Halkidiki, Letovanje Grčka 2023

Kasandra, Sitonija i Atos

Autobus ili sopstveni prevoz

 

Poluostrvo Halkidiki Grčka u našem narodu čuveno kao tri prsta se sastoji od 3 poluostrva Kasandra (prvi prst), Sitonija (drugi prst) i Atos (treći prst) poslednjih godina sve popularnije među našim turistima.

A nije ni čudo obzirom na lepotu ove regije koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Svaki od tri dela poluostrva je različit, pa je tako Kasandra najurbanija, dok je Atos gotovo pust.

Ono što je zajedničko za celu ovu regiju je bezbroj prelepih peščanih plaža, čisto more, predeli prekriveni borovom šumom, prelepi mirisi u vazduhu, dobra hrana i odlična klima.

Do letovanja na Halkidikiju možete povoljno autobuskim ili sopstvenim prevozom. Ukoliko se dvoumite kojim prevoznim srestvom da putujete, naša preporuka je sopstveni prevoz. Jer ako želelite da zaista upoznate lepote ovog Grčkog poluostrva planirajte iznajmljivanja automobila ili skutera, šteta je ne videti svu tu lepotu. A za sve one koji nemaju mogućnost sopstvenog prevoza, pa bi putovali autobusom u organizaciji lokalnih agencija postoji pregršt fakultativnih izleta kao rešenje.

Niz peščanih plaža, sanjivih, skrivenih uvala okruženih tirkižnim morem i zelenim prirodnim rajem, samo su neki od razloga koji govore o odmoru na Halkidikiju.

U našoj agenciji možete plaćati na rate kreditnim karticama Intesa do decembra 2022. I to sa karticama Intesa na 6 rata.

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 30000030965 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.2022-25.10.2023 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura