Alanja Krizantem Hotel 4*

 

Alanja Letovanje Cenovnik 8 i 15 dana

Alanja Letovanje Cenovnik 8 i 15 dana

 

Alanja Letovanje Cenovnik 11 dana

Alanja Letovanje Cenovnik 11 dana

KRIZANTEM HOTEL 4* ~ ALANJA

Položaj hotela: hotel se nalazi u oblasti Oba, udaljen je 3 km od centra Alanje i 135 km od aerodroma u Antaliji. Otvoren je 1999. , a renoviran 2004.god.


Plaža: hotel se nalazi na 30m od peščano-šljunkovite plaže do koje se može doći podzemnim prolazom ispod prometne ulice. Ležaljke i suncobrani, kao i peškiri za plažu su uključeni u cenu. Dušeci za ležaljke se dodatno plaćaju.


Sobe: hotel raspolaže sa ukupno 197 soba smeštenih u tri zgrade, od toga su 133 standardne sobe, 32 family,30 large, 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama.


Standardne sobe su površine 28 m2 (max 2 odraslih + 2 dece ili 3 odrasle + beba), sadrže francuski ležaj, standardni ležaj i sofu ili dodatni krevet na rasklapanje, kupatilo (tuš ili kada, lavabo, wc), balkon, LCD/TV, telefon, individualnu klimu, fen, mini bar (voda besplatno na dan dolaska), sef (uz doplatu), wi-fi.


Hotelski sadržaj: glavni restoran, 4 bara (od kojih je jedan na plaži-voda I sokovi uključeni u cenu), 3 bazena sa toboganima, dečiji bazen, SPA i Wellness kompleks, fitness centar, stoni tenis, mini klub (za decu od 4-12 god.), igralište za decu, wi-fi u celom objektu besplatno.


Uz doplatu: room service, tretmani u wellness centru, bilijar, doktor, sportovi na vodi, baby sitting.


Usluga: All Inclusive – sve uključeno (doručak-ručak-večera) – buffet servis (samoposluživanje), topla i hladna užina, čaj, kafa, kolači, sladoledi, domaća alkoholna i bezalkoholna pića.

 

....

....


Izuzetan odnos cene i kvaliteta, preporuka za porodice. Velika prednost blizina centra Alanje.

 

der top ponuda

yuta

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi