Hotel Sousouras Hanioti

 

Lokacija:
Smešten je na jedinstvenoj lokaciji, na samoj plaži i na nekoliko metara od centra mondenskog mesta Hanioti na prvom prstu Halkidikija, ovaj mali hotel bungalovskog tipa nudi sve pogodnosti za aktivan odmor. Sastoji se iz glavne zgrade i nekoliko velikih bungalova gde su raspoređene smeštajne jedinice. Hotel je izgrađen u mediteranskom stilu i predstavlja odličan izbor za porodičan odmor.
Sadržaj hotela:
Gostima hotela na raspolaganju su sledeći sadržaji: recepcija, parking (ograničen broj mesta, samo za sopstvene automobile dok se za Rent a car doplaćuje na licu mesta), besplatan Wi Fi na javnim površinama, otvoreni bazen koji se nalazi odmah na plaži, besplatne ležaljke i suncobrani oko bazena, igralište za decu, glavni bar, snack bar pored bazena, glavni restoran, a la carte restoran, sef na recepciji. Zamena posteljine je dva puta nedeljno.
Plaža:
Gradska plaža ispred hotela je peščano-šljunkovita. Ležaljke i suncobran na plaži su uz doplatu na licu mesta.
Sadržaj i tipovi soba:
Hotel u svom sastavu ima 77 soba i bungalova. Sve sobe imaju klima uređaj (uz doplatu), SAT TV, telefonsku liniju, mini frižider, tuš, fen za kosu, balkon ili terasu.
*Rezervacija dečjeg krevetića za decu od 0-2 godine je obavezna i plaćanje je na licu mesta 8 eur dnevno (cena je podležna promeni):
– Standardna double soba (dvokrevetna soba) : Oko 23 m2, smeštene širom kompleksa, u bungalovima i glavnoj zgradi, sa pogledom na baštu ili more, predviđene za 2-3 osobe (dva odvojena ležaja i sofa).
– Family soba za 4 osobe: Oko 30 m 2 , prostrane, smeštene u glavnoj zgradi ili u bloku bungalova, ima dve sobe: dnevna soba sa sofom i spavaća soba krevetom za dve osobe, idealno za porodice sa decom, predviđene za 2-4 osobe.
– Family bungalov: Oko 30 m 2 , smešteni u bloku bungalova, imaju dve sobe odvojene kliznim vratima, 4 odvojena ležaja i jedan odvojeni ležaj na razvlačenje. Idealno za porodice sa starijom decom, predviđene za 2-5 osoba.
*Tip dodatnog ležaja – sofa/fotelja/krevet na rasklapanje.
Usluga u hotelu:
Usluga u hotelu je polupansion (samoposluživanje, na bazi švedskog stola).

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite