Alanja Monte Coralo Hotel 4*

 

 

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Oba, udaljen je 3 km od centra Alanje i 135 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 1994. godine, a renoviran 11-te. godine.

Plaža: hotel se nalazi na 150 m od peščano-šljunkovite plaže do koje se može doći podzemnim prolazom ispod prometne ulice. Ležaljke i suncobrani, kao i peškiri za plažu su uključeni u cenu.

Sobe: hotel raspolaže sa ukupno 120 soba smeštenih u zgradi od 6 spratova, od toga su 96 standardne sobe, 9 family soba i 15 soba za osobe sa posebnim potrebama.
Standardne sobe su površine oko 18 m2 (max 2 odrasle + dete + beba ili 3 odrasle), sadrže francuski ležaj ili dva standardna ležaja, dodatni ležaj je krevet na rasklapanje ili sofa.
Family sobe su površine oko 28 m2 (max 4 odrasle + dete), sastoje se iz dve spavaće sobe, u jednoj sobi je francuski ležaj, dok su dva standardna ležaja u drugoj sobi.
Sve sobe imaju kupatilo (tuš, wc, lavabo), individualnu klimu, mini bar (samo voda na dan dolaska), SAT TV, fen, sef (uz doplatu), balkon, krevetac za bebe (na upit).


Hotelski sadržaj: glavni restoran, bar na bazenu, bar na plaži (uključeni samo voda, čaj, kafa i koncentrovani sokovi), bazen sa odvojenim delom za decu i toboganom, igralište za decu, wi-fi u hotelskom lobiju besplatno, odbojka na plaži, stoni tenis, hamam, animacija.
Uz doplatu: room service, hrana i piće u baru na plaži, uvozna alkoholna pica, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sladoled, tretmani u spa centru, sauna, doktor, sportovi na vodi.


Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

 

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite