Egipat Hurgada

Albatros Citadel 5*

 

Nalazi se u mestu Sahl Hasheesh na svojoj plaži, oko 20km od aerodroma i oko 25km od centra Hurgade. Hotel se nalazi u komuni Sahl Hasheesh, na svojoj plaži. Poseduje 514 soba od kojih sve imaju pogled na more. Gosti u ovom hotelu mogu iskusiti aktivan odmor uživajući u sportovima na vodi, izletima brodom, i prepustiti se plaži dugoj 1.6km koja ima 3 lagune. Hotel poseduje privatnu, delom peščanu delom šljunkovitu, plažu dugačku 1.6km. Plaža ima koralni greben, pogodan za ljubitelje podvodnog sveta. Na plaži se ležaljke, peškiri i suncobrani ne plaćaju, obavezno je korišćenje obuće za kupanje.

Kompleks ima 514 smeštajnih jedinica. Sve sobe poseduju sofu, TV sa satelitskim kanalima, klima uređaj, kupatilo sa tuš kabinom, mini bar, sef, fen za kosu, telefon, set za čaj i kafu, kablovski internet, balkon/terasu.

Standardne sobe su veličine od 57-64m²,
Deluxe sobe su veličine oko 70m².

Plaća se: room service, telefon.

Usluga je Ultra all inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). Glavni restoran The Citadel gde se služi doručak, ručak, večera, kasna večera. Gostima su takođe na raspolaganju a la carte restorani (italijanski, brazilski, riblji, tajlandski) u kojima mogu da koriste ručak/večeru uz obaveznu rezervaciju. Tu su i lobby bar, bar pored bazena, fun bar (zabava i diskoteka) i beach bar. Sladoled za decu je uključen u cenu i služi se od 15 do 17h. Mini bar se svakodnevno dopunjuje vodom a jednom nedeljno sokovima. U sklopu usluge su sladoledi i sendviči u određeno doba dana, užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, kafa, čaj. U svim restoranima je obavezan dress code.

Dodatno se plaćaju: sveže ceđeni sokovi, uvozna i flaširana alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

 

 

generali osiguranje

opšti uslovi putovanja

ugovor o subagenturi

Broj polise 3000005036991 Kompanije Milenium Osiguranje ado koja važi od 25.10.23-25.10.24 godine

pokriće polise do 30.000 eura i  granacija putovanja do 30.000 eura

Pozovite