Alanja Blue Wave Suite 4*

 

Alanja Letovanje Cenovnik 8 i 15 dana

Alanja Letovanje Cenovnik 8 i 15 dana

 

Alanja Letovanje Cenovnik 11 dana

Alanja Letovanje Cenovnik 11 dana

Hotel Blue Wave

Lokacija: Hotel se nalazi u centru regije Oba, na oko 2 km od centra Alanje i na oko 450 m od privatnog dela gradske plaže. Ležaljke i suncobrani su besplatni za goste hotela, peškiri su uz doplatu (1 eur po danu i osobi). Hotel je delimično renoviran 2014. godine (glavna zgrada) i sastoji se od glavne zgrade i 4 aneks zgrada koje su sa glavnom povezane podzemnim prolazom.

Sadržaj: Glavni restoran, snack bar, pool bar, 2 bazena, tobogan, 2 dečija bazena, dnevna i večernja animacija, mini klub za decu, mini disko, bilijar, stoni tenis, stoni fudbal, pikado.

Sobe: Standardne sobe su površine cca 30 m2 i poseduju kupatilo, fen, SAT TV, klima uređaj, mini bar, sef (dodatno se plaća cca 2 eur dnevno), mali spa centar, telefon, balkon. Promo sobe nemaju balkon. Porodične sobe imaju dnevnu i spavaću sobu.

Usluga: All inclusive - "sve uključeno" - doručak, kasni doručak, užina, čaj i kafa, večera, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, po hotelskim pravilima (samoposluživanje - izbor više jela), ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu.

 

....

....


Usluge i aktivnosti uz doplatu: Uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, hrana i pića u baru na plaži, peškiri za plažu, sveže ceđeni sokovi, turska kafa, sportovi na vodi, saune, masaža, room service.

 

der top ponuda

yuta

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi