Letovanje Grčka - Edipsos Vila Apart Hotel Banbus

Paket aranžman / Sopstveni prevoz

10 noćenja / 11 dana - Letovanje Grčka Evia Edipsos 2024

 

 

 

Vila Apart Hotel Banbus je hotel apartmanskog tipa koji se nalazi na 30m od mora, 70m od plaže u mestu Edipsos.

Odlikuju ga moderno opremljene smeštajne jedinice. Većina terasa ima bočni pogled na more. Na vrhu objekta se nalazi zajednička terasa sa koje se pruža veličanstven pogled.

Objekat poseduje Wi-Fi internet (agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usled tehničkih problema).

U ponudi su dvokrevetni i trokrevetni studiji. Svaki studio ima čajnu kuhinju, kupatilo, terasu, Wi-Fi, TV, klimu.

Korišćenje klima uređaja doplaćuje se 2 eur dnevno po studiju. Hotel ima recepciju, prostor za odlaganje prtljaga pri promeni smene i lift.

Posteljina i peškiri se menjaju na 5 dana. Takođe u sklopu hotela je i restoran u kome se služi doručak i gosti se mogu na licu mesta odlučiti za korišćenje istog.

 

 

PAKET ARANŽMAN PO OSOBI 10NOĆI + AUTOBUSKI PREVOZ + TRAJEKT + AC

PERIOD BORAVKA

27.05  06.06.

06.06  16.06.

16.06  26.06.

26.06  06.07.

06.07  16.07.

16.07  26.07.

26.07  05.08.

05.08  15.08.

15.08  25.08.

25.08  04.09.

04.09  14.09.

14.09  24.09.

Studio 1/2

 

                     

Studio 1/3

 

                     

*Cene u tabeli su izražene u evrima po osobi.

 

CENA ARANŽMANA PO OSOBI OBUHVATA:

- smeštaj na bazi najma na 10 noći u izabranoj vili,

- prevoz autobusima turističke klase sa TV, audio, klima opremom,

- prevoz trajektom ,

- usluge pratioca tokom putovanja,

- usluge predstavnika tokom boravka.

 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:

- individualne troškove,

- boravišnu taksu 0,5 eur dnevno po studiju u vilama i u Hotelu sa 3* - 1,50 eur po sobi po noći; Hotelu sa 1 i 2* - 0.50 eur po sobi po noći /plaća se na licu mesta na recepciji ili vlasniku objekta/,

- trajekt za putnike koji putuju autom.

 

POPUSTI:

- deca mogu da dele ležaj sa roditeljima ukoliko nisu starija od 7 godina, ili mogu da dele ležaj medjusobno ukoliko je jedno dete do 7 godina, a drugo dete do 12 godina;

- jedno dete do 7 godina može da deli ležaj sa odraslom osobom i plaća 70 eur i ima sedište u autobusu;

- dete do 12 godina na sopstvenom ležaju (ili ukoliko deli ležaj sa drugim detetom do 7 godina) ima popust 25 eur i ima sedište u autobusu;

- za prvu i poslednju smenu deca na osnovnom ležaju nemaju popust;

- popusti za decu se ostvaruju samo uz dve punoplative osobe.

 

SPAJANJE SMENA U SLUČAJU KORIŠĆENJA AUTOBUSKOG PREVOZA:

- prilikom spajanja 2 smene za putnike na autobuskom prevozu, druga smena umanjuje se za 20 € za polaske u junu i septembru, a 30 € za polaske u julu i avgustu, osim za smene označene zvezdicom;

- ovi popusti se ne mogu sabirati sa first minute popustima;

- za smene u tabeli obeležene zvezdicom / * / nema umanjena prilikom spajanja smena, kao ni prilikom korišćenja soppstvenog prevoza.

 

 

USLOVI PLAĆANJA:

1. Prilikom rezervacije plaća se 30% od cene aranžmana (odnosno 40% u slučaju first minute) u dinarskoj protivvrednosti po zvaničnom srednjem kursu NBS na dan uplate a ostatak najkasnije 15 dana pre početka putovanja.

2. ODLOŽENO PLAĆANJE –akontacija od 30% prilikom rezervacije, 20% 15 dana pre puta, a preostalih 50% u ratama do 15. decembra tekuće godine, s tim što se čekovi gradjana deponuju 15 dana pre puta po zvaničnom srednjem kursu NBS

3.KREDIT BANKE: na 12, 18, 24 meseca. Na osnovu fakture koju putnik dobije od agencije, putnik ugovara kredit kod banke, a ona prenosi uplatu agenciji. Poslovne banke: NLB Komercijalna banka i EUROBANK Direktna. Napomena: potvrdu da je kredit odobren, korisnik usluga mora pokazati na prodajnom mestu u roku od 3 dana od izdavanja fakture od strane Agencije, u protivnom rezervacija će biti stornirana.

4.KREDITNE I DEBITNE KARTICE: Za plaćanje se mogu koristiti kreditne kartice (banke će omogućiti plaćanje na rate putem pojedinih kreditnih kartica), sve vrste VISA KARTICA, DINA CARD,MASTER, MAESTRO. Cena aranžmana je na dan uplate u dinarskoj protivvrednosti.

5. ADMINISTRATIVNA ZABRANA: aranžman je plativ i putem administrativne zabrane u više mesečnih rata prema uslovima iz ugovora izmedju firme u kojoj je radnik stalno zaposlen i naše agencije.

6. Kreditnim karticama NLB Komercijalne banke moguće je plaćanje u 3 ili 6 rata bez kamate, osim za “first i last minute“ ponude.

 

 

DOPLATE ZA PREVOZ IZ DRUGIH GRADOVA :

- iz Novog Sada 22 eur, (min. 2 osobe), iz Zrenjanina 20 eur, iz Topole, Aranđelovca i Mladenovca 15 eur (min. 4 osobe).

- UMANJENJE ZA PUTNIKE IZ NIŠA, LESKOVCA, VRANJA - 5 EUR PO OSOBI - (osim za smene označene zvezdicom *).


NAPOMENA ZA PRTLJAG I PREVOZ:

- dozvoljen je jedan komad prtljaga po odrasloj osobi težine do 25 kg, kao i jedan ručni prtljag do 5kg koji se može uneti u vozilo.

- višak prtljaga prevoznik nije u obavezi da primi.

- Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 70 eur.

- ZA PUTNIKE KOJI KORISTE SOPSTVENI PREVOZ CENA SE UMANJUJE 50 EUR PO OSOBI PO SMENI (OSIM ZA SMENE OZNAČENE ZVEZDICOM)

- U SLUČAJU KADA JEDNA OSOBA KORISTI STUDIO 1 /2 DOPLATA JE 70%.


CENE AUTOBUSKOG PREVOZA ZA PUTNIKE KOJI NE KORISTE PAKET ARANŽMAN:

- ODRASLI 85 EUR, DECA DO 12 GODINA 70 EUR, JEDAN PRAVAC 65 EUR

-Autobusi su turističke klase sa TV / audio i klima uređajem. 

NAPOMENA:


Gosti ulaze u očišćene smeštajne jedinice, a za vreme boravka sami održavaju higijenu i vrše nabavku higijenskih sredstava.
Takođe, sami iznose smeće i odlažu ga u kontejnere. Zbog epidemiolških mera za vreme boravka gostiju nije moguće čišćenje smeštajnih jedinica od strane vlasnika objekta.


PUTNO ZDRAVSTVENO OSIGURANJE:

Agencija posreduje u procesu obezbedjivanja polise međunarodnog zdravstvenog putnog osiguranja po uslovima osiguravajućih kuća (potrebna kopija pasoša).


U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena na neplaćeni deo, dok je za uplaćeni deo cena garantovana.
Preporučuje se putnicima da se o uslovima ulaska u zemlje EU ( potrebna novčana sredstva za boravak , zdravstveno osiguranje, potvrda o smeštaju...) informišu na sajtu delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u konzulatu zemlje u koju putuje.Organizator putovanja ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
Minimum za realizaciju programa je 30 putnika. U slučaju nedovoljnog broja putnika agencija ima pravo otkaza aranžmana najkasnije 5 dana pre početka putovanja.
Agencija zadržava pravo izmene u programu putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu usled objektivnih okolnosti).


UZ OVAJ PROGRAM VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA AGENCIJE

Licenca OTP 95/21. kategorije A. 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite