Letovanje Grčka - Edipsos Vila Nadia

Paket aranžman / Sopstveni prevoz

10 noćenja / 11 dana - Letovanje Grčka Evia Edipsos 2024

 

 

 

Vila Nadia se nalazi na 50m od mora i 150m od plaže i termalnih izvora u letovalištu Edipsos.

Raspolaže dvokrevetnim, dvokrevetnim studijima sa pomoćnim ležajem i četvorokrevetnim apartmanima koji se nalaze na prvom i drugom spratu.

Sve smeštajne jedinice imaju kupatilo, terasu, čajnu kuhinju (sa osnovnim posuđem, frižiderom, rešoom sa dve ringle), televizor i klimu (korišdenje klima uređaja je uključeno u cenu).

Vila poseduje lift. Gostima je na raspolaganju besplatno korišdenje interneta (agencija ne može garantovati brzinu i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih
problema).

Vila ne poseduje sopstveni parking (postoji mogudnost parkiranja u neposrednoj blizini objekta).

 

 

VILA NADIA - EDIPSOS

  Struktura

 

 

 

Broj plativih osoba

 

 

PERIOD BORAVKA / BROJ NOĆENJA

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

10

27.05  06.06.

06.06  16.06.

16.06  26.06.

26.06  06.07.

06.07  16.07.

16.07  26.07.

26.07  05.08.

05.08  15.08.

15.08  25.08.

25.08  04.09.

04.09  14.09.

14.09  24.09.

24.09  04.10.

CENA PAKET ARANŽMANA PO OSOBI SA UKLJUČENIM AUTOBUSKIM PREVOZOM

1/2 STD

2

 

                       

1/2+1 STD

2

 

                       

1/3 APP

3

 

                       

1/4 APP

4

 

                       

 Za sopstveni prevoz cena aranžmama se umanjuje za 35€ po plativoj osobi osim u smenama označenim * u kojima nema umanjenja

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI OBUHVATA:

- prevoz turističkim autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio i video opremljenost, klima, wi-fi) na relaciji Beograd-Evija-Beograd;

- Prevoz trajektom Glifa-Agio Kampos-Glifa

- smeštaj na bazi 10 noćenja u izabranom objektu u studijima/apartmanima;

- usluge predstavnika agencije organizatora putovanja ili inopartnera tokom boravka;

- troškove organizacije i vođstva puta.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- u cenu nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.50€ po smeštajnoj jedinici po danu i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

- međunarodno putno zdravstveno osiguranje;

- individualne i ostale troškove putnika, kao i sve ostale usluge koje koristi putnik, a nisu pomenute programom putovanja, a naprave se u toku puta i u toku boravka u vili.

 

POPUSTI i DOPLATE:

- Pomoćni ležaj: dete od 6 do 12 godina u 1/2+1 studiju na pomoćnom ležaju plaća 50€ i autobusku kartu;

- Dete kao dodatna osoba: prvo dete do 6 godina starosti plaća samo prevoz i koristi zajednički ležaj;

- Jedna osoba u 1/2 STD: doplata 70% na cenu aranžmana (osim smena sa * - u kojima je doplata 100%);

- Klima uređaj: doplata na licu mesta od 5€ po danu;

 

SPAJANJE SMENA:

- u slučaju spajanju smena, cena se umanjuje za 35€ po osobi na ukupnu cenu paket aranžmana, osim u smenama označenim zvezdicom

- u slučaju spajanja smena od kojih je jedna sa zvezdicom a druga bez cena se umanjuje za 35€

- u slučaju sopstvenog prevoza nema umanjenja cene

 

NAPOMENA

- U cenu nije uračunata grčka boravišna taksa. U trenutku objavljivanja cenovnika, ona iznosi 0.5€ po smeštajnoj jedinici i danu i plaća se na licu mesta vlasniku objekta.

- Zbog vanredne situacije ,nastale usled virusa Covid- 19, korišćenje klima-uređaja zavisi od protokola koji propisuje Vlada Grčke u trenutku boravka na destinaciji.

 

 

USLOVI I NAČINI PLAĆANJA ARANŽMANA:

Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

- UPLATA U CELOSTI: uplata kompletne cene aranžmana prilikom rezervacije. Agencija će prilikom uplate u celosti odobravati popust koji će za svaki konkretan period biti naknadno objavljen.

- UPLATA DO POLASKA: 40% akontacija prilikom rezervacije, ostatak do 14 dana pre početka korišćenja aranžmana.

- ODLOŽENO PLAĆANJE: 40% akontacija prilikom rezervacije,ostatak u jednakim mesečnim ratama čekovima građana do 15.12.2024 – čekovi građana se deponuju odmah prilikom potpisivanja ugovora o putovanju.

- PLATNE KARTICE: Visa, Master, Maestro, American Express, Dina, kreditnim karticama do 6 mesečnih rata (prilikom rezervacije).

- ADMINISTRATIVNA ZABRANA: 40% akontacije prilikom rezervacije, ostatak u jednakim mesečnim ratama, putem overene administrativne zabrane (formular korisniku izdaje organizator putovanja) sa dospećem do 15.12.2024. godine.

 

 

SOPSTVENI PREVOZ:

- Putnik koji je kao vrstu prevoza odabrao sopstveni prevoz, dužan je da minimum dan pre polaska na put kontaktira agenciju zbog dobijanja vaučera za smeštaj u odabrani objekat.

- Putnici koji putuju sopstvenim prevozom dobiće i broj telefona osobe zadužene za kontakt na destinaciji – radi lakšeg pronalaženja objekta ili ukoliko bude potrebna pomoć.

- Putnici na sopstvenom prevozu dužni su da se raspitaju o pravilima i zakonima vezanim za prelazak vozila preko granice, pomoći na putu i dr. kod nadležnih organa (AMSS, MUP R. Srbije, Konzularno odeljenje R. Grčke).

 

AUTOBUSKI PREVOZ:

- Datumi polazaka iz Srbije prema Grčkoj u letnjoj sezoni 2024. su dan ranije u odnosu na termine naznačene u tabeli u okviru cenovnika.

- Povratak za Srbiju je u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu, za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije.

- Satnica povratka autobusa iz mesta letovanja je promenljiva, a u skladu sa zakonskim odmorom vozača.

- Putnici su obavezni da dva dana pred početak putovanja pozovu agenciju kako bi dobili obaveštenje o tačnom vremenu polaska autobusa, imenu pratioca grupe i njegovom broju telefona.

- Sva sedišta su numerisana i agencija pravi raspored sedenja. Putnik će prihvatiti bilo koje sedište koje mu dodeli agencija. Sva deca moraju imati svoje sedište.

- Moguća priključenja i izlasci putnika su isključivo duž autoputa na mestima koja su predviđena za ukrcaj i iskrcaj putnika.

- Agencija određuje mesta za pauze i njihovu dužinu.

- Zabranjeno je zaustavljanje autobusa na petljama ili u zaustavnoj traci autoputa zbog ulaska i izlaska putnika.

*PRTLJAG (u odlasku i povratku), ograničen je na 1 kofer standardnih dimenzija, 1 ručni prtljag i dečija kolica. U slučaju da postoji mogućnost da prevoznik primi dodatni prtljag, isti će biti naplaćen po ceni od 30 eura u lokalnoj valuti.
U slučaju da prevoznik nema mogućnost da primi dodatni prtljag, putnik je u obavezi da sam obezbedi transport istog.

 

CENE PREVOZA

GRČKA

 

REGIJA SV. ĐORĐE I

OLIMPSKA REGIJA

HALKIDIKI

EVIA

TASOS

ODRASLI

DECA

ODRASLI

DECA ODRASLI DECA

ODRASLI

DECA
POVRATNA KARTA 75

65

80

70 90 80 95 85

JEDAN PRAVAC

50 45 55 50 65 60 65 60

*Cene se odnose samo na korišćenje usluge autobuskog prevoza - van paket aranžmana

 

POVRATNI TRANSFER:

- Valjevo - 20€ po osobi

- Novi Sad, Zrenjanin - 25€ po osobi

- Kikinda - 30€ po osobi

  

NAPOMENE:

Za realizaciju putovanja neophodan je minimum od 45 prijavljenih putnika po smeni.
Fotografije objekata, zbog raznovrsnosti struktura su izabrane nasumično i ne znače indentični izgled svake stambene jedinice, kupatila ili kuhinje.
Svi objekti u Grčkoj koriste sistem solarnih bojlera za zagrevanje vode, što podrazumeva nešto nižu temperature tople vode u odnosu na uobičajenu kao i manji pritisak tople vode u određenim periodima u toku dana.
Prilikom prijavljivanja imena putnika potrebno je navesti datum rođenja deteta koji se najavljuje u smeštaju. Vlasnik smeštajnog objekta zadržava pravo da na licu mesta naplati troškove proizašle iz netačno prijavljenih podataka putnika.
Čistoću i higijenu, tokom boravka održavaju sami korisnici. Prilikom napuštanja apartmana korisnici su dužni da izbace smeće iz apartmana.
Posteljina i kuhinjski inventar su sastavni deo smeštajne jedinice, dok peškire, sapun, toalet papir i druga sredstva za higijenu obezbeđuju sami korisnici.
U slučaju zakrčenja ulica (nemogućnosti prolaska) u mestima u kojima se smeštajne jedinice nalaze, autobus će ostaviti putnike najbliže moguće smeštajnom objektu.
Predstavnik agencije, pratilac puta i vozači autobusa nisu dužni da putnicima nose prtljag do i od smeštajne jedinice.
Putnici se moraju pridržavati istaknutog kućnog reda u vili.
Putnici koji nisu državljani Republike Srbije dužni su da se sami informišu o viznom režimu zemlje u koju putuju i kroz koju prolaze. Organizator putovanja zadržava pravo mogućnosti izmene u programu putovanja (redosled i vreme pojedinih sadržaja u programu) u zavisnosti od objektivnih okolnosti (kašnjenje ili kvar prevoznog sredstva, radovi na putu, gužve u saobraćaju, štrajkovi, vremenske neprilike, viša sila i slično).
Za sve stranke koje koriste sopstveni prevoz, kao i za stranke koje koriste agencijski prevoz, bez obzira kako i kada su uplatili kompletan aranžman, vaučer, odnosno dokument o pravu da krenu na ugovoreno putovanje, biće izdat sedam dana pre datuma početka korišćenja aranžmana.
First i Last minute ponude-Organizator zadržava pravo da korišćenjem first ili last minute ponuda prodaje svoje slobodne kapacitete po cenama koje su niže ili drugačije od cena u cenovniku prilikom rezervacije. Putnici koji su uplatili aranžman po cenama iz cenovnika u momentu rezervacije, ne ostvaruju pravo na nadoknadu za razliku u ceni. Organizator putovanja, tokom čitavog trajanja putovanja – aranžmana, ne snosi odgovornost za eventualni gubitak, krađu ili nestanak: putnih isprava, dokumenta, novca, vrednih stvari, prtljaga. Putnici se mole da se brižljivo staraju o navedenim stvarima.
U slučaju promena na monetarnom tržištu, tržištu roba i usluga, ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija ne snosi odgovornost za eventualne drugačije usmene informacije ili opis usluge u katalozima, web sajtovima i slično, koje se razlikuju od onih koje su sadržane u pisanom program putovanja ili posebnom pisanom ugovoru i ne mogu biti osnov za isticanje prigovora ili reklamacije putnika.
Agencija zadržava pravo da propiše i drugačije uslove plaćanja za pojedine (promotivne) ponude i ponude date kolektivima i sindikalnim organizacijama, kao i u okviru određenih reklamnih akcija i specijalnih programa.
U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika (minimum 45) agencija zadržava pravo da predmetni aranžman realizuje u saradnji sa drugom agencijom koja ima isti, ili sličan program putovanja, uz poštovanje ispunjenosti osnovnih elemenata programa, realizujući na taj način ceo program putovanja ili samo neke elemente programa (prevoz, izlete ili drugo).

ORGANIZATOR PUTOVANJA LICENCA OTP BR 103/21 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite