Letovanje Italija Lido di Jesolo 2023 Jeftino

 

Lido di Jesolo su kilometrima duge plaže mesta Jesolo, koje uglavnom živi od turizma. Nalazi se na severoistoku Italije, blizu Venecije, sa izlazom na Jadransko more.
Kilometarske plaže i noćna zabava privlače svakog leta hiljade turista. U potpunosti fokusiran na turizam, Lido di Jesolo je veoma drugačiji od drugih italijanskih gradova. Njegove radnje i usluge su prilagođene posetiocima, što stvara nestvarnu atmosferu. Sve je veoma čisto, bezbedno i dobro organizovano. Tu su službe za hitnu pomoć, spasioci, ležaljke i tuševi, snek-barovi, poslastičarnice, mini golf. Grad se proteže uz plažu, a u njemu postoji samo jedna glavna ulica, sa restoranima i kafićima.

Plaža je duga 15 kilometara. Svaki hotel ima svoju privatnu plažu sa suncobranima i ležaljkama. Iza plaže je duga staza, između peska i brojnih hotela koji izlaze direktno na obalu. Glavna ulica u gradu je povezana sa plažom mnogim malim stazama.

Privatne plaže iznajmljuju ležaljke i suncobrane, uz stazu se nalaze tuševi, toaleti i kabine za presvlačenje. Duž plaža se nalaze barovi koji poslužuju piće, sendviče, salate i sladolede, kao i igrališta za decu. Javna plaža, koja se ne plaća, ne čisti se po istim standardima kao privatne i na njima je manje čuvara.

 

 

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 30000030965 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.22-25.10.23 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura