Egipat Hurgada

Jaz Makadi Saraya Resort 5

 

letovanje egipat hurgada cenovnik

Hotel se nalazi u zalivu Makadi, na oko 400 m od privatne plaže i u okviru je kompleksa Madinat Makadi.

Prostrane i moderno opremljene sobe imaju klima uređaj, sat tv, telefon, sef, mini bar, set za pripremu čaja i kafe, terasu ili balkon, kupatilo sa tuš kadom. Sve sobe su nepušačke.

Gostima su na raspolaganju dva glavna i nekoliko a la carte restorana, nekoliko barova, otvorenih bazena spa i velnes centar, dečiji klub,bankomat, doctor, mnoštvo sportskih i zabavnih aktivnosti za decu i odrasle. Bežični internet je dostupan na javnim mestima i korišćenje se naplaćuje.

U okviru Madinat Makadi kompleksa nalazi se i golf teren sa 18 rupa, teniski tereni, vodeni park, ronilački centri, diskoteka, pijaca, marketi, orijentalni souk.

Cena uključuje

- Avio prevoz na relaciji Beograd-Hurgada–Beograd kompanijom AIR CAIRO ( Airbus 320)
- Prevoz prtljaga: 20 kg po osobi.
- Noćenje u standardnim dvokrevetnim sobama u izabranom hotelu na bazi navedene usluge.
- Transfere aerodrom – hotel - aerodrom u Hurgadi klimatizovanim autobusima ili minibusevima.
- Usluge predstavnika agencije.
- Troškove organizacije putovanja.
- Deca starija od dve godine koja po hotelskim pravilima borave besplatno u hotelima plaćaju samo avio kartu i transfere u Hurgadi, kao i aerodromske takse, imaju svoje sedište u avionu i koriste zajednički ležaj u hotelskoj sobi sa dve odrasle osobe.

Avio prevoz na relaciji Beograd - Hurgada – Beograd kompanijom AIR CAIRO (Airbus 320)

Izleti


POPODNEVNI KVAD SAFARI SA VEČEROM

Pripremite se za neobično iskustvo i podelite par sati sa životom beduina. Na putu ka beduinskom selu u vozilu sa pogonom na sva 4 točka, uživaćete u panorami planina i mora. Odmaraćete se u beduinskom šatoru, uživaćete u čaju i kratkom jahanju kamila. Sledi tipična beduinska večera koja uključuje salate, pirinač, koftu ( meso spremljeno na tradicionalan način), piletinu, mineralnu vodu i sok. U selu ćete naći i različite biljke koje beduini koriste u tradicionalnoj medicini.U povratku ka Hurgadi predviđeno je i jedno stajanje u pustinji radi posmatranja prelepog zvezdanog neba.Vreme: polazak iz hotela oko 14 h. Povratak oko 20 h. Vremena su približna i zavise od lokacije hotela i biće potvrđena od strane predstavnika na lokaciji. Cena: oko 35 € po osobi.


GIFTUN PARADISE (pauza i ručak na Gifun ostrvu)

Plovidba do ostrva Giftun. Tura uključuje dva stajanja za snorkeling. Opuštanje na plaži na ostrvu gde će biti poslužen ručak u restoranu Paradise. Otvoreni bife uključuje ribu, lignje, piletinu, pirinač, voće. Oprema za snorkeling je uključena u cenu. Pića nisu uključena u cenu.Vreme: polazak iz hotela oko 08 h / 09 h, povratak oko 16 h / 17 h. Vremena su okvirna, i zavise od lokacije hotela. Moraju biti potvrđena od strane predstavnika na destinaciji. Cena: oko 30 € po osobi ( deca do 12 god. plaćaju 50 % cene za odrasle).


JEDNODNEVNI IZLET DO LUKSORA (AUTOBUSOM)

Izlet uključuje: asistenciju predstavnika, prevoz do Luksora klimatizovanim vozilom, obilazak znamenitosti Luksora sa egiptologom (Dolina Kraljeva, hram kraljice Hatšepsut, Memnonovi kolosi, hramovi Luksor i Karnak), ručak u hotelu sa 5* u Luksoru.Vreme: polazak iz hotela oko 06 h, povratak oko 22 h. Vremena su okvirna i zavise od lokacije hotela. Moraju biti potvrđena od strane predstavnika na destinaciji.Napomena: cena ne uključuje ulaz u Tutankamonovu grobnicu u Dolini kraljeva, gde je broj ograničen na 150 posetilaca dnevno, uz prethodnu rezervaciju.Prijava za izlet mora biti urađena 48 sati unapred. Cena: oko 70 € po osobi ( deca do 12 god. plaćaju 50 % cene za odrasle).


JEDNODNEVNI IZLET DO KAIRA (AUTOBUSOM)

Izlet uključuje: asistenciju predstavnika, prevoz do Kaira klimatizovanim vozilima ( oko 480 km), obilazak znamenitosti Kaira sa egiptologom ( Nacionalni muzej, plato Giza sa piramidama, Sfingom i Dolinskim hramom Kefrena, Khan El Khalili bazar), ručak u lokalnom restoranu sa 5*, vožnja felukama po Nilu.Vreme: polazak iz hotela oko 04.30 h, povratak oko 22 h. Vremena su okvirna i zavise od lokacije hotela, moraju biti potvrđena od strane predstavnika na destinaciji.Napomena: u cenu izleta nisu uračunate ulaznice za sobu sa mumijama u muzeju, piramide i Sunčev brod kod piramida.Prijave za izlet moraju biti najmanje 48 sati unapred. Cena: oko 70 € po osobi ( deca do 12 god. plaćaju 50 % cene za odrasle).

 

der top ponuda

yuta

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi