Egipat Hurgada

Seagull Beach Resort 4*

Nalazi se na plaži u Sakali, od aerodroma je udaljen oko 10km. Seagull Beach Resort se nalazi u oblasti Sakala, u Sheraton ulici, u blizini marine u kojoj se nalaze poznati restorani, šoping centri, bazari i diskoteke. Poslednji put je delimično renoviran. Resort u svojoj ponudi ima i dva a la carte restorana, osam barova, akva park sa toboganima za decu i odrasle. Za decu tu su mini klub (4-11 godina), dva bazena, dva igrališta, mini zoo, akva park.

Hotel poseduje dve privatne peščane plaže. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Hotel poseduje svoju privatnu marinu. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela). Hotel poseduje ukupno 711 soba, od toga 520 standardnih, 84 porodične, 8 porodičnih dupleks soba, 48 superior soba (delimični pogled na more, maksimum 2 osobe u sobi), 18 superior soba sa direktnim pogledom i 16 junior apartmana, 7 apartmana i 7 spojenih soba. Sve sobe imaju balkon ili prozor sa pogledom na bazen, more ili baštu, TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, mini bar (voda), sef, fen za kosu.

Plaća se: telefon, room service.

Usluga je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel poseduje glavni restoran Cleopatra u kojem se služi doručak, ručak, večera, kasna večera, Nefertiti restoran-samo doručak, Food court gde se služi ručak 13.00-15.00 i kineska, italijanska, orijentalna i indijska hrana, riblji restoran a la carte (besplatno jednom u toku boravka od minimum 5 noći), kineski a’ la carte restoran, Captain Nemo’s pub – večera.

Barovi: Oasis beach bar, Marc Anthony pool bar, Ramsis bar, Buddha, Scooby Doo pool bar, Relax Pool Bar, Delphin Beach Bar. U koncept su uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića, užine i sladoled u određeno vreme tokom dana na određenim lokacijama. Za vreme obroka gosti mogu konzumirati i određena pića bez doplate, po principu samoposluživanja. Sva pića van glavnog hotelskog restorana služe se u plastičnim čašama.

Plaća se: kineski a’ la carte restoran, Captain Nemo’s pub, King Tut Disco (ulaz besplatan), ceđeni sokovi, turska kafa, kapućino, espreso, uvozna alkoholna pića, hrana i piće van predviđenih termina i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj).

Ostali sadržaji
Doktor, apoteka, tržni centar, dva bioskopa, faks, frizer, servis za pranje veša, konferencijska sala.

Hotel u svom sklopu ima pet bazena i akva park sa 3 tobogana za odrasle i 8 tobogana za decu. Tokom zimske sezone se greju dva bazena i akva park (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih sadržaja tu su : bilijar 2 sata tokom boravka besplatno, stoni tenis, tenis i skvoš dva sata tokom boravka besplatno, fudbalski teren, odbojka na pesku, aerobik, gimnastika u vodi, kao i druge dnevne i večernje animacije. Besplatan internet u food court-u od 08.00-18.00.

Plaća se: internet u lobiju hotela, ronjenje, vodeni sportovi, osvetljenje teniskih terena, egipatski orijentalni šator, nargila i ostalo van koncepta.

U okviru Health Club-a gosti mogu da koriste teretanu 30 minuta dnevno bez doplate.

Plaća se: tursko kupatilo, jacuzzi, parno kupatilo, sauna, masaže i ostali tretmani.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite