Egipat Hurgada

Mercure 4*

 

 

Nalazi se u delu Magawish u južnom delu Hurgade oko 10km od centra i aerodroma. Hotel je izgrađen u orijentalnom stilu, poslednji put je renoviran 13-te. godine (restoran, recepcija i sve smeštajne jedinice). Kompleks raspolaže sa 469 smeštajnih jedinica raspoređenih u 6 blokova. Gostima su na raspolaganju nekoliko bazena, a’ la carte restorana kao i raznovrsne sportske aktivnosti. Za decu tu su dečiji klub (za uzrast 4-12 godina) i dečiji bazen. Hotel se nalazi na svojoj 700m dugoj plaži, manji deo je sa koralnim grebenom koji privlači zaljubljenike u podvodni svet a drugi deo je lepa kupališna zona sa postepenim ulaskom u dubinu. Gosti kompleksa mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Hotel ima ukupno 469 smeštajnih jedinica. Sve imaju pogled na more, vrt ili bazene. Svaka soba poseduje klima uređaj, telefon, internet konekciju, SAT TV i sef.
Standard sobe su veličine oko 22m2 i predviđena je za dve odrasle osobe i jedno dete.
Superior sobe su veličine oko 48m2 a u njoj mogu da se smeste dve odrasle osobe i dvoje dece.

Plaća se: telefon, room service.

Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje- izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, Dar El Andalus, hotel u ponudi ima i 3 a’ la cart restorana (riblji, mediteranski i azijski), nekoliko barova i diskoteku.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, nargila , a la carte restorani i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).
Servis za pranje i peglanje veša, prodavnice, konferencijska sala.

3 bazena za odrasle, 2 bazena za decu. Tokom zimske sezone se greje glavni bazen i dečiji bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). Od ostalih aktivnosti tu su: 4 teniska i squash terena, stoni tenis, mini golf, noćni muzički program. Wi Fi je dostupan u lobiju bez doplate.
Plaća se: bilijar, ronjenje, sportovi na vodi, osvetljenje teniskih terena i oprema, jahanje konja i ostalo van koncepta.

Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate.
Plaća se: sauna, jacuzzi, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite