Egipat Hurgada

Jungle Aqua Park 4* 

 

 

Nalazi se u južnom delu Hurgade, na oko 20km od centra i oko 15km od aerodroma. Hotel je otvoren 09-te. godine i radi tokom cele godine. U njegovom sastavu se nalazi najveći aqua park u Hurgadi, a pored toga nudi razne vrste sportskih i društvenih aktivnosti. Jungle Aqua Park je pogodan za decu, porodični odmor, kao i aktivni odmor. Ovo je najveći hotel po površini u lancu hotela Albatros. Za decu su tu aqua park, dečiji klub (4-12 godina), igralište, četiri dečija bazena i 15 delova za decu u bazenima za odrasle, video igrice, krevetac za bebu na zahtev. Hotel je udaljen 900m od plaže i koristi plažu od hotela Dana Beach Resort. Postoji shuttle bus koji vozi do plaže i nazad i ne plaća se. Ležaljke i suncobrani su dostupni na plaži i bazenu i ne plaćaju se, kao i peškiri za plažu. Peškiri se dobijaju uz karticu. Hotel poseduje 866 soba bungalovskog tipa. Sve sobe su nepušačke. Svaka soba ima mini bar (svaki dan se dopunjuje flaširanom vodom), TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, ketler, sef, fen za kosu, terasa ili balkon. Krevetac za bebe se dobija na zahtev i ne plaća se. Standardne kao i porodične bungalov sobe mogu imati pogled na bazen ili na baštu. Standardne sobe imaju jednu sobu, odvojeni su deo za odrasle i za decu zavesom, i površine su oko 46m2. Porodične sobe takođe imaju jednu prostoriju ali su odvojeni delovi za odrasle i za decu kliznim vratima, sobe su sa krevetima na sprat, površine su oko 46m2.

Plaća se: telefon, room service.

Usluga u hotelu je all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana (u kome se služe svi glavni obroci po principu samoposluživanja – izbor više jela) hotel ima i više a la carte restorana: Tagine (orijentalna kuhinja), Zum Kaiser (nemački restoran) i Le Marche (internacionalna kuhinja), i u kojima gosti mogu više puta za vreme boravka da koriste ručak ili večeru bez doplate uz prethodnu rezervaciju. U hotelu postoji i snack bar pored bazena, na plaži i u okviru aqua parka, kao i nekoliko barova.

Plaća se: uvozna pića, a’ la carte restorani, sva pića posle ponoći, nargila i ostalo van koncepta.

Servis za pranje i peglanje veša, lekar, apoteka, frizer, konferencijska sala, prodavnice. Hotel ima 21 bazen (18 za odrasle od kojih je 15 sa delom za decu i 4 odvojena bazena za decu), jacuzzi sa 6 odvojenih delova, jedan dečiji bazen sa 14 tobogana. Tokom zimske sezone greju se akva park, jedan dečiji i jedan bazen za odrasle (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta).

Aqua park se prostire na 25.000m2, što ga čini najvećim aqua parkom u Hurgadi, čine ga: 11 bazena od čega je jedan bazen sa talasima, a 10 bazena sa 21-im toboganom.

Hotel takođe nudi i druge aktivnosti poput: vaterpolo, gimnastika u vodi, aerobik i gimnastika, pikado, boćanje. Takođe postoje i jedan teren za odbojku, jedan fudbalski teren, mini golf.

Plaća se: vodeni sportovi i ronjenje, teniski tereni (oprema i osvetljenje), bilijar i ostalo van koncepta.

U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: jacuzzi, sauna, tursko kupatilo, parno kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite