Letovanje Grčka Sart Vila Berlin

Autobuski / Sopstveni prevoz

10 noćenja / 11 dana - Letovanje Grčka Sarti 2023

 

  

 

Nalazi se u novom delu Sartija na oko 80m od najlepšeg dela peščane plaže u Sartiju. Apartmani za 2 ili 3 osobe se nalaze na drugom spratu, a glavni kvalitet je kuhinja odvojena od spavaće sobe. Svi apartmani imaju SAT TV, signal za bežični internet, kao i klima uređaj čije se korišćenje posebno doplaćuje. Apartmani 7,8,9 i 10 imaju bočni pogled na more.

 

 

Uslovi i način plaćanja apartmanskog smeštaja

Rezervacija  se  smatra  konačnom  prilikom  uplate  40%  od  celokupnog  iznosa aranžmana.Preostalih 60% od celokupnog iznosa aranžmana potrebno je  uplatiti najkasnije do mesec danapre polaska na put.

Dinamika plaćanja

1. UPLATA  U  CELOSTI pre  putovanja.  Popusti  koji  se  na  ovaj  način  ostvaruju opisani su na prethodnoj stranici.

2. UPLATA NA RATE uz akontaciju od 30%. Sve rate se obračunavaju u EUR-ima a naplaćuju udinarskoj protivvrednosti na dan dospeća rate i dospevaju najkasnije do 15-og u mesecu.

-ČEKOVIMA na do 14 MESEČNIH RATA BEZ UVEĆANJA, s tim  da poslednja rata dospeva najkasnije 15.12.2022. Iznos pojedinačne rate bi bio obračunat u eurima, astvarna naplata bi bila u kešu ili čekovima u dinarskoj protivvrednosti po kursu na dan donošenja ili dospeća rate, najkasnije svakog 15-og  u  mesecu.  Za  rate  koje dospevaju  tokom  ili  posle  iskorišćenog  aranžmana,  neophodno  je deponovanje čekova u agenciji 15 dana pre polaska na put.

3. PLATNE KARTICE Visa, Master, Dina,Maestro

 

Sopstveni prevoz:

Za  goste  koji  koriste  sopstveni  prevoz  ne  postoji  niti  doplata  niti  dinarski  deo aranžmana. Gosti se po dolasku u letovalište javljaju predstavniku koji ih smešta u studije/apartmane.

 

Autobuski prevoz:

Za prevoz se koriste udobni visokopodni i spratni luksuzni turistički autobusi sa TV/VIDEO  i  klima  uređajem. 
Po  dolasku  gostiju  u  letovalište,  goste  sačekuju predstavnici koji gostima prevozeprtljag od autobusa do ispred kuće.
Transferi, do i od Novog Sada, do i od Beograda, odnosno do i od mesta priključenja autobusu na    relaciji    Subotica-Novi    Sad-Beograd-Niš-Sitonija,mogu    biti    organizovani minibusom, kombijem ili putničkim automobilom, a u zavisnosti od broja putnika.
Raspored   sedenja u autobusu je određen redosledom prijave.
Ukoliko stranke imaju želju da odaberu sedište, to je moguće uz doplatu od 8 eur-a po osobi.
Polazak je dan ranije u odnosu na prvi dan korišćenja apartmana.
Mesto  polaska autobusa iz Beograda je sa parkinga ispred Home centra kod Beogradskog sajma.
Mesta  polaska  iz  ostalih  gradova  su  objavljena  na  internet  stranici. 
U  slučaju izmenjenjih okolnosti Organizator zadržava pravo promene mesta polaska o čemu će putnici biti blagovremeno obavešteni.
Polazak  iz  Beograda  je  u  19:00. 
Okvirno vreme polaska iz ostalih mesta je navedeno u tabeli, tačno vreme polaska će biti potvrđeno  pre polaska na put. Povratak iz  letovališta u zavisnosti  od mesta je izmedju 17-19h.

AUTOBUSKI PREVOZ SRBIJA-SITONIJA

CENE PREVOZA

Mesto polaska

ODRASLI

DECA do 12 god

Vreme polaska

SUBOTICA

90

75

16:30

BAČKA TOPOLA

90

75

16:45

SOMBOR

90

75

16:30

KIKINDA

90

75

16:15

SENTA

90

75

16:00

ZRENJANIN

85

70

17:30

SR.MITROVICA

85

70

18:15

RUMA

85

70

18:30

VRŠAC

85

70

17:30

PANČEVO

80

65

19:00

NOVI SAD

75

60

18:30

BEOGRAD

75

60

20:00

ČAČAK

85

70

19:30

KRALJEVO

85

70

20:00

KRAGUJEVAC

80

65

21:00

KRUŠEVAC

80

65

21:50

NIŠ

65

50

22:30

 Najam studija ili apartmana:

Početak boravka je najranije u 15:00h prvog dana, a završava se najkasnije u 09:30h poslednjeg dana smene/boravka. Cena uključuje troškove električne energije, tople i hladne vode, korišćenja inventara, komunalnu taksu i porez. Sastavni deo inventara je posteljina (promena jednom u toku smene) ali ne i peškiri, toalet papir, sapuni, sredstva za održavanje čistoće ili pranje posudja. U toku boravka, gosti sami iznose smeće i održavaju čistoću a u obavezi su na domaćinski odnos prema inventaru i opremi kao i na poštovanje kućnog reda. Eventualne štete, prouzrokovane nepažnjom, treba prijaviti domaćinu ili predstavniku i iste nadoknaditi. U određenim objektima vlasnici kuća/apartmana uzimaju jedan pasoš prilikom dolaska kao garanciju naplate eventualne štete.

Pojedini standardi izgradnje i opremanja smeštajnog objekta i jedinica nisu adekvatni našim, na čega Organizator nije mogao imati uticaja. Kuhinje su, većinom, opremljene samo elementarnim inventarom za pripremanje, konzumiranje i čuvanje hrane sa time da je frižider, većinom, od 140 litara odnosno mali, a rešo najčešće sa dva grejna tela, bez rerne. Kupatila su uvek sa tušem (sa ili bez tuš kade), sa odvodnim cevima malih profila i ponekad skromnih dimenzija. Kao i u većini delova Grčke, voda ni na Halkidikiju nije za piće. Na kvalitet, boju i izgled vode iz vodovoda vlasnici kuća ne mogu imati uticaja. Lokalni vodovod garantuje tehničku ispravnost vode za potrebe održavanja lične higijene. U nemogućnosti da u opisima objekata detaljno navede sve karakteristike svih smeštajnih jedinica, Organizator predlaže da korisnici usluga zatraže precizne informacije, pre prijave za izabrani studio ili apartman.

Oprema:

Svi studiji i apartmani imaju terasu, wc i tuš sa toplom i hladnom vodom, sto i stolice, orman, kuhinju sa frižiderom koja je opremljena prema broju osoba (tanjiri, čaše, šolje, noževi, viljuške, kašike, šerpa, tiganj, džezva za kafu). Promena posteljine je na pola smene. Domaćini kuća na dan zamene posteljine dostavljaju čistu posteljinu koju gosti sami zamenjuju kao što i sami održavaju higijenu apartmana tokom svog boravka. Pored standardne opreme apartmani mogu imati i odredjenu opremu koja ih izdvaja u odnosu na ostale apartmane iz ponude. U cenovnicima su pored naziva određenih kuća nalaze brojevi. Brojevi su konkretni brojevi određenog studija ili apartmana koji se u odredjenom smislu razlikuje u odnosu na studije/ apartmane istog tipa u okviru kuće. To se može odnositi na veličinu ili lokaciju terase, kao i na prostranost samog apartmana, zbog koje i postoji razlika u ceni u odnosu na ostale iz odredjene kuće. Molimo goste da ponesu svoje peškire, s obzirom da peškiru nisu deo standardne opreme studija/apartmana.


OTP 66/2021 kategorija A

 


 

yuta

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi