Hotel Alexander the Great

LOKACIJA: Hotel se nalazi na samoj plaži, 1,5 km od Kriopigija, 85 km od Soluna

SADRŽAJ: lobi, recepcija, internet ugao, glavni restoran, "a la carte" restoran, taverna na otvorenom, kafe, soba za zabavu, sala za konferencije, mini market, suvenirnica, bar na terasi koja gleda na more, vrt, bazen sa delom za decu, bar kraj bazena, ležaljke i suncobrani (na plaži i oko bazena), servis za pranje veša, frizer, bejbi siting, spa terapije, animacija i zabava, tereni za tenis, odbojka na plaži, stoni tenis, punkt za sportove na vodi, iznajmljivanje automobila i bicikala...

USLUGA: Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom, polupansion ili pun pansion koji se služi u taverni hotela.

SOBE: Sve sobe hotela imaju kupatilo sa fenom za kosu, balkon/terasu, klima uređaj, telefonsku liniju, muzički uređaj, SAT TV, pristup internetu i sef.

Promo soba pogled bašta: oko 20m2, nešto manje nego klasične standard sobe, smeštene u glavnoj zgradi hotela prizemlje, sa pogledom na baštu. Namenjene za 2 osobe (francuski ili dva singl ležaja)

Standardna soba pogled bašta: oko 22m2, smeštene u glavnoj zgradi hotela na višim spratovima, sa pogledom na baštu. Namenjene za 2 osobe (francuski ili dva singl ležaja). Renovirana 2019 godine.

Standarda soba pogled more: oko 22m2, smeštene u glavnoj zgradi hotela na višim spratovima, sa bračnim krevetom, ili dva singl ležaja. Svaka soba ima balkon sa pogledom na more.

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite