Letovanje Španija Majorka

Hotel Alua Leo 4*, Kan Pastilja

CENOVNIK

Položaj: Hotel ima idealnu lokaciju, nalazi se u mestu Kan Pastilja. Udaljen je 4km od aerodroma i 9 km od grada Palme. Nalazi se preko puta jedne od najpoznatijih i najdužih plaža na Majorci, u blizini je novog akvarijuma i šoping centra. Hotel je udaljen 150m od plaže. Plaža je gradska peščana i moguće je iznajmiti ležaljke i suncobrane. Hotel je kompletno renoviran 2017. godine.

Sadržaj: Hotel poseduje recepciju, pansionski restoran, bar, konferencijska sala, internet kutak, rent a car, parking, medicinske usluge, spoljašnji bazen sa terasom za sunčanje, dečiji bazen, bilijar, animacioni program, WIFI. Peškiri za plažu se mogu iznajmiti uz depozit.

Smeštaj: Hotel poseduje 280 soba, i sve standardne sobe u hotelu sadrže: kupatilo sa tuš kabinom, sef, SAT TV, klima uređaj, balkon i wifi . Standardna soba je veličine 20m². U našoj ponudi je standardni tip sobe, a maksimalni broj osoba u sobi su dve odrasle osobe I jedno dete. Sobe su po strukturi dvokrevetne (poseduju francuski ležaj ili 2 odvojena kreveta) dok su svi ostali ležajevi u sobi pomoćni (za dete do 12 godina).

Usluga: Polupansion (doručak i večera) po principu švedskog stola-samoposluživanje.

Napomena: Preporuka za sve tipove gostiju, odlična usluga u hotelu. 

 

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite