satelitski TV, sef (plaća se), mini-bar (voda, osvežavajuća pića – besplatno, dnevno punjenje), fen za sušenje kose, balkon ili terasa.

Sadržaj:
Glavni restoran, a la carte restoran (turski – besplatno jednom u toku boravka, uz rezervaciju), 2 bara, spoljašnji bazen, WiFi internet na teritoriji hotela (besplatno), teretana, aerobik, akvabik, sauna, tursko kupatilo, stoni tenis, bilijar, pikado, animacije, diskoteka, dečiji klub (za uzrast 4-12 godina), dečiji meni u restoranu, dečiji bazen, dečiji vodeni tobogan, igralište za decu. Plaćaju se: masaže i tretmani u Spa centru i turskom kupatilu, sportovi na vodi, usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, frizerski salon, usluga dadilje, doktor.

....

....


....

 

der top ponuda

yuta

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi