Letovanje Grčka Halkidiki 2021

 

Poluostrvo Halkidiki Grčka u našem naradu čuveno kao tri prsta se sastoji od 3 polusostrva Kasandra (prvi prst), Sitonija (drugi prst) i Atos (treći prst) poslednjih godina sve popularnije među našim turistima.

A nije ni čudo obzirom na lepotu ove regije koja nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Svaki od tri dela poluostrva je različit, pa je tako Kasandra najurbanija, dok je Atos gotovo pust.

Ono što je zajedničko za celu ovu regiju je bezbroj prelepih peščanih plaža, jako čisto more, predeli prekriveni borovom šumom, prelepi mirisi u vazduhu, dobra hrana i odlična klima.

Do letovanja na Halkidikiju možete jeftino autobuskim ili sopstvenim prevozom. Ukoliko se dvoumite kojim prevoznim srestvom da putujete, naša preporuka je sopstveni prevoz. Jer ako želelite da zaista upoznate lepote ovog Grčkog poluostrva u suprotnom planirajte iznajmljivanja automobila ili skutera, šteta je nevideti svu tu lepotu. A za sve one koji nemaju mogućnost sopstvenog prevoz, pa bi putovali autobusom u organizaciji lokalnih agencija postoji pregršt fakultativnih izleta kao rešenje.

U našoj agenciji možete plaćati na rate kreditnim karticama Intesa do decembra 2021. I to sa karticama Intesa na 6 rata.

 

der top ponuda

yuta

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi