Belek Papillon Belvil Hotel 5*

 


Položaj hotela: Hotel se nalazi 5 km od Beleka, na samoj obali mora. Udaljen je oko 30 km od aerodroma u Antaliji. Hotel je sagrađen 1995. godine, poslednje renoviranje 12-te. godine, zauzima površinu od 90.000 m ². Ima glavnu zgradu na četiri sprata, kao i dvospratne i trospratne bungalove.

Plaža: Sopstvena – peščana, dugačka 250 m. Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni.
Sobe: Hotel raspolaže sa ukupno 507 soba, 135 standardnih soba u glavnoj zgradi, 366 standardnih club soba bungalovima.
Standardne sobe u glavnoj zgradi su površine oko 40 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski krevet i single krevet, dodatni ležaj su sofa ili fotelja na rasklapanje. Sobe su sa pogledom na baštu ili more.
Standardne club sobe u bungalovima su površine oko 27 m² (max 2 odrasle + 2 dece ili 3 odrasle + dete), sadrže francuski krevet i single krevet, dodatni ležaj su sofa ili fotelja na rasklapanje.
Sve sobe imaju kupatilo sa kadom (u bungalovima je kada ili tuš), centralnu klimu koja radi u određenim vremenskim terminima u skladu sa vremenskim uslovima (u bungalovima je individualna klima), SAT TV, telefon, fen, mini bar (voda, sokovi, pivo – svakodnevna dopuna), sef (uz doplatu), room service (uz doplatu), balkon, wifi internet.
Hotelski sadržaj: glavni restoran, 3 a la carte restorana (italijanski, kineski i gril restoran – uz doplatu), 4 bara, 5 spoljašnji bazen, aqua park sa 6 tobogana za odrasle, aqua park za decu, 3 unutrašnja bazena, fitnes centar, tursko kupatilo, sauna, odbojka na pesku, stoni tenis, košarka, teniski tereni, mini club (4-7 godina), junior club (8-12 godina), teenager club (13-18 godine), dečije igralište, mini disko, profesionalne animaciije i programi za decu i odrasle – dnevne i večernje, diskoteka, wifi internet.
Uz doplatu: masaže i tretmani u spa centru, frizer, doktor, usluge pranja i peglanja veša, baby sitting, motorni sportovi na vodi, prodavnice, PC i video igrice, bilijar, oprema i osvetljenje za tenis, rent a car, uvozna deluxe alkoholna i bezalkoholna pica, sveže ceđeni sokovi.
Usluga: Ultra all inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, kafa, kolači i sladoled, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

....

....


Veliki hotelski kompleks sa dosta zelenila, dugačkom peščanom plažom sa najfinijim peskom. Preporuka za porodice sa decom, obzirom na izuzetan tim za animaciju dece i hotelske sadržaje za decu. Hotel ima odličan odnos cene i kvaliteta.

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite