Egipat Hurgada

Continental Hotel 5*

 

 

Hotel se nalazi u novoj turističkoj zoni Memša, oko 5km od aerodroma i oko 10km od starog dela Hurgade. Hotel je savršeno ušuškan u zalivu sa predivnom plažom i privatnom marinom. Sastoji se od petospratne glavne zgrade i u ponudi ima 252 smeštajne jedinice. Od prošle godine nosi naziv Continental Hurghada Resort (do tada je bio deo lanca Movenpick). Zbog svoje lokacije i sadržaja predstavlja dobar izbor za odmor. Za decu tu su igralište, mini klub (4-12 godina), mini disko.

Hotel poseduje lepo uređenu peščanu plažu dužine oko 300m. Savršena je za kupanje jer ima postepen ulazak u duboko more. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Hotel ima 252 smeštajne jedinice (standardne sobe, superiror sobe, deluxe sobe, family sobe, junior siute, terrace suite, deluxe suit i presidental suite). Sve sobe imaju klima uređaj, LCD SAT TV, TWC, fen za kosu, mini bar, terasa/balkon/prozor od poda do plafona.

Classic garden view – sobe sa pogledom na baštu, nalaze se na prvom i drugom spratu.
Classic partial sea view – sobe sa bočnim pogledom na more, nalaze se na drugom i trećem spratu.
Classic sea view – sobe sa pogledom na more i bazen, nalaze se na trećem spratu.
Deluxe sea view – sobe sa pogledom na more i bazen, nalaze se na četvrtom i petom spratu.
Family sea side – sobe sa bočnim pogledom na more, nemaju terasu, nalaze se na drugom, trećem i četvrtom spratu.

Plaća se: room service, telefon, mini bar ( samo je voda koja se nalazi iznad mini bara besplatna).

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak, večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Hotel ima i nekoliko a’ la carte restorana – Al Dente (italijanska kuhinja, besplatno jednom u toku boravka uz prethodnu rezervaciju), Dabke (sirijska kuhinja), La Terrace Bar & Grill (brazilska kuhinja) i Al Khalig. Gostima su na raspolaganju i barovi – Sundeck Bar (samo za odrasle), Captain’s Bar, Pool Bar i Beach Bar. U konceptu su i užine, kafa, čaj, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite